- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Alecto WS-4700 - Professioneel Weerstation met draadloze Buitensensor - Zwart - Weerstations
mooi groot scherm
Mooi toestel makkelijk te installeren en makkelijk in gebruik.
Ik heb al eerder een weerstation gehad maar deze is makkelijker in gebruik.
Poepsimpele installatie
Batterijen in buiten en binnen unit en na een paar minuten lees je alle gegevens. Makkelijker kan niet!
Pluspunten
- Installatie
- Duidelijk display
Minpunten
- vlakke ondergrond b.unit
Kompleet toestel binnen ieders bereik
De juiste plaats bepalen voor de plaatsing van het buitenstation vraag wel enig studiewerk. Eenmaal deze hindernis voorbij en de batterijen geplaatst , dan werkt het weerstation erg goed. Elke dag kijk ik naar al de cijfertjes die constant up to date zijn. Geweldig !
Supper weerstation met veel mogelijkheden
Geweldig weerstation
Eenvoudige installatie
Eenvoudige montage
Eenvoudige handleiding
Goed display en duidelijk af te lezen
Wel even de juiste batterijen er nog bij kopen!
Zeer tevreden
Prima en duidelijk weerstation
Dit weerstation is makkelijk te monteren, is zeer overzichtelijk en werkt prima.
Toestel is aangekocht ter vervanging van een defect toestel, dit toestel ziet er veel makkelijker uit in gebruik. De enige opmerkingen die ik kan maken zijn dat bij de buitenunit de batterijen dienen vervangen te worden met een schroefje die eerst moet losgedraaid worden. Dit is niet zo makkelijk als dit moet gebeuren vanop een ladder. En het volgende minpuntje is dat de binnentemperatuur van de unit niet overeenstemt met de temperatuur die onze aangegeven wordt door de thermostaat van onze brander. Deze werkt nochtans zeer correct en er is ongeveer een 1°C verschil tussen beide.
Verder werkt dit toestel naar behoren en voldoet zeker aan de verwachtingen.
Leuk weerstation
Overzichtelijk en duidelijke aanduiding van gegevens.
Heel gemakkelijk te monteren en te bedienen.
Ben heel tevreden
Duidelijk en gebruiksvriendelijk weerstation!
Hebben dit weerstation sinds een paar dagen. Het werkt prima, is duidelijk en overzichtelijk, geeft alle informatie die wij wensen en was gemakkelijk te installeren. Al hadden we aanvankelijk een probleempje met de buitenunit. Hadden er 3 lithium-batterijen ingestopt, maar mogelijk niet de juiste, want de buitenunit werkte niet. Hebben er dan 3 gewone AA-batterijen ingestopt, en alles werkte perfect! Zijn zeer tevreden!
Pluspunten
- Overzichtelijk
- Veel informatie
- Duidelijk
Goed weerstation
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Aangekocht ter vervanging van defect toestel. Toestel geeft mij alle info die ik nodig heb. Buitensensor geplaatst op ongeveer 40 meter. Werkt perfect.
Weerstation Alecto WS-4700
Sinds een week hebben ik dit weerstation in mijn bezit. Werkt goed, goede verbinding van het binnen met het buitenstation, makkelijke installatie en overzichtelijke weerstation . Ik heb echter het vermoeden dat de binnentemperatuur een te hoge waarde aangeeft (± 1°C te hoog)en er is geen mogelijkheid deze te corrigeren.
Mooi weerstation
Mooi weerstation. Best Reviewed juni 2016 heeft me over de streep getrokken. Nu enkele dagen in gebruik en tevreden.
apparaat werkt goed en is heel handig in gebruik
klare tijdvermelding, helder scherm, goed afleesbaar, goede voorspelling, goede verbinding met buitenapparaat
Zeer tevreden over WS4700
Levering duurde wat langer dan de volgende dag.Installatie erg eenvoudig, goed afleesbaar en aantrekkelijk display.Op advies lithium batterijen geplaatst in buiten unit(niet meegeleverd)
Draadloos weerstation Alecto WS-4700
Sinds ongeveer een maand hebben we dit weerstation in ons bezit. Werkt goed, goede verbinding van het binnen met het buitenstation, al met al is dit handige en overzichtelijke weerstation een goede keus geweest. We hebben echter het vermoeden dat de binnentemperatuur een te hoge waarde aangeeft (± 1°C te hoog)en er is geen mogelijkheid deze te corrigeren.
