De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 106 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN1312V Elektrische Onderdeken - 1 Persoons - 150x80cm - Fleece/Katoen - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fijne deken met veel standen en mogelijkheden. Vooral de voeten warmte is fijn als je altijd koude voeten hebt. Heerlijk, lekker die warme voeten in bed. Zo slaap ik ