Kabelshop.nl

Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9

Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Adevu26-11-2021
Hele snelle levering ,s’avonds rond 20.30 besteld , en de volgende dag voor 12.00 al in huis . Superfijn !
Peter26-11-2021
Snelle reactie en een snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is in verhouding.we
Hein Schuiten26-11-2021
Kabelshop, prima artikel aangeschaft, snelle levering, goed verpakt. Ik ka deze firma te zeerste aanbevelen.

Hennie26-11-2021
Snelle verzending, fijne overzichtelijke site en de producten zijn een stuk voordeliger als elders, kortom ik zal hier zeker nog een keer bestellen!!!!
Ash26-11-2021
Prima website, gebruiksvriendelijk in gebruik tijdens het bestellen en belangrijker uiteraard uitstekende producten. Prijs/kwaliteit heel goed. Belofte waar gemaakt vandaag besteld morgen in huis. 👌🏾
opa henk26-11-2021
Prima kwaliteit en super snelle levering tevens keurig verpakt super aanrader de kabelshop.nl
Diana26-11-2021
Had eerst gebeld goede informatie Besteld en volgende dag al in huis Goede service en snel geleverd 👍
Marcel26-11-2021
Verrassend breed assortiment en scherpe prijzen. Snelle levering en producten voldoen aan de verwachting.
Rendier met slee26-11-2021
Een goede en duidelijke webshop. Veel keus, goede service en een snelle bezorging! En het product is Fantastisch!
Everdien26-11-2021
In 2 dagen in huis dit werd waarschijnlijk veroorzaakt door het weekend . De kabels zagen er goed uit en prima verpakt.
Pauke26-11-2021
Eerst lukte het mij niet om goed de stappen te doorlopen, maar een contact berichtje had direct resultaat: gaf goede richtlijnen. De verdere afhandeling verliep uitstekend
Addie Dieke24-11-2021
2.0
Heb bij de kabelshop vorig jaar voor de kerst koppelbare kerstverlichting voor buiten gekocht, ijspegel verlichting, ik had 7 strengen van 3 meter gekocht, al snel waren er 3 strengen waarvan diverse lampjes het niet deden, heb dit jaar 3 nieuwe strengen gekocht, maar vond toch dat ik dit moest melden! Ik kreeg als antwoord, na eerst mijn accountgegevens te achterhalen, als antwoord dat dit kon komen door het inpakken na ons gebruik, maar dat de lampjes niet tegen regen, wind en kou kunnen???? BUITEN lampjes staat er op de doos, moet niet gekker worden! Maar goed, ik schaf volgend jaar weer nieuwe BUITEN lampjes aan, echter niet meer bij de Kabelshop natuurlijk.
Harry22-11-2021
Zoals op de site staat, de goedkoopste en vandaag besteld, morgen in huis. En hij werkt ook nog eens perfect op de videodeurbel van de action, waarvoor ie misschien niet bedoeld was !! Heb mijn vrienden, waarvan ik weet dat ze ook zo'n deurbel hebben, al op de hoogte gesteld. Groetjes Harry.
Jack19-11-2021
We hebben bij de kabelshop meerdere malen een bestelling geplaatst. Levering en prijs is ok. Daarbovenop geven ze professioneel advies.
Topanga19-11-2021
De site was gemakkelijk en duidelijk, de prijzen waren redelijk en boven een bepaald bedrag geen of minder verzendkosten, wat altijd meeweegt.
Willy19-11-2021
Prijs erg goed Goede site, dus snel artikel gevonden Zeer snelle en correcte levering.
Marieke Blokhuis16-11-2021
2.0
Beschrijving van het product klopte niet met wat ik kreeg. Er kwam ook geen oplossing vanuit kabelshop, ja een compleet ander product kopen... en de opmerking dat ze voor de toekomst de omschrijving op hun website gaan aanpassen. Terugsturen is op eigen kosten... kortom, ik vind de klantenservice niet top... ze reageren wel snel, maar komen niet met een oplossing.
theo bos15-11-2021
was prima in orden vlug geleverd en de kabel in gebruik genomen en alles doet het goed
Peter14-11-2021
Zaterdag zou het bezorgd worden komt vandaag binnen woensdag. Er stond op de site morgen geleverd maar helaas
Jeroen Heitzman12-11-2021
Goede updates van Electra energie verwarming etc. waarbij de kosten relatief laag zijn en ook is het heel snel bezorgd.
Henk12-11-2021
Wel vaker iets bij de kabelshop gekocht. En de producten werden keurig en snel afgeleverd en voldeden volledig aan mijn verwachtingen.
Jan Harry12-11-2021
geweldige service snelle leveringen en uitstekende prijs Prijs kwaliteit is prima.
Karel Vink12-11-2021
Een fijne webwinkel die super snel leverd,de zelfde dag dat ik mijn bestelling had gedaan ging mijn bestelling al bij hun de deur uit. Ook hun prijsen zijn lekker laag t.o.v andere webwinkels. De site staat daarom ook in mijn favorieten opgeslagen.
Kerstverlichting12-11-2021
4.0
4.0
Precies 1 jaar en een paar dagen geleden kerst verlichting gekocht welke vorig jaar twee weken heeft gebrand. Deze verlichting drie dagen geleden weer opgehangen en naar twee dagen gaat deze kapot. Gebeld over garantie ,in de mail antwoord gekregen dat er geen garantie meer op zit. Dit is erg jammer omdat het een paar dagen naar het garantie termijn kapot is gegaan. Had iets meer service verwacht
Frans12-11-2021
Ik heb bij hun een bestelling gedaan en was zeer snel verstuurd echt heel erg tevreden over de service en garantie ook zeer vriendelijke medewerkers die advies willen geven over je bestelling of product voor mij zeker een dikke tien waard en zal ook vaker bij hun gaan bestellen in de toekomst 👍🏻