Kabelshop.nl
8.9
Deze score is gebaseerd op 1643 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kabelshop.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Produkt voldoet aan de eisen en de prijs is zeer scherp ten opzichte van andere leveranciers.
van alles wel wat te vinden, prima en snelle levering, een gemakkelijke site om te zoeken en vinden wat je nodig hebt
Supersnelle levering! Alleen iets anders dan ik verwacht had. Aanbieding 4x 80 liter Pokon moestuingrond. Krijg ik 4x20=80 liter ipv 4 zakken van 80 liter. De foto die erbij stond staan zakken van 80 liter afgebeeld. Dus 4x80liter is de eerste indruk en bestellen dus.. Ik kan er wel om lachen dat ik erin getrapt ben. Kijk ik nu op de website staan er geen zakken van 80liter meer in het plaatje maar 40 liter zakken. Tsja aan een kant mijn eigen domme schuld aan de andere kant geniepige reclame truc. Ik ben een ezel en stoot... Dus Kabelshop staat op mijn zwarte lijst en dus nooit meer bestelling maken bij deze website en de side wibsites.
makkelijke, gebruiksvriendelijke online dienst en spoedige aflevering zoals beloofd.
Gisteren besteld, vandaag in huis!
Supersnelle en betrouwbare levering.
Ben erg tevreden!
Snelle bezorging, netjes verpakt.
Zaterdag besteld, maandagmorgen bezorgd.
In 1 woord, geweldig.
Paar keer bij Kabelshoo besteld. Altijd snel, altijd goed spul en voor een prima prijs. Heel tevreden over.
Overzichtelijke site. Snelle levering. Goed product. Goede communicatie aangaande het leveringsproces.
Zeer snelle levering, exotisch product gekocht wat ik nergens kon vinden. Prijs ook in orde.
Bijzonder snelle leverig, pakket kwam goed aan en het artikel voldeed prima aan de verwachtingen.
Voor de eerste keer besteld bij kabelshop.nl. Geweldig! Helemaal conform de bezorgingsafspraak en netjes verpakt.
Ruime keuze aan kabels, goede kwaliteit en snelle levering, en Concurerende prijzen.
Veel keus. Het gourmetstel is snel geleverd en was werkelijk heel goed verpakt.
Internet kabel cat7 15 meter gewoon perfect
Op zondag besteld 17 december in de avond en maandag kwam die al binnen,ik verwachte de kabel dinsdag.
Gewoon super snelle levering.
Wat jullie uitspreken dat jullie de goedkoopste zijn klopt.
De levering verliep ook zeer snel.
Dus kan niet anders dat wat jullie zeggen, ook waar maken.
Ga zo door.
snelle levering met het preciese product wat ik besteld had .de poolster hangt al heerlijk buiten te straalen.
De snelheid waarmee de spullen geleverd zijn en de goede verpakking geven de doorslag voor dit cijfer.
Aan een coax kabel kan je moeilijk 'n beoordeling geven, het enig waar ik wel blij mee was is dat de coax kabel ook in het zwart geleverd kon worden
Zeer goede informatie m.b.t.produkt , welke ik gekocht heb en snelle, adequate levering .Chapeau 🎩
Het vinden van de juiste artikelen is kinderspel.
Zeer duidelijke voorbeelden, waaruit gekozen kan worden. Hierdoor wordt steeds meer nauwkeurig naar het juiste product gezocht.
Ook verdere uitleg over een product, kan gegeven worden.
Het product werd volgens afspraak, vlot en keurig verpakt geleverd.
Ik kreeg te maken met een defect product. Klantenservice reageerde snel, stuurde een nieuw product toe en handelde de rest perfect af. Zij begrijpen wat Klanten service is.
De levering vanuit de kabelshop werd snel opgepakt en afgegeven aan de bezorger en ik werd netjes op de hoogte gebracht via de mail. Het was jammer dat het verkeerd ging bij het sorteercentrum van DHL dat het een paar dagen langere duurde voordat het werd geleverd. Maar in deze maand decemeber tijd kan het wel een misgaan. Product ziet er goed uit en ik ben zeer tevreden. Volgende keer ga ik weer bestellen bij de kabelshop.
Min eerste bestelling bij Kabelshop. Levering de volgende dag en het werkt uitstekend!
Makkelijke website, goede en pro-actieve track & trace informatie, en de belofte van bestellen en levering is helemaal waargemaakt!
Snel geleverd en product is volgens omschrijving! Goeie deal gescoord met een flinke korting
Via mond tot mond reclame op deze site gekomen.
Artikel snel en correct geleverd.