Ik heb deze wasmachine nu bijna 3 weken mogen testen. Ik was eerst nog niet bekend met dit Zweedse merk, dus ik was zeer benieuwd!
De wasmachine heeft een moderne strakke uitstraling en is makkelijk te bedienen via de draaiknop. De doseerassistent is ook handig en makkelijk in gebruik. De wasmachine heeft ook genoeg programma's die ik bij mijn eigen wasmachine niet had. Zoals allergie, donkere was, jeans programma, stomen en anti huismijt. Wat opmerkelijk is aan deze wasmachine is dat deze geen rubber heeft tussen de trommel en de deur, dit is wel echt een aanwinst. Normaal vind ik hier namelijk verdwaalde sokken en knopen, tevens verhoogt dat rubber de kans op vetluis. Bij deze wasmachine heb je hier geen last van.
Nadeel is wel dat de deur heel makkelijk dichtklapt, terwijl je juist het deurtje van de wasmachine open wilt laten om het te laten luchten. Het openen gaat ook niet heel soepel, je hebt wel een beetje kracht nodig. Verder claimt de wasmachine een hoge toerenaantal te hebben en daardoor zou de kleding droger uit de was komen. Hier heb ik echter niet veel van gemerkt. Daarnaast maakt de machine toch wel meer geluid dan dat ik dacht bij het centrifugeren, hij gaat aardig wat heen en weer.
Kortom ik vind dit een fijne wasmachine, maar als ik kijk naar de prijs kwaliteit verhouding dan zijn er nog een aantal verbeterpuntjes die ik hierboven benoemd heb.