Samsung DV80T7220WH / 8 kg - Accessoires voor wasmachines en drogers

Samsung DV80T7220WH / 8 kg
Samsung DV80T7220WH / 8 kg
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DV80T7220WH / 8 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

e********@s********16-11-2025
2.0
2.0
Heb deze droogkast nu bijna 'n jaar ,ben er helemaal niet tevreden over vooral bij het drogen van beddengoed. Door dat de trommel maar in een richting draait duurt het heel lang voor dat alles droog is en alles op 'n bol draait en meerdere keren moet uitladen en terug erin. Ik had dat niet verwacht voor deze machiene
t********@k*********24-05-2025
5.0
5.0
Droogt slecht. Door de grote kammen in de trommel draait hij alles in een bal waarvan de buitenkant droog wordt en de binnenkant nat blijft.
I***@s**********24-12-2024

Middelmatige machine

Nu 2 jaar in gebruik. Mooi stil en veel programma’s. Alleen bedden goed drogen is een ramp vooral de hoeslakens. Duurt uren en je moet hem meerdere keren uit de knoop halen. Echt slecht voor zo’n dure machine.
Pluspunten
Minpunten
  • Lange programma
  • Beddengoed duurt lang
m******@g********19-01-2024
De levering was wat traag (duurde ca. 1,5 maand) maar is wel netjes verpakt bezorgd. Geen vervoerschade. Machine ziet er mooi uit. Maakt weinig geluid en droogt zoals hij hoort te doen. Nog geen klachten dus voorlopig erg tevreden.
Minpunten
  • levertijd
o****************@k*********06-12-2023
We hebben gekozen voor deze warmtepompdroger omdat hij een A+++ label heeft en in de aanbieding was. Hij is gemakkelijk in gebruik en heel stil.
g***********@h**********01-12-2023
Wij hebben opnieuw voor een Samsung wasdroger gekozen omdat onze oude na jaren aan vervanging toe was. En ook weer bij Brenkman Electroworld in Culemborg gekocht door hun goede en betrouwbare service.
LindaV25-11-2023

Goede droger.

Mooie goeie droger. Fijn zijn de extra opties die erop zitten. Enige minpunt voor alle drogers op dit moment is dat het een warmtepomp droger is waardoor het drogen langer duurt. Deze droger weer heeft dan wel weer een programme voor sneldrogen.
Pluspunten
  • Opties
  • Kwaliteit
  • Timer
Minpunten
  • Warmtepomp
s*************@g********22-11-2023
Ik kocht het product vanwege de aanbevelingen van klanten die het eerder hadden gekocht. Bovendien bood het profiteren van de Black Friday-korting een winstgevende winkelmogelijkheid. Ik ben tevreden met het product.
c**r@g**l.com26-09-2023

Geen aanrader op grond van slechte service

2,5 jaar geleden kocht ik deze wasdroger. Was er happy mee, maar nu vertoont het apparaat kuren. En daarmee begint ook de ellende. Want reparatie besteedt Samsung uit aan Let me repair. En dat is is echt een horrorbedrijf, lees de reviews er maar op na. Daarom beveel ik een huishoudelijk apparaat van Samsung niet aan. Begeeft het te gauw na de garantieperiode en vervolgens is de service ook beroerd.
Minpunten
  • Service is slecht
Droger09-12-2022

Droger

Hele fijne droger, makkelijk in gebruik. Ziet er mooi uit, degelijk niet teveel poespas
Pluspunten
  • Simpele bediening
k***********@z*******07-12-2022

Warmtepompdroger

Bewust voor een warmtepompdroger gekozen. De Samsung was qua prijs/kwaliteit een aanrader. Tot nu toe, pas twee keer in gebruik geweest, naar tevredenheid.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Goede resultaten
b******@h******29-11-2022

Tevreden

Het product werkt naar behoren. Maakt weinig geluid, droogt goed. Leuke deuntjes wanneer de was klaar is.
Pluspunten
  • droogt goed
  • leuke deuntjes
r********@h**********21-11-2022

Aanrader

Stille machine met heel veel opties. Mede door de uitgebreide keuzes in de Nederlandse taal en dus de gebruiksvriendelijkheid en goeie keuze. En mooi om te zien! Erg tevreden mee.
Pluspunten
  • keuze van programma's
  • stil
Nee21-11-2022

Een tevreden persoon.

Een zeer overzichtelijk programma keuze. Geeft keurig aan wanneer het programma klaar is. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Makkelijke bediening
Rob20-02-2022

Een prima hulp in de huishouding

Het product is gekocht omdat ik onlangs ook een wasmachine van Samsung heb gekocht. Deze werkt naar volle tevredenheid en ik verwacht dat het met de droger niet anders is.
Pluspunten
  • Overzichtelijke bediening
SHUIMPIE1411-05-2021

Mooie wasdroger ??

Zeer zuinige zelfdenkende droger met voldoende programma,s en grote trommel met verlichting , en het pluizenfilter is makkelijk schoon te maken . Zeer tevreden met onze aankoop .😊👍
Pluspunten
  • Grote trommel met verlichting
  • Zuinig en makkelijk in onderhoud
  • Voldoende keuze aan programma,s