Liebherr G 1223 - Vrieskast - Vrijstaand - 98L - Wit - Wijnkoelkasten
Energieklasse A, F
Aanrader zeker
Geweldig! Heel mooi en handig in gebruik. Erg blij mee. Hoop er lang plezier van te hebben.
Pluspunten
- mooi
- makkelijk
Super vrieskast
4 maanden geleden de Liebherr vriezer gekocht en hij voldoet meer dan ik dacht aan mijn verwachtingen, zuinig en duurzaam in gebruik. Snel invriezen en veel ruimte in de fraai ogende vrieskast. Erg blij mee
Pluspunten
- Veel ruimte/overzichtelijk
- Zuinig
- Snel invriezen
Minpunten
- Nog niet ondekt
Goed apparaat met wel een aandachtspunt
Op zich een goede diepvries. Wat tegenvalt is een zachte pieptoon wanneer de diepvries steeds aanslaat. Omdat de diepvries in een bijkeuken staat is dat nog te hebben, maar wanneer deze dichter bij de keuken/woonkamer zou staan zou dat voor ons een irritant probleem zijn. In de winkel werd gezegd dat het niet te verhelpen zou zijn.
Pluspunten
- vriest goed
- vrij goed energieverbruik
- compact en toch behoorlijk wat ruimte
Minpunten
- pieptoon bij aanslaan
goede freezer voorin schuur - 15
Ik ben er heel blij met mijn aankoop van de Liebherr G12-23-21 .ik heb het in mijn schuur geplaatst dat is niet geïsoleerd en kan daar heel koud worden , met dit deep freeze hooft je geen zorgen te maken aangezien het kan geplaatst worden in een omgevings temperatuur van -15 . Het is ook het perfect hoogte om mijn frituur erop te zetten twee vogels in een klap dus .
Pluspunten
- Kan in schuur -15
- Snel freeze voor 16 kg erin te frezen in een keer
- No frost
Minpunten
- Geen
Zeer goed product.
Goede tafel diepvriezer, die van alle gemakken is voorzien. De mooiste optie vind ik de anti rijp functie.
Pluspunten
- display
- helderheid display instelbaar
- ondooi functie aanwezig
Minpunten
- lengte aansluit stekker had wat langer gemogen.
bevalt prima en is mooi van model.
mooi van model en gemakkelijk in de bediening.neemt niet veel plaats in en makkelijk
om schoo te maken en zacht geluid.
top-product
Staat in de schuur en functioneert top. Ook in de vrieskou van begin januari 2023. Precies zoals de omschrijving zegt: hij functioneert prima
Pluspunten
- ruim
- 3 laden
- mooi design
Minpunten
- nvt
- nvt
Erg goede vriezer
Fijn tafelmodel vriezer. Is makkelijk waterpas te stellen, zeer ruime lades en handig dat de plankjes tussen de lades te verwijderen zijn. Heb je een keer iets groots in te vriezen, dan kan dat dus ook. Is zeer snel op de gewenste temperstuur en heel stil.
Pluspunten
- Ruim
- Stil
- Makkelijk te plaatsen
- Snel op de gewenste temperatuur
een aanrader
mooi product ga hem morgen in gebruik nemen .
ziet er goed uit en 7 jaar garantie.
Zeker een aanrader
Goed product werkt naar behoren mooi model en een leuk prijsje.Fijn dat deur rechts draaien is en lekker compact
Pluspunten
- Niet te groot
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Geen
- Geen
Supercoole vrieskast
Ervaring met eerdere apparaten van Liebherr
Zeer tevreden over gebruik , verbruik en levensduur
Pluspunten
- Zuinig
- Gebruiksvriendelijk
- Goede kwaliteit materiaal
- Mooie uitvoering
Blij mee!!
Wij hebben al een koel/vries combinatie van Liebherr, die bevalt heel goed, het vriesgedeelte blijft goed op -18 graden, maar die werd te klein, dus een vrieskast erbij gekocht, we gaan ervan uit dat die ook netjes z'n werkdoet. blij mee!!!
Kat in de zak
Zag er zich mooi uit,maar 1 feb 2023 geplaatst nu 2 feb 2023 zien we dat er 2 scheurtjes in het frontje zitten,gelijk melding gemaakt dus afwachten maar.
Een mooie maat om extra diepvriesplaats te hebben.Vooral als je extra vlees of groenten hebt,en dit niet meteen kunt opeten.
Had veel eerder op dit merk moeten overgaan .
Op aanraden van onze leverancier aangeschaft . Super tevreden over deze kast vanwege de ruime laden , de diepvriescapaciteit en het bedieningsgemak . Dit zal zeker onze laatste Liebherr niet zijn
9 oktober 2022
Hebben dit product op aanraden van andere gebruikers gekocht die er zeer tevreden over waren .
Zijn zeer tevreden over het bedieningsgemak en waren verrast dat het apparaat zo snel gebruiksklaar was .
Pluspunten
- Uiterlijk bediening en resultaat
Super vriezer
Een hele mooie vrieskast, zeer ruim en toch compact. De lades in de vriezer zijn zeer ruim en goed bereikbaar. De vriezer heeft een voor mij goede inhoud om diepvries spullen overzichtelijk op te slaan. Heel erg blij met deze aankoop en keuze van Liebherr vriezer
Pluspunten
- De inhoud van de vriezer
- Het doel waar ik de vriezer voor gebruik
Goed en betrouwbaar apparaat
Compact, zuinig en betrouwbaar.
Ook de bediening is makkelijk. Makkelijk schoon te houden.
Aanrader.
Energie zuinig, betaalbaar. Tafelmodel, prima.
Verkoper Expert Oss was zeer kundig!
omdat ik een energiezuinige kleine diepvries wilde en Liebherr goede producten levert.
uitstekend
prijs en kwalitijt goed. De product werkt naar onze verwachtingen. Hele goed diepvriez, ruime laden met genoeg ruimte, Prijs uitstekend, bezorging proffesionel.
Zeer Tevreden
We hebben voor dit apparaat gekozen voor de goede prijs/kwaliteit verhouding, en het energie-label.
Pluspunten
- Laag Energie Verbruik
- Prijs/Kwaliteit verhouding
- Door klein gewicht gemakkelijk te hanteren
AANRADER
op advies v elektron die mij deze kaST AANBEVEELDE OM DAT HIJ ENERGIE ZUINIG WAS
Pluspunten
- GROTE LADEN
- WEINIG ONTDOOIEN
The freezer is the perfect size for our needs. It cools quickly and is very quiet.
Liebherr top, top
Ik heb al verschillende jaren een Liebherr koelkast en vriezer en ben zeer tevreden over de kwaliteit, degelijlheid en het gebruiksgemak van deze apparaten.
Pluspunten
- kwaliteit
- gemak
Nieuwe vriezer
De G1223-21 vriezer gekocht. Goed werkende vriezer die op verschillende temperaturen kan worden ingesteld. Biedt veel ruimte. Goede kwaliteit-prijs verhouding.
Pluspunten
- Verschillende temperaturen
- Ruime vriezer
Minpunten
- Geen