Inventum HN5211L Electric Heated Underblanket - 2 Person - 150x140cm - Fleece - Blue - Warmtepads

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 84,95 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN5211L Electric Heated Underblanket - 2 Person - 150x140cm - Fleece - Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Vanina10-02-2015
Een fantastische en comfortabele elektrische deken. Vandaag een nieuwe gekocht. Ik gebruik deze deken al jaren.ik ben zeer tevreden met dit product.
Cath6404-02-2015
De elektrische deken is snel warm. Het fijne van deze 2-persoons deken is dat het afzonderlijk instelbaar is. Een aanrader voor iedereen die het niet erg vindt om in een koude slaapkamer te slapen maar wel in een te koud bed.
Imke Teerink11-01-2015
De verschillende temperaturen vind ik erg fijn, wanneer het kouder is, kan je hem warmer zetten. Ook heb ik een veilig gevoel wanneer ik de deken op stand 1 zet, durf ik rustig even de deur uit te gaan. Een groot voordeel vind ik dat je alle twee kanten op verschillende temperaturen kunt instellen. De duurzaamheid heb ik geen antwoord op, heb het nog niet vergeleken bij de vorige.
Tommetjee199204-01-2015
Echt een geweldige aankoop vooral als je last hebt van je rug en niet in een koud bed wilt stappen! wel op stand 2 of hoger zetten, stand 1 merk je vrijwel niks van :)
Doeterniettoe03-01-2015
De deken had in het midden een scherpe vouw die er niet uit wilde. Een tweede exemplaar had dat ook. Waarschijnlijk het gevolg van de manier van opvouwen en in doos drukken. Ligt niet prettig en daarom teruggebracht.
Dylona12-02-2013
Binnen een jaar 1 deed 1 kant het niet meer en van de andere kant was na 1 maand de schakelaar al stuk. Dan voel je de bedrading van de deken erg goed, niet echt comfortabel en de deken stroop op. Absoluut geen aan rader.
Elly201114-02-2011
Doet precies wat ik er van verwacht had. Is lekker warm en goed te regelen (3 standen).
naam23509-12-2010
Lekker warm (alleen op stand 3, stand 2 is lauwig, stand 1 is nutteloos). Formaat is helaas wat krap: iets te smal en iets te kort voor de meeste bedden, dus koude tenen.