Hisense WFGA801619VMQ - Wasmachine - 8 kg - 1600 RPM - A - Wit - Wasmachines
Energieklasse A
Echt een super goeie wasmachine de dag dat ik hem kreeg was ik er al blij mee hij wast super goed goeie programma's en zeker met een kleintje in huis is hij echt ideaal zou hem iedereen kunnen aanraden
Pluspunten
- Mooi design
- Wast supper goed
Zeker een aanrader !
Prachtige wasmachine en mooi van design. Daarbij nagenoeg stil tijdens de diverse wasprogramma's.
Pluspunten
- stil
- stoommogelijkheid
ziet er prachtig uit en mijn was kwam er heerlijk ruikend en stralend uit , en hij is zo heerlijk rustig vergeleken bij mijn oude wasmachine
Bevalt erg goed en is zeker een aanrader
We hebben gekozen voor deze wasmachine, omdat het energiezuinig is, fraai van vormgeving, makkelijk te bedienen is en bovendien erg aantrekkelijk qua prijs in vergelijking met andere merken, die vaak niet eens het A-label hebben. Het is ook nog eens een zeer rustige en stille machine.
Pluspunten
- Zuinig en stil
- De trommelinhoud scheelt zeker een was per week
te gecompliceerd voor mij.
Kwam goed de test uit vandaar dat ik hem wou. 40 jaar oude aeg begaf het maar ben wel geschrokken van de mogelijkheden tegenwoordig. kan me niet voorstellen dat deze 40 jaar meegaat met die mogelijkheden. Mooie machine,maar maakt wel best veel geluid. Deed mijn oude wel een beetje minder. Hoop dat het na verloop van tijd minder word.
Pluspunten
- ziet er mooi uit
- veel mogelijheden
Minpunten
- Geen licht in de trommel
- mogelijkheden teveel.
Bevalt heel goed, ben er blij mee
Een hele fijne machine, makkelijke bediening. Ook fijn, je kunt zelf temperatuur en centrifugesnelheid instellen. En hij is ook stil.
Pluspunten
- 1600 toeren
- Eigen temperatuur instellung
Bevalt goed.
Wij moesten een nieuwe machine, deze werd ons aangeraden,
Het ziet er mooi uit en de eerste indruk met wassen is goed.
Het is even wennen, want we waren een combi wasmachine gewend.
Maar het zal zeker goedkomen'.
Bevalt erg goed, aanrader dus.
Heb deze machine gekozen omdat ik goede recensies had gelezen en ik heb de machine nu bijna 2 weken in gebruik en hij bevalt ons ook prima. Mooi design en heel gebruiksvriendelijk. Kortom prima koop!
Pluspunten
- Mooie zuinige machine
- Zeer makkelijke bedirning
- Mooi design
Minpunten
- Geen
Een degelijke Wasmachine
Ik heb de Hisense WFGA801619VMQ nu dik 5 maand in gebruik en ik ben daar mee alleen maar enthousiaster door geworden. Hij is erg stil en met centrifugeren staat hij als een blok. Het programma “ Opfrissen” vind ik een echte plus in het gebruik. Ook de stoom functie voor de overhemden vind ik super.
Hisense durft het zelfs aan om 5 jaar garantie te geven. Dat geeft aan dat Hisense enorm vertrouwen heeft in deze wasmachine. Verder moet ik een excus maken v.w.b “ de slang ophanging”. Laatst kwam ik de installatie zak van de Hisense tegen en daar zat wel degelijk een slang ophanging bij. Waardoor ik de afvoerslang nu wel goed kan ophangen.
Pluspunten
- Stoomfuncties
- Grote deuropening
- Stil met centrifugeren
- Programmering erg gemakkelijk
Bevalt goed, een aanrader.
Fijne wasmachine die weinig lawaai maakt en makkelijk bedienbaar is met veel opties. Ik ben er erg tevreden mee.
Pluspunten
- makkelijk bedienbaar
- weinig lawaai
Fijne wasmachine
Afgelopen week een Hisense wasmachine in gebruik genomen. Onze wasmachine was stuk en aan vervanging toe.
We konden het merk Hisense nog niet, maar na een duidelijke uitleg van de verkoper zijn we tot de koop overgegaan. En dag later werd de machine al bezorgd. Overzichtelijke handleiding en bedieningsdisplay laat de gewenste informatie duidelijk zien. Geen moeilijke programma's en zijn snel te vinden en aan te passen voor persoonlijk gebruik. Fijne wasmachine en een goed prijs/kwaliteitsproduct. Overigens beid Hisense 5 jaar garantie. Kort om, Top product voor een goede prijs.
Pluspunten
- Makkelijk bedienbaar
- Zuinig met energie
- Stil bij centrifugeren 1600P/m
Minpunten
- Display is zwart hoogglas, vlekvorming
Bevalt prima, zeker een aanrader.
