Kabelshop.nl
Bekijk Kabelshop.nl op Kieskeurig.nl. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
8.9
Deze score is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb 11 dagen na mijn bestelling nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en e-mails worden niet beantwoord.
Kortom ik voel me opgelicht. De oorzaak kan niet bij de pakketbezorger liggen, want ik heb geen bevestiging van verzending ontvangen.
De Kabelshop heeft echt heel veel artikelen!!! Je hebt het bestelde snel in huis. Zeker een aanrader. Ga zo door!!
Voor het eerst bij dit bedrijf besteld, ook meteen voor het laatst. Ik heb een compostbak besteld, die binnenkwam met aan als kanten stukjes eraf gebroken. Dat is gebeurd bij DHL, maar daar gaat dit even niet over. Ik heb 2 keer gemaild in de afgelopen 2 weken, en geen reactie ontvangen.
- Kwalitatief goed product (potaarde watervasthoudend)
- Redelijke prijs (bij bol.com stukken duurder)
- Snelle verzending
Op pinkstermaandag besteld en dinsdag middag meteen al in huis😃🙏
Super netjes verpakt.
En het artikel voldoet 100%aan onze verwachting.
We zijn super blij, gaan hier zeker vaker bestellen
De collectie is groot en wordt snel verstuurd (als PostNL meewerkt ) levering ging fout ,gebeld met allekabels zonder problemen nieuwe zending ontvangen
Alles prima geregeld, snel via de site besteld en snel bezorgd, hartelijk dank
Goede en snelle service en levering. De bestelling was goed en netjes verpakt. Het produkt is van prima kwaliteit. Echt hele mooie aanbiedingen! Ik ben helemaal tevreden en zal zeker vaker hier bestellen.
product goed te vinden op de website, product goed omschreven, aanmerkelijk goedkoper dan in de bouwmarkt, volgende dag bezorgd.
ik heb geen klachten, snel bezorgt, goede overzicht en uitleg website van kabelshop.nl
Snelle levering , goeie aanbiedingen en ruime keus en makkelijk te vinden online
Ik ben tevreden 😊👍
Snelle levering en produkt compleet . Netjes afgeleverd bij een door mij aangewezen afhaalpunt dicht bij huis.
Deze winkel heeft een breed assortiment. Het bestelde artikel werd snel afgeleverd.
Ik kocht een AXA cilinderslot, ‘s avonds besteld, de andere dag al ontvangen, en dat voor een hele scherpe prijs.
Omdat de hoes niet duur was en VEEL mooier en degelijker is dan ik verwachtte ! Snelle levering ook nog !
In de shop was het eenvoudig om het gezochte product te vinden, duidelijke werktekening, zodat het makkelijk was.goede service. Dikke pluim van mij.
Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ga hier vaker een kijkje nemen ......
Ik vind dit een perfecte firma zeer goede telefonische uitleg en een super snelle levering
1 dag
Ik raad dit iedereen aan om hier te kopen.
Good quality cable that was delivered quickly. Easy to use website with very good pricing.
Super snelle levering en mooi product voor een goede prijs
Dik tevreden dus .
Groet Jacqueline
Razendsnelle levering van een product dat ik al lang wilde hebben en niet wist dat het bestond.
een bedrijf met een zeer groot assortiment. product zeer snel verzonden en ontvangen.
Hele snelle levering
Producten goed omschreven en goede foto’s
Alles klopte
Perfect
Afdekzeil is goed en dekt alles af tegen de regen. Er zat alleen een rekening bij van een andere klant van jullie, die een rijstkoker bij jullie heeft besteld. Factuurnummer 2061190.
Hede
Duideljke website, goede informatie, ook technisch de juiste data, makkelijk bestellen en het wordt snel geleverd.