LG F4X1009NWK / 9 kg

LG F4X1009NWK / 9 kg

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 495,00Bekijk alle aanbieders
Arjan09-02-2025

Stille en energiezuinige wasmachine

Efficiënte en stille wasmachine met slimme functies Na een paar weken gebruik ben ik over het algemeen erg tevreden met deze wasmachine. Het apparaat is energiezuinig (energieklasse A), wat goed is voor de portemonnee en het milieu. Daarnaast is de machine stil tijdens het draaien, wat prettig is als je in een appartement woont of 's avonds wilt wassen zonder overlast. Met een ruime capaciteit van 9 kg is de wasmachine ideaal voor grotere huishoudens of mensen die graag minder vaak willen wassen. Een groot pluspunt is de slimme koppeling met een app. Via de app krijg je inzicht in de wasprogramma’s, kun je instellingen aanpassen en zelfs een melding ontvangen zodra de was klaar is. Dit maakt het gebruik erg handig en modern. Toch zijn er een paar minpunten. Het display geeft weinig informatie, je ziet pas na het starten van het programma hoe lang het gaat duren. ook zie je niet direct op het display de ingestelde temperatuur. Dit had duidelijker gekund. Ook vind ik het display zelf niet optimaal de cijfers en streepjes lichten onduidelijk op, waardoor het soms lastig af te lezen is. Al met al is dit een fijne, efficiënte en stille wasmachine met handige smart-functies. Het onduidelijke display is een klein minpunt, maar de energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid maken veel goed.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • app functie
  • 9kg vulgewicht
Minpunten
  • Display is niet heel duidelijk
  • ook weinig info
  • niet alle programma al gebruikt
  • maar duurt soms wel lang