Mooi apparaat
Goede handleiding, duidelijk.
Groot en duidelijk display. De batterij verwisselen onhandig met een schroefje.
Makkelijk te monteren.
Zeer volledig weerstation
Degelijk weerstation met vele mogelijkheden.
Een Overzichtelijke binnen unit en een stevige buiten unit.
Prima aankoop
Voorheen jarenlang ws-3000 gebruikt. Nu een stapje hoger met deze ws-4700. Gezien de positieve ervaringen die ik las heb ik voor dit model gekozen. Prima apparaat. Veel mogelijkheden. Installatie geen probleem. Nog maar kort in bezit, maar is tot dusverre prettig in gebruik.
Prima weerstation met een paar kanttekeningen
Dit Alecto WS-4700 weerstation is ons eerste "echte" weerstation na zeker vier simpele uitvoeringen van verschillende merken in de loop van de jaren te hebben versleten. Meestal ging er iets fout met de buitensensor. Dit Alecto weerstation ziet er heel wat professioneler uit. Toch hebben wij twee opmerkingen. Afwezig is de mogelijkheid om de binnen- en buitentemperatuur op elkaar af te stemmen en te vergelijken met een geijkte thermometer. Op tafel in huis, ver van een warmtebron en lichtbron wijken de temperaturen 1,3 graden van elkaar af. Jammer dat dat niet in de fabriek zuiverder is afgesteld. Het tweede punt is ook door andere gebruikers opgemerkt en dat is het onhandige miniatuurschroefje op de buitensensor voor het verwisselen van de batterijen. Wij zullen een ladder moeten gebruiken om er bij te kunnen op het puntdak, ik hou mijn hart vast. Een stevige kunststof klikverbinding die je met één hand kunt bedienen zou wel zo handig zijn, misschien iets voor de volgende uitvoering?
Zeer handig en gebruiksvriendelijk
Door de nederlandse gebruiksaanwijzing te volgen is het zeer eenvoudig om het in te stellen zoals jij dat graag wil het is ook zeer eenvoudig om de buiten unit te plaatsen ook voor de niethandigen onder ons. Je krijgt met de Alecto 4700 echt waar voor jou geld.
Zeer tevreden over dit product
Ik heb het weerstation gemonteerd aan een paal. De metingen zijn zeer goed. Het vervangen van de batterijen zal lastig zijn. Bij het losdraaien van het schroefje vallen de batterijen eruit. Het zou fijn zijn als het klepje aan een kant vast blijft zitten zodat het blijft hangen als het schroefje los wordt gemaakt.
Weerstation Alecto WS-4700
Dit weerstation is makkelijk in gebruik. Een duidelijke gebruiksaanwijzing. Duidelijk display. Een solide buitenunit. Echt een aanrader.
Tevreden over aankoop
De alecto ws 4700 is een echte aanrader ,zeer uitgebreid, goede ontvangst,al meerdere weerstations gehad ,maar deze is tot nu toe erg goed
prima apparaat
Er staan veel gegevens op die mijn man en ik erg interessant vinden. De gegevens over de windrichting en het aantal millimeters regen op een dag. Voor ons vooral nuttige gegevens met betrekking tot onze boot. Het grote afleesscherm is ook fijn. We hoeven er geen loep bij te gebruiken.
Verder veel weergegevens bij elkaar.
Een prima weerstation
Hiervoor ook Alecto weerstation gehad (DKW-2012)maar deze gaf steeds communicatie problemen met buitenunit. Deze functioneert veel beter en heeft meer mogelijkheden. Installeren was mede door signaal sterkte indicator simpel. Display is afhankelijk van de belichting soms moeilijk afleesbaar, ben tot op heden zeer tevreden, functioneert naar behoren.
Mooi weerstation
Hiervoor ook een Alecto weerstation gehad maar deze gaf steeds problemen met o.a de regenmeter. Deze ziet er een stuk degelijker uit en heeft veel mogelijkheden. Installeren was eenvoudig. Mooi helder display en tot op heden zeer tevreden, en functioneert zonder problemen.
Prima weerstation!
Installatie probleemloos, deze versie verbeterd ten opzichte van eerdere weerstations van Alecto. Geen draden meer naar sensoren. Eenvoudig te demonteren indien nodig. Display duidelijk afleesbaar. Pakte signalen in een keer goed. Redelijk betrouwbare gegevens. Degelijk uitgevoerd. Regenmeter eenvoudig schoon te maken.