Art & Craft

Benieuwd naar ervaringen met Art & Craft? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
7.2

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Art & Craft zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

eeeee12-08-2016

Slechtste ervaring met online winkelen ooit.

Ik ben al drie weken bezig met het terug krijgen van mijn geld van een product dat ik heb besteld maar opzettelijk bij een verkeerd depot was geleverd waardoor ik het nooit heb ontvangen. Telkens wordt mij beloofd dat ik mijn 500 euro binnen een week terug krijg maar dit gebeurt nooit! vandaag moest ik wederom bellen en werd ik ontzettend respectloos behandeld en ik voelde mij verre van serieus genomen. Mij is vandaag wederom beloofd dat ik mijn geld voor het eind van volgende week terug krijg maar na drie keer geloof ik het niet meer. Ik ben alle telefoontjes zat en ben bang dat ik mijn geld niet meer terug zal krijgen. Ik raad het dus ten zeerste af om bij deze winkel te bestellen.
Minpunten
  • klantenservice
  • levering
  • vriendelijkheid
  • geloofwaardigheid
  • vertrouwen
Nadine09-08-2016

Art & Craft

Onlangs een nieuw fototoestel en toebehoren besteld bij A&C. Van de bestelde artikelen was er eentje niet op voorraad en de levertermijn kon niet met zekerheid vastgesteld worden. Normaal werkt A&C niet met deelleveringen. Gezien ik echter zonder fototoestel bracht de persoon die op dat moment de chat-servicedesk bemande dit probleemloos in orde. Resultaat: de dag (vrijdag) erop had ik mijn fototoestel en artikelen op voorraad reeds in mijn bezit. Tot mijn vreugde werd op maandag eveneens het "ontbrekende" artikel geleverd. Had ik dat geweten... Prima service en supervriendelijk helpdesk-personeel.
Pluspunten
  • snel
  • klantvriendelijk
Minpunten
Dick09-08-2016

Duidelijke website en prima service

Het bestelde product werd snel en op de afgesproken tijd geleverd. Achteraf besloot ik toch voor een groter formaat pan van hetzelfde merk te kiezen. Dat ging snel en zonder problemen. Binnen een paar dagen had ik de gewenste pan in huis.
Pluspunten
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Goede informatie

robo62509-08-2016

Topper

Duidelijk en makkelijk te bestellen, snelle levering en een breed assortiment. procedure is zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
  • Voordelige prijs
  • snelle levering
  • goed assortiment