Liebherr G 1223 - Vrieskast - Vrijstaand - 98L - Wit - Wijnkoelkasten
Energieklasse A, F
goede vriezer
voor in de schuur is dit een goed apparaat klein maar fijn met 3 lades goed afleesbare temperatuur meter wij zijn er blij mee
Pluspunten
- grote lade
- goede bediening
Degelijke vriezer
Degelijk product, op advies van de verkoper van Van den Broek in Alphen. Goede service en aantrekkelijke garantieafspraken.
Hele stevige en sterke koelkasten
Heb ook al de koeler van liebherr al jaren
En nu de vriezer
Zijn echt de betere koelkasten
Alle onderdelen zijn stevig en blijven dan jaren goed
Pluspunten
- Perfect
Minpunten
- Heb ik niet
Goede vrieskast voor in de garage
Deze vrieskast is compact, 3 handige doorzichtige laden, voor een schappelijke prijs kunnen aanschaffen.
Pluspunten
- Mooi compacte vrieskast
- 3 overzichtelijke doorzichtige laden
- Mooie prijs
Ruime vrieskast
We hebben de vrieskist gekocht omdat de keuken vriezer te klein blijkt voor inmiddels 4 volwassen personen huishouding. Het is een prima aankoop, hij is ruim genoeg en de prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.
Pluspunten
- ruim
- prijs/kwaliteisverhouding
Mooie vriezer
Mooie vrieskast met 2 ruime laden en 1 wat kleinere lade. Handig display boven de deur waarmee je in 1 oogopslag ziet of alles goed is met de vriezer. De laden gaan gemakkelijk uit de vrieskast waardoor er nog grotere producten in passen.
Pluspunten
- stil
- energie zuinig
- digitale temperatuur instelling
- handig display
- flexibele indeling
Minpunten
- helaas niet gevonden
goeie vriezer voor een redelijke prijs
gebruiksgemak een 10,supermakkelijk te bedienen. vormgeving een 10, slank en sterk. duurzaamheid een 8, omdat er nog zuinigere modellen waren, maar als je het prijstechnisch berekend over 10 jaar, is dit de perfecte aankoop voor mij