Wasmachine met een zeer praktische werkwijze, wijst m vanzelf. Maakt heel weinig lawaai en heeft vele mogelijkheden. Ben super blij met deze aankoop.
Waarde voor het geld
Nieuw op de markt maar wij hebben gegokt en zijn dik tevreden. 42 liter water per wasbeurt i.p.v. 102 met oude machine. Geluidsarm, makkelijk te bedienen. Stoom functie is een welkom toevoeging.
Pluspunten
- minder water verbruik
- 1600 toeren
- stoom functie
- makkelijk te bedienen
Top wasmachine!
Super mooi design en goede service met garantievoorwaarden. Al verwacht ik die niet nodig te hebben:)
Goede wasprogramma’s en niet te lawaaiig.
Pluspunten
- Design
- Garantieregeling
- Wasprogramma’s
- Stil
Super keuze!
Prachtige wasmachine ,zeer goede keus voor onze school.
Doet het geweldig.
makkelijk aan te sluiten, heldere gebruiksaanwijzing!
Het is een prachtige machine met heel veel mogelijkheden. De stoomfunctie vind ik een hele mooie aanvulling.
Erg blij mee
Fijne machine , rustig en stil en met stoomprogramma . ik heb hem uitgezocht vanwege mijn gevoelige huid.
Er zit ook een handige gebruiksaanwijzing bij , ook altijd heel fijn. Bedankt hoor
Zeker een aanrader
de wasmachine nu een week in huis, gekocht in combinatie met warmtepomp droger.
Een TOP machine met vele mogelijkheden bijv. stoomfunctie. vele spaarstanden mogelijkheden.
Mooie stille machine die perfect schoon wast en goed droogt (1600toeren)
hierdoor handdoeken weer korter in de droger.
Mooie degelijke machine met een mooi design.
zeker in combinatie met de droger.
bevalt goed
mooie wasmachine doet wat het belooft maakt wel iets meer geluid maar dat maakt mij niet uit want staat in bijkeuken
Pluspunten
- prijs
- stomen
- 5 jaar garantie
Minpunten
- cashback was net 1 week afgelopen
- geluid
Goede wasmachine
Deze wasmachine gekocht omdat de andere op een zeer korte tijd stuk was gegaan. Het is een fijne gedachte dat Hisense 5jaar garantie geeft. Dit zegt iets over de kwaliteit van de wasmachine. Wasmachine wast goed. De auto dose asist is extra handig. Enige min punt is dat deze wasmachine wat meer geluid produceert dan gemiddeld. Maar wel met een goed was resultaat
Pluspunten
- Auto dose asist
- Goed was resultaat
Minpunten
- Luidruchtiger dan gemiddeld
Perfect
Een wasmachine met een moderne uitstraling. Gemakkelijk in gebruik ondanks de vele mogelijkheden. Alles wijst zich vanzelf. De wasmachine kan tot 1600 toeren centrifugeren wat maakt dat de was een stuk sneller droog is. Ook heb ik de warmtepompdroger van Hisense gekocht (DHGA8013L). De combi van deze 2 apparaten is perfect!!
Pluspunten
- moderne uitstraling
- gemakkelijk in gebruik
- 1600 toeren
- geluidsarm
Zuinige wasmachine
Hele fijne gebruiksvriendelijke wasmachine, ruime keuze aan programma's, maakt weinig geluid en een duidelijk display
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Geluidsarm
Minpunten
- Nog geen minpunten
mooi uiterlijk
Voor energielabel A. Een mooie machine om te zien, maar de wasduur is erg lang
Pluspunten
- energielabel A
Minpunten
- lange wasduur
Goede wasmachine voor een goede prijs
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden.
Zeer fijne wasmachine voor een goede prijs.
Zelf het programma kunnen wijzigen is echt een uitkomst.
Pluspunten
- zelf programeren
Minpunten
- glas niet doorzichtig
Veel machine voor een redelijke prijs
Heb deze machine eerst getest. Daarna gekocht. Vond het een geweldige machine.
Echt de moeite waard. Prachtig design.
Heb hem nu paar maanden en snap hem beter.
Ultiem aan deze machine is de opfrisfunctie werkelijk geweldig.
Ook de antiallergie stand is super.
Kortom veel voor niet al te veel geld. Aanrader.
Review 30-05-2022
Deze wasmachine is ongelofelijk makkelijk. Wat je er allemaal mee kan is erg fijn. Het uiterlijk vind ik erg mooi. Hij wast top en is erg stil. Wat de buren ook fijn vinden.
De stand overhemden met stoom is ideaal. Je kan het ook als opfrisbeurt gebruiken zonder te wassen. De antiallergie wasstand is helemaal top. Speciaal voor allergische kinderen of mensen. Ik zou graag de droger er ook van willen hebben. Kortom een hele fijne machine.
Pluspunten
- Opfrisstand
- Design
- Antiallergiesta d.