De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Selection Waterkoker - 1.7L - Zwart/RVS - Met Temperatuurregeling op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Lekker grote waterkoker met instelbare temperatuur.
Deze waterkoker staat nu al een paar weken op het aanrecht en bevalt erg goed. Vooral het kunnen kiezen van de watertemperatuur vind ik een groot pluspunt, omdat je zo precies kunt afstemmen op het soort thee of drankje dat je maakt. Voor thee die niet met kokend water gezet mag worden, is dit echt een uitkomst.
Ook in het dagelijks gebruik is hij prettig. Het snoer is lang genoeg en kun je netjes in de voet wegwerken, zodat het er opgeruimd uitziet. De buitenkant blijft koel aanvoelen, wat heel fijn en veilig is, zeker als je vaak in de keuken bezig bent. Daarnaast is de warmhoudfunctie handig wanneer je meerdere kopjes thee na elkaar wilt kunnen inschenken zonder steeds opnieuw water te koken.
Het enige waar ik wat minder blij mee ben, is het deksel. Dat gaat niet helemaal ver open, waardoor het schoonmaken van de binnenkant wat lastiger is dan gehoopt.
Eerste indruk is zeer goed. Waterkoker voelt niet zwaar in de hand, past voldoende water in (1.7l) wat voor mij heel belangrijk was dat de buitenkant niet warm wordt, vandaar dat de keuze viel op deze. De verschillende temperaturen zijn ook makkelijk, ook dat die onthoud welke temperatuur is voor de laatste keer gebruikt, en dat die 30 mijn lang blijft verwarmen zodat de water op de gewenste temperatuur blijft. Tot nu toe geen negatieve ervaringen.