Hisense WFGA801619VMQ - Wasmachine - 8 kg - 1600 RPM - A - Wit - Wasmachines
Energieklasse A
Zeer tevreden
Ik heb deze wasmachine 3 weken geleden gekocht en ben zeer tevreden
Wast prima duidelijke display is een fijne machine vooral door zijn hoge toerental van certificeren ben erg tevreden
Nieuw merk, maar bevalt goed
Wasmachine werd aanbevolen in de winkel. En prijstechnisch was het slechts 100 euro meer dan wat ik eerst wilde aanschaffen. Maar apparaat is erg overzichtelijk, makkelijk te bedienen en de verlengde garantietermijn van 5 jaar en de 50 euro cash back waren voldoende redenen om deze aan te schaffen. Nu aantal keren gebruikt en geen spijt van mijn aanschaf.
Pluspunten
- Zuinig
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Nog niet gevonden
Echt een aanrader voor deze prijs
Wast goed schoon. Vooral het korte programma bevalt mij erg goed. In een uurtje is je was ook echt schoon!
Erg duidelijk in gebruik en heel stil. Echt een aanrader voor een mooie prijs.
Pluspunten
- stil
- goed schoon
- heeft kort programma
Minpunten
- geen
Prima prijs-kwaliteit
Nu 2 weken in bezit, werkt prima, simpel te bedienen erg duidelijk en gebruiksvriendelijk.
mooi apparaat en prijs kwaliteit is prima.
Pluspunten
- veel mogelijkheden
- simpel te bedienen
Aanrader
Sindskort hebben wij een Hisense wasmachine met 9 kg trommel.
Er kan echt veel was in en het is ook een mooie wasmachine. Ben er erg blij mee.
Hisense wasmachine
Top machine.
Mooie grote 9 kg trommel en veel programma’s en stil en zuinig👍
Pluspunten
- 9 kg trommel
- Veel wasprogramma’s
Minpunten
- Geen
- Geen
Zeker een aanrader
Goede prijs kwaliteitverhouding. Heeft alle benodigde functies die we wilden hebben. Overzichtelijk display met vele mogelijkheden. Eenvoudig in te stellen en gaat ook nog zuinig om met energie (Energieklaase A). Top
Pluspunten
- Display met vele functie
- Stoomprogramma
- 1600 toeren centrifuge
- Hogere wastemperaturen beschikbaar
- goede tijd bespaar standen
Minpunten
- Maakt wat geluid
Kwaliteit voor een vriendelijke prijs
Deze wasmachine heeft een hele vriendelijke prijs. Heeft vele mogelijkheden. Vooral de stoomfunctie is een pluspunt.
Makkelijk te bedienen dankzij de duidelijke display. Maakt niet teveel lawaai bij het centrifugeren. Doet wat ie moet doen met handige extra's. Echt een aanrader zeker met de verlengde garantie bij registratie (5 jaar).
Pluspunten
- prijs/ kwaliteit verhouding
- Handige functies
Een goede keuze geweest!
Alles wat we via "Kieskeurig" over deze machinehebben gelezen klopt!
Energiezuinig ( klasse A), veel programma's, hoog toerental van de centrifuge, aangeven hoeveel wasmiddel voldoende is en ook nog een mooi uitgevoerde machine.
Ook de stoom functie zullen we gaan gebruiken bij bloesjes en zo.
Review 13 juli 2022
Na uitgebreid vergelijken (o.a Kieskeurig) duidelijk gekozen voor de Hisense WFGA801619VMQ. Zeker ook omdat hij er bij meerdere panels als beste uit kwam.
Eerdere recensies van anderen blijken ook gewoon te kloppen.
Mooi apparaat, veel programma's, energiezuinig, hoog centrifugetoerental en zeer duidelijke en gemakkelijke bediening.
Lijkt er dus op dat er tòch een betere is.......
