De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense DH5I104BBAB 10 kg Heat Pump Dryer - Black, Freestanding, A-Class op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze droger nu ongeveer twee dagen en in die tijd heb ik hem drie keer gebruikt. Hij droogt de kleding erg goed, heeft verschillende programma’s, maakt weinig geluid en ziet er ook erg mooi en modern uit. Vooral het volledige display geeft een luxe gevoel.
Het enige nadeel dat ik tot nu toe heb gemerkt, zijn de plastic pootjes van het apparaat. Toen ik de pootjes gebruikte om de droger waterpas te zetten, merkte ik na ongeveer een uur dat ze weer iets waren ingezakt. Het lijkt erop dat ze het gewicht van de machine niet goed kunnen dragen. Daarom kun je voor dit model beter trillingsdempers of een onderzetter gebruiken om hem goed waterpas te zetten, in plaats van alleen de pootjes af te stellen.
Eerlijk gezegd had ik bij een model van Hisense zo’n zwak punt in het ontwerp van de pootjes niet verwacht, wat ik best vreemd vond. Verder ben ik tot nu toe wel tevreden over de prestaties van de droger.
Ik kon dit merk Hisense helemaal niet.
Ik zag de droger in de winkel staan en had alle programma's die ik er graag op wilde hebben. Het is een top apparaat met vele uitgebreide mogelijkheden.
Ook handig die WiFi ap
En bijna geluidloos.
Prijs kwaliteit is het dubbel zo waard.
De was ruikt lekker wanneer het uit de droger komt , wat ik overigens bij mijn vorige droger ( Bosch ) nooit heb gehad. Ik ben er echt super tevreden over.
Voor de prijs een top apparaat, had voorheen altijd Siemens, niet ontevreden over, maar die begon wel heeeeel lang over droogbeurtje te doen, ook warmtepomp en 2x zo duur als deze, maar al 10 jaar oud en veel gebruikt, maar deze hisense voor de prijs imo ongeëvenaard, super zuinig. Een 10kg was voor 20 cent!! Veel mogelijkheden, doet daarin niet onder voor de premium merken, nee echt een topper. Enige minpuntje voor zover je dat al gebruikt, in de app kan je hem niet aan zetten als uit staat. Maarja das meer spielerei zo'n app voor witgoed machines.
Hisense Warmtepompdroger voldoet aan alle eisen
Wij zochten op energieklasse A
Vulgewicht is 10 kg - de keur zwart met grote vulopening is echt een voordeel.
Sinds jaren een apparaat dat doet wat je er van verwacht.
Erg stil, vlug op temperatuur en leuk om bij de start en einde een verlichte trommel te zien en reuze handig om je was goed te kunnen zien in en uit.
Ik raad de warmtepompdroger van Hisense aan.
allereerst het de droger ziet er prachtig uit, helemaal met de bijpassende wasmachine.
hij heeft een mooie grote deuropening voor het makkelijk vullen en leeghalen.
voor elke soort wasgoed een programma en diverse snelle programma's
maar wat mij het meeste opviel hij maakt bijna geen geluid, waardoor ik hem nu ook rustig in de nacht kan aanzetten.
de was komt er perfect droog uit, ook niet geheel onbelangrijk.