Liebherr URd 3600 Pure - Wijnkoelkasten

Liebherr URd 3600 Pure
Liebherr URd 3600 Pure
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 949,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr URd 3600 Pure op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jan14-10-2025

Aanrader

Prima koelkast. Duidelijke handleiding en installatie handleiding
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
joke06-08-2025

Energie zuinig, doelmatig en efficiënte installatie

Deze koelkast voldoet aan mijn eigen criteria die ik stelde bij aankoop. Moest een inbouw tafelmodel zijn met lange gegarandeerde levensduur en garantie (8jr), energiezuinig, stil en doelmatig wat betreft indeling. Ben tevreden over de aankoop. Ook de installateur is enthousiast over Liebherr omdat er technische handigheidjes zijn aangebracht die het gemakkelijk maken om bv de deur van de koelkast aan het keukenfrontje te bevestigen.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Doelmatige indeling
  • 8 jaar garantie
  • Efficiëntie bij inbouw
f**********************@h******09-07-2025

8 Jaar Garantie.

Aangezien de oude stuk was en niet meer koelde, [ Het was erg warm deze week. ] Contact op genomen met Electro World KREUTZ te Landgraaf. En deze hebben ons zo snel mogelijk aan een nieuwe geholpen. Top. en Top in gebouwd maar er moet nog een roostertje voor de koeling in de Keuken plint dat zoude ze zo snel mogelijk ook regelen. Wij zijn dus echt te vreden over de Firma KREUTZ te Landgraaf.
Pluspunten
  • 8 Jaar Garantie [ Dat krijg je normaal op een Nieuwe Kia. ]
  • Ook van binnen in is de koelkast mooi en degelijk af gewerkt.
  • En hij was op voorraad leverbaar.
  • En snel en vlug geleverd.
  • Ook snel en Vakkundig in gebouwd.
Minpunten
  • Nog geen gevonden.
  • Nog geen gevonden
V************@g********02-06-2025

Bevalt goed

Fijne koelkast. Deze is stil, makkelijk ingedeeld en te bedienen. Stevig en degelijk materiaal. Vergeleken andere merken wel duurder maar gaat absoluut langer mee.