Pluspunten
- energiezuinig
- veel programma's
Een super blije huisvrouw:)
Super blij met mijn nieuwe wasmachine hij werkt als een tierelier en is van alle gemakken voorzien.
Super makkelijk in gebruik.
Je kan een vrouw niet blijer krijgen met een wasmachine zoals deze.
Wast een berg kost een beetje
Prima machine, we hebben hem nog maar kort maar de mogelijkheden, ijn uitstekend en met name het feit dat hij weinig geluid maakt is een pluspunt. Wast uitstekend.
Pluspunten
- Redelijke prijs
- Behoorlijk stil
- Met stoomfunctie
Uitmuntend
Wat een geweldige apparaat wast,ontzettend goed mooi stil en ziet er gelikt uit.
Pluspunten
- Wast goed
- Uitstraling
Minpunten
- Weet ik nog niet net een week in gebruik
Bevalt prima
Ik heb de wasmachine en droger nog maar net maar het bevalt me uitstekend.
Weinig geluid en gemakkelijke bediening.
Ik heb het merk gekocht op advies van een kennis die er ook heel erg tevreden mee was.
Pluspunten
- Fijne bediening
- Ziet er ook goed uit
- Prijs kwaliteit is prima
Een goed product voor een fijne prijs
Mijn zoontje van 11 was gelijk al enthousiast over de model toen hij de wasmachine zag staan.
Weinig geluid, komt bijna droog uit de trommel, de time save knop gebruik ik altijd, scheelt toch weer, stoomknop heb ik ook al gebruikt, dat is ideaal voor blouses, lekker fris met een zeer korte programma.
Kortom ben er super blij mee
Zeker een aanrader rader. Mooie machine
Een prima wasmachine snel geleverd en goed geïnstalleerd.
De gebruiksaanwijzing uitleg ook prima.
Een aanrader!
Pluspunten
- Duidelijk
- Goed te bedienen
- Uitstraling mooi
Hisense wasmachine WFGA801619VMQ
Het is een super mooi en goed werkende wasmachine met veel opties.
Ook het model van de buitenkant is erg mooi en werkt handig.
Het enige kleine nadeel wat ik aan de wasmachine vind is dat hij niet met een app te bedienen is.
Pluspunten
- Vele functie
- Mooi model
Minpunten
- Niet te bedienen met een app
Bevalt erg goed een zekere aanrader.
De eerste indruk van de Hisense WFGA801619VMQ was gelijk wat een luxe uitstraling met een duidelijk display waar mee je de programma’s gemakkelijk naar eigen inzicht kan instellen. Ook fijn dat je de temperatuur op 0 graden kan instellen. Koud wassen voor o.a. broeken. Waar de “Greenbar” (op het display) d.m.v. streepjes aan geeft hoe efficiënt jouw programma instelling is, van jouw gekozen wasprogramma. Bijna bij iedere wasprogramma is de Temperatuur , de Centrifuge snelheid in te stellen. Zo kan je iedere was naar eigen inzicht instellen, wat ik enorm kan waarderen.
De wasmachine heeft een label A, wat bij de huidige standaard de zuinigste Label is. Het centrifugeren doet hij vrij stil
en trilt en rammelt niet. De handleiding is erg duidelijk en gelukkig niet beknopt . Praktisch is het programma " Overhemden met Stoom "Hierdoor komen de overhemden bijna kreukvrij uit de was. Je moet de was wel gelijk eruit halen ! Min puntje vind ik wel dat de afvoerslang erg slap is en geen ophanghaak heeft om in de wastafel of afvoer te hangen.
Een mooie wasmachine die aan de tegenwoordige eisen voldoet.
Pluspunten
- Veelzijdige instel mogelijkheden
- maakt niet veel lawaai met centrifugeren
- Label A , erg zuinig in gebruik.
- overhemden met stoom voor minder kreuk
- Anti Allergie programma met stoom
Minpunten
- afvoerlang geen haak en slap
Goed
Wasmachine ziet er mooi uit. Fijn in gebruik. Simpele bediening (ook zonder handleiding goed te doen). Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Toppertje
Een hele mooie wasmachine qua uiterlijk. Niet zo een grote witte wasmachine die gelijk opvalt. Door zijn chique hippe uitstraling mooi om neer te zetten. Ik heb een groot gezin en nog lang niet alle functie''s uitgeprobeerd. Maar de wasmachine is wel zeer gebruiksvriendelijk. Ook het geluid is acceptabel het scheelt wel dat hij bij ons vrijstaat in een aparte droog/was ruimte. De ruime trommel zorgt dat ik genoeg was in 1 x in de wasmachine kan doen. Door het A label energiezuinig wat ook heel fijn is. Kortom voor een groot gezin superfijn!
Pluspunten
- energiezuinig
- gebruiksvriendelijk
- veel functie 's
- zelfreinigend progamma
Kleine wasjes, grote wasjes!
Mooie wasmachine! Goede programma's (zelfs stomen), erg grote trommel dus grote wasjes, en ook nog eens een chique uiterlijk en niet zo'n wit lelijk ding!
Pluspunten
- Grote trommel
- Stoomprogramma
- Mooi apparaat om te zien
Een aanrader, functioneert top
De Hisense wasmachine is naar mijn ervaring gebruiksvriendelijk en bezit veel nuttige functies. In ons huis zijn er meerdere personen die niet uitgebreid alle functies kennen daarvoor bestaat het programma “Automatisch” die meet inhoud van trommel en wast de kleren voor je, ongelofelijk handig! Maar ook de Allergy Steam voor mensen met allergie. Mijn eerste indruk was dat het een erg strak en modern design heeft, de zwarte deur geeft een chique uitstraling. Maar naast uiterlijk werkt de wasmachine top, maakt wel geluid maar is niet storend, kleren komen goed schoon eruit. Daarnaast de functie Trommelreiniging voor reiniging van de wasmachine is ideaal, ik vond al eerder dat dit een ingebouwde functie zou moeten hebben! Bediening is ook gemakkelijk, een AAN/UIT knop en een Pause/Add knop, duidelijk gebruiksvriendelijk. Laatst kwam er een code tevoorschijn en heb toen de gebruikershandleiding gepakt en daar stond duidelijke instructies wat ik moest klikken en wat er aan de hand was. Was niets geks alleen na wasgoed toevoegen dien je nog even aan/uit te klikken.
Al om al duidelijk, doet wat het moet doen, veel functies en schone was.
Pluspunten
- kwaliteit
- design
- veel functies
- zelfreiniging
- gebruiksvriendelijk
Hisense WFGA801619VMQ een aanrader
Ik heb deze wasmachine, Hisense WFGA801619VMQ, een aantal weken mogen testen.
De eerste indruk was gelijk wat een luxe uitstraling met een duidelijk display waar mee je
de programma’s gemakkelijk naar eigen inzicht kan instellen.
Waar de “Greenbar” (op het display) d.m.v. streepjes aangeeft hoe efficiënt jouw programma instelling is van jouw gekozen wasprogramma.
Ook de handleiding is erg duidelijk en gelukkig niet beknopt .
Verder zijn er een aantal programma’s die mij erg hebben verrast.
1= “Overhemden met stoom” zodat de overhemden bijna kreuk vrij eruit komen.
Je moet dan wel de oeverhemden na afloop er gelijk uithalen. Anders helpt het niet.
2= “Power Was 59 Min” (wasgoed ½ lading) heerlijk voor kleine wasjes.
3= “Uitgestelde start”, de instelling tot 6 uur per 30 min en in stappen van 1 uur tot 24 uur.
Ideaal als je zonnepanelen hebt om de was overdag aan te zetten als de zon schijnt.
4= “Opfrissen Stoom” voor het gladstrijken van het wasgoed.
Als het wasgoed niet gewassen behoeft te worden. Vooral handig als je haast hebt.
5= “Allergie Stoom” anti allergie programma met stoom. Vooral voor die mensen die
een gevoelige huid of een allergie hebben.
Note: bij alle stoom programma’s, de was wel gelijk eruit halen na einde programma. !
6= Trommelreiniging vind ik ook een mooi programma. Deze gebruik je om een muffe lucht
en bacteriën te voorkomen. Aanbevolen wordt om dit 1 keer per maand te doen.
In gebruik maakt de machine opvallend weinig lawaai en staat bij centrifugeren als een rots bij 1200 toeren. Hoger toerental heb ik niet gebruikt.
De waterslang heeft een aquastop en ook prettig is dat er een beveiliging aanwezig is tegen
te hoog waterniveau bij inname. Water toevoer wordt onmiddellijk gestopt .
Er is ook een kinderslot aanwezig.
Min puntje, de afvoerslang vind ik te slap (te dun), deze zwabbert behoorlijk bij het leeg pompen. Je moet deze dan ook goed vast maken. Ook is er geen boog afvoerstuk bij geleverd om de slang in een wastafel of in de afvoerbuis te hangen.
Al met al een fijne wasmachine met vele mogelijkheden, erg zuinig en een mooi design
Pluspunten
- Stijlvol en Stil
- Duidelijk Display met kinderslot
- Stoom programma's
- Energie zuinig ( Label A)
- Gebruiksgemak (duidelijke handleiding)
Minpunten
- afvoerslang te slap
Wasmachine Hisense WFGA801619VMQ
Ik heb de wasmachine, WFGA801619VMQ, een aantal weken mogen testen.
Aangezien mijn huidige wasmachine aan vervanging toe was. Was ik opzoek naar een nieuwe wasmachine.
Ben super blij met deze prachtige wasmachine om de volgende redenen;
- Vulgewicht van 8KG, huidige wasmachine is namelijk 6KG, 8KG is meer dan voldoende voor totaal 4/5 personen.
- De wasmachine is mega stil. Je hoort hem nauwelijks vergeleken met mijn oude wasmachine.
- Automatisch doseren (Dose Assist) Het doseert automatisch van wasmiddel zodra je de was in de trommel plaatst. Hierbij zitten er sensoren die in de trommel zich bevinden om de was te meten/wegen. Daarnaast is het ook eens enorm zuinig.
- Pause & Add functie, deze functionaliteit is superhandig zodra je vergeten bent om iets toe te voegen, zoals een babykleding, sok, etc.
- Design, vind het design van deze wasmachine goed tot zijn recht komen, zoals de zwarte klep.
Verder raad ik de wasmachine aan voor iedereen die opzoek is naar een stille, zuinige wasmachine!
Kortom, ben er super blij ermee.
Pluspunten
- Grote trommel ruim 8kg
- Dose Assist (automatisch doseren)
- Pause & Add functie
- Design
- Super stil
Fijn apparaat
Prijs kwaliteit verhouding is goed ook ten opzichte van andere merken. Handleiding is goed, hierdoor is de bediening duidelijk. Apparaat heeft veel instel mogelijkheden. Apparaat voldoet naar onze verwachtingen.
Pluspunten
- Duidelijk display
- 5 jaar garantie
- Veel wasprogramma's
Minpunten
- Laaddeur niet doorzichtig
Supersonisch design en was heel goed schoon
Het model ziet er supersonisch uit en het gebruiksgemak is groot. De cijfers zijn heel makkelijk te lezen. Na het wassen waren de kleren en het witgoed heel goed schoon en zonder kreukels. En ook zacht. Je kunt kiezen voor veel verschillende energiezuinige programma's. Het hoge toerental zorgt ervoor dat kleding gauw droog is na ophangen.
Pluspunten
- duidelijke bediening
- wast zeer goed schoon
- cijfers zijn heel duidelijk te lezen
- gebruiksvriendelijk
Minpunten
- er blijft snel zeepsop achter in het bakje