Samsung Was-Droogcombinatie AI Wash 6000-serie 9kg / 6kg

Samsung Was-Droogcombinatie AI Wash 6000-serie 9kg / 6kg

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 849,00Bekijk alle aanbieders
Aronius19-07-2026

Hele fijne en slimme wasmachine

Wat mij vooral aanspreekt aan deze wasmachine zijn de slimme functies. Mijn vorige wasmachine deed gewoon zijn werk, maar deze denkt echt een beetje met je mee. Via de SmartThings-app krijg je handige meldingen en suggesties en het is leuk om inzicht te krijgen in het energieverbruik. De Super Speed-stand heb ik inmiddels een paar keer gebruikt en dat is ideaal als je snel nog een wasje wilt draaien. Ook vind ik het een prettig idee dat er programma's zijn die rekening houden met het verminderen van microplastics en dat er een stoomprogramma aanwezig is voor extra hygiëne. Eerlijk is eerlijk: er zitten zóveel functies op dat ik nog lang niet alles heb ontdekt. De automatische doseerfunctie moet ik bijvoorbeeld nog uitproberen en ik heb af en toe even de handleiding erbij gepakt om uit te zoeken wat bepaalde instellingen precies doen. Dat is voor mij eigenlijk ook het enige nadeel: het kost even tijd om alle mogelijkheden te leren kennen. Maar zodra je ermee aan de slag gaat, merk je dat veel functies echt iets toevoegen en niet alleen leuke marketingtermen zijn. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de machine en verwacht ik dat ik er nog jarenlang plezier van ga hebben.
Pluspunten
  • Wassen EN drogen
  • AI functies
Minpunten
  • Veel uitzoeken