De LG F4WR9009S2W is een stille en zuinige wasmachine die veel mogelijkheden biedt. Je kunt kiezen uit 14 wasprogramma's, waaronder een speciaal programma voor overhemden dat ze ook stoomt een kreukvrij maakt. Je kunt ook extra programma's downloaden via de LG ThinQ app, die je ook laat zien hoe lang de was nog duurt en je een melding geeft als de was klaar is. Je kunt de app ook koppelen aan Google Assistent, zodat je met je stem de status van de was kunt opvragen. De wasmachine heeft een direct drive motor ipv een snaaraandrijving en daardoor trilt de machine minder dan onze vorige wasmachine. De trommel heeft een inhoudt van 9KG wat echt heel fijn is in ons gezin van 4 en aangezien wij veel buiten zijn met de kinderen en de hond is de stoomfunctie die bacteriën en allergenen doodt en de was frisser maakt, een aangename toevoeging. De wasmachine is makkelijk te bedienen met de grote draaiknop en aanraakgevoelige knoppen of via de app en heeft een kinderslot en functie om tussendoor de deur open te kunnen doen en nog wasgoed toe te voegen. Wij zijn zeer tevreden en raden de machine zeker aan!