Amazon
Benieuwd naar ervaringen met Amazon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
5.5
Deze score is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Amazon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Alles wel geleverd volgens afspraak maar beide bestellingen waren erg slecht verpakt en dus ook beschadigd. Heel jammer
Bestelde producten werden later geleverd dan eerst aangegeven, als je niet kunt waarmaken wat je op de website schrijft is dat een minpunt. daarnaast werden de spullen geleverd met DHL....hun zakenpartner, mijn ellende.
DHL liegt over zijn bij je thuis geweest enz, nouja internet staat vol met klachten over DHL.
Reken ik dit amazon nu aan...ja, het is hun keuze om DHL als partner te kiezen.
Amazon kwam de leverdatum niet na door het product op tijd aan te melden bij DHL, en die verprutsten het aansluitend helemaal.
Eerst een langere levertijd dan gezegd. Het product zou er binnen 2 dagen zijn maar dat werd een week. Daarna een hoop gezeur met garantie toen het product kapot was. Voor mij nooit Amazon meer.
Op 26 juli een dvd-tje besteld waarbij stond "vandaag besteld, morgen in huis". Mij best, geen haast. Wat staat er vervolgens in de bevestiging per email? Levering 3-6 augustus. Merkwaardige gang van zaken. Conclusie: hier geen producten bestellen die je echt nodig hebt op de leverdatum die op de productpagina staat. Maar als je geen haast hebt, geen probleem. Nog geen after sales ervaring gehad, hopelijk beter dan bij bol.com (slechter kan eigenlijk sowieso niet). Cijfer een 3 omdat ik in een goede bui ben.
Thule Easyfold fietsendrager besteld op 10 juli. Zou 21 juli uiterlijk bezorgd worden. Niet echt snel, maar vooruit! Op 21 juli bericht dat het 10 augustus wordt! Toen maar geannuleerd. Bij Bol.com dezelfde besteld op 21 juli. 23 juli in huis en ook nog eens 50 euro goedkoper! Duidelijk dus. Kreeg wel binnen een week van Amazon het geld terug. Maar iets hebben ze daar nog niet op orde! Moraal: levertijden zijn niet betrouwbaar.
Deze webshop doet precies wat je van ze verwacht! Dus levering volgende werkdag binnen de aangekondigde tijdzone. Ook werd ik via e-mail op de hoogte gehouden van de stappen in het het bezorgproces. Ook het hoesje keurig meegeleverd.
Na de introductie van Amazon.nl ben ik goedkope dingen gaan bestellen. Toen ben ik zo stom geweest om een computer te bestellen. Die is na een week stuk gegaan en heb hem retour gestuurd. Daarna kon ik naar mijn geld fluiten. Amazon kan zien dat de computer door DHL gescand is, maar ze weten niet waar het is. Ik word wel steeds vriendelijk geholpen, maar word wel steeds afgescheept dat ik een week geduld moet hebben.
Een goed advies; houd het bij Bol en Coolblue, daar heb je je geld terug na enkele dagen.
Pas op met wat je koopt! Als je iets koopt wat niet door Amazon.nl zelf geleverd wordt maar een derde krijg je niet dezelfde garanties. Volgens het Nederlands recht moeten ze dit vermelden.
Ik had een speciale boorset gekocht die niet volledig was. Er miste een boor. Dat kon je ook aan de afdrukken in het schuimrubber zien. Als je dan een klacht opent krijg je tekst of je wil aangeven of je het artikel wil houden. Alles keurig gedaan maar ik kon het alleen terugsturen en opnieuw bestellen. Ik had juist bij dit artikel wat extra besteld om het gratis te laten verzenden. Het opnieuw bestellen zou mij veel meer kosten.
Product bleek Na lang wachten nooit te worden geleverd. Wanprestatie. Amazon kon de oorzaak niet traceren.
Waardeloos qua levertijd, ze beloven van alles op hun website , bv. levering volgende werkdag. In de praktijk is dat niet waar. Belazeren klanten met een zgn. snelle levertijd! Meestal is de levertijd in de praktijk minimaal 5 werkdagen! Op klachten daarover wordt niet gereageerd.
Hallo, na 2 keer niet thuis te zíjn geweest, en tevens geprobeerd om de datum van bezorgen te veranderen, wat schijnbaar niet gaat. Heb ik nog steeds geen pakket of geld terug ontvangen. Dus mijn advies luid: niet bestellen bij amazon. Met vriendelijke groet nicol spierings.
Gekozen voor de goedkope prijs, maar de levering is erg matig: duurt lang en je wordt ook nog eens slecht op de hoogte gehouden van de status. Verder het product na 4 dagen toch maar ergens anders besteld, terugbetaling duurde ook lang.
Ik zal deze shop zeker niet aanraden!
Na het lezen van enkele negatieve reacties over Amazone.nl, toch besloten bij deze webshop twee Dell monitoren en een docking aan te schaffen. Amazone.nl was veruit de meest voordelige aanbieder voor deze set. De afhandeling van de order was gewoon uitstekend. Ik werd keurig per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De voorraad op de website was direct na mijn bestelling geactualiseerd. De bestelling werd ook netjes op de afgesproken dag bezorgd. Veilig verpakt in een extra doos. Kortom dik in orde. Ik ben tevreden!
Goede shop..artikel snel geleverd en netjes. Sneller dan afspraak
Goedkope dan andere site...heel veel keuze..Helemaal top...
Snel geleverd (sneller dan bij bestelling aangegeven) voor prima prijs. Keurig verpakt.