De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Asko T509HRW Warmtepompdroger - 9 kg - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na 10 jaar trouwe dienst, ging onze Miele warmtepompdroger stuk. We waren al enige tijd aan het oriënteren, omdat de Miele onze was letterlijk ‘opvrat’. Via onze specialist, kwamen we in aanraking met Asko. Wat een verademing! De droogtijd is significant korter.
Ook de keuze in programma’s is top. Voor alle soorten was zit er iets tussen.
Wat verder opvalt, is de wijze waarop je de machine kunt reinigen. De filters zijn ontzettend makkelijk schoon te maken.
Met de bijbehorende app, is het nog makkelijker om de droger te bedienen en de status in te zien. Ook zonder app is het overigens een ontzettend simpele bediening. Kracht van de eenvoud en toch alle opties!
Tot slot is de machine een stuk stiller, wat er ook voor zorgt dat we de was op andere momenten van de dag in de droger kunnen doen zonder daar last van te hebben.
Kortom; erg tevreden! Wanneer we een nieuwe wasmachine nodig hebben, weet ik waar we moeten zoeken.
vind het een goede machine, droogt zowel dikke handdoeken, beddengoed als fijn wasgoed helemaal droog en het raakt niet in een kluwen.
Droger is goed te koppelen aan de wasmachine van ASKO via WiFi en daardoor wordt het juiste droogprogramma aangegeven. ( op afstand via app te starten indien gewenst)
De droogtegraad is ook nog per programma aan te passen als je dat wilt.
Fijn is ook de informatie die je op het scherm kunt aantikken bij het programma, zodat je altijd de juiste informatie over het programma hebt.
Ben na enige weken gebruik zéér tevreden.
omdat hij op een houten vloer kan staan.
ik hoorde goede dingen over Asko.
hij werkt uitstekend.
hij droogt heel erg goed.
dus ik ben uitstekend tevreden met de droger en wasmachine.
gr vduijn
Na jarenlang een Miele gasdroger te hebben gehad, moesten we nu op zoek naar een nieuwe droger. We hebben gekozen voor de Asko T509HRW en zijn heel tevreden. De droogtijd is korter als we verwacht hadden, was komt goed en overal droog uit de droger. Weinig geluid en weinig energieverbruik! We zijn heel tevreden.