HoukemaTools - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over HoukemaTools.

HoukemaTools stelt zich voor

HoukemaTools is een online webwinkel die een zeer scherp prijs beleid heeft. HoukemaTools is groot in gereedschap voor doe-het-zelver en de professionals

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.koster 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hogedrukreiniger aangeschaft snelle levering prima product en voordelig geprijsd.
Een aanrader.

Reageer

M. Roosma 12-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Begin dit jaar was ik als vrijwilliger bij een ouderen hout hobby club “de Houtkrul” op zoek naar een onderdeel voorde Scheppach afkortzaag. Het betrof hier de geleider die door een ondeskundig foutje was vervormt en hierdoor niet meer vlak en haaks was.
Op zoek naar een leverancier voor reserveonderdelen van Scheppach werd ik de eerste paar maal teleurgesteld door bedrijven die wel Scheppach machines verkopen maar zich niet geroepen voelde om ook reserve onderdelen te verkopen.
Na een aantal teleurstellingen kwam ik in contact met de fa. Houkema Tools, in bijzonder met de heer ........... Hij gaf aan dat hij wel wilde zorgen dat het onderdeel kon worden besteld.
Ik was zeer verrast en maakt graag gebruik van de service van Houkema Tools.
Ik kreeg een offerte voor het onderdeel dat ik dacht nodig te hebben. De offerte heb ik betaald en de order werd door Houkema Tools geplaatst bij Scheppach via van spijk B.V. (VSA).
Na een week vroeg ik mij af wanneer dit onderdeel mij ter hand zou worden gesteld. Ik heb via Houkema Tools deze vraag gesteld en zij hebben vrijwel gelijk contact gezocht met VSA. Hier leerden Houkema Tools dat de levering van het onderdeel nog wel even kon gaan duren omdat de logistieke afwikkeling van Scheppach en VSA niet goed verliep. Helaas kon Houkema Tools hier niets aan doen en zat er niets anders op als wachten. Tussendoor heb ik nog een aantal keren via Houkema Tools laten informeren naar de stand van zaken. Dit werd telkens weer door VSA gepareerd dat het onderdeel onderweg was maar dat de levering nog even op zich liet wachten. Houkema tools en ik konden dus niets meer doen dan wachten en hopen dat dit goed zou komen. Dit liep door tot een aantal maanden, 3 om precies te zijn.
Na 3 maanden werd het onderdeel dan bij mij thuis afgeleverd en dacht ik dus klaar te zijn.
Helaas was dit niet het geval. Het onderdeel dat ik besteld had bleek voor een kleinere machine te zijn en paste dus niet. Mijn fout, want ik was in de veronderstelling dat dit een universeel onderdeel zou zijn. Na mijn fout te hebben ontdekt heb ik opnieuw contact met Houkema Tools en VSA gezocht via de mail waarin ik aangaf dat ik een fout had begaan door een onderdeel te bestellen dat voor een kleinere machine was en of er een mogelijkheid bestond dat dit onderdeel omgeruild kon worden voor het onderdeel van de grotere uitvoering met bijbetaling van de eventuele extra kosten voor dit groter onderdeel. Van VSA heb ik nooit een antwoord gekregen, de fa. Houkema Tools reageerde wel en gaf aan dat VSA had gezegd dat het retourneren van het geleverde onderdeel meer zou gaan kosten als het onderdeel al had gekost.
De heer ......... heeft toen via een aantal van hun kanalen geïnformeerd wat er mogelijk was zonder dat de kosten de pan uit zouden rijzen. De contributie pot van de ouderen club is niet echt een vette pot, dus had ik als vrijwilliger een probleem als de kosten te hoog zouden worden.
Na een aantal dagen kwam de heer .......... terug met de oplossing. Het geleverde onderdeel hoefde niet terug en de order voor het onderdeel van de grotere machine zou mij nog € 13,00 extra kosten. Dit was voor mij een zeer welkome en acceptabele oplossing.
Houkema Tools plaatste dus opnieuw een order en gezien de levertijd van het vorig onderdeel hoopte Houkema Tools en ik dat de levering ditmaal sneller zou gaan. Dit was echter een wens die helaas niet werd gehonoreerd. De levering van het nieuwe onderdeel heeft helaas met tussendoor informeren wat de stand van zaken was weer zo’n 3 maanden geduurd voor de levering werd gedaan.
Ik heb dus een hele goede ervaring met de fa. Houkema Tools en wil hen dan ook hartelijk danken voor al hun inspanningen en geduld in dit gehele verhaal.
Ik heb wel een beetje angst voor het opnieuw aanschaffen van Scheppach apparatuur aangezien de levering van onderdelen die defect zijn zeer lang op zich wachten en dat is toch niet iets meer van deze tijd.
Dit is natuurlijk niet iets waar Houkema Tools schuldig aan is, zij zijn van goede wil en worden ook gelogenstraft voor het feit dat zij wel de moeite hebben genomen om onderdelen bij Scheppach te bestellen via VSA waar ander leveranciers afhaakten.
Het is een heel verhaal geworden waarbij alle lof voor Houkema Tools aan de orde is. TOP bedrijf!

Reageer

Niek 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst voor 17.30 zou de volgende dag in huis zijn, dus een hogedrukreiniger van Güde besteld. Wat ik top vind aan deze site is, dat ze de mogelijkheid bieden om de bestelling rechtstreeks af te leveren bij een afhaalpunt, aangezien ik niet altijd thuis ben is deze optie perfect en die word niet altijd aangeboden bij webwinkels. Het pakket was ruim binnen de tijd op het afhaalpunt, dus snel geleverd.

Reageer

Rene Wolvers 07-03-2019

Algemene score

4,0
Houkema tools zegt binnen 2 tot 4 dagen te leveren .Dit klopt niet volgens de site op voorraad maar kreeg op dag 4 de mededelingidat het bij de leverancier pas vandaag verstuurd wordt .Daarnaast zijn ze niet klantgericht een venijnig emaill was het antwoord op mijn vraag waar mijn bestelling bleef.Kortom een keer maar geen tweede keer

Reageer

Beervanvermeer 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met uitgebreid assortiment en prima service. Mijn bestelling was netjes verpakt en op tijd bezorgd

Reageer

Riemer Haagsma 27-07-2017

Prima bedrijf hoort bij de betere online bedrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accuboormachine van 4 maanden wilde plots niet meer links omdraaien.
Gemaild... kreeg gelijk de retourticket om op te sturen.

Binnen een week weer in huis met nieuwe boormachine in de koffer.

geen gezeur gewoon goed product geleverd.

Ben zeer tevreden.
Ik had hier alle meer gereedschappen gekocht .Gewoon een goede producten voor een eerlijke prijs

Als ik weer wat moet hebben zal ik bij dit bedrijf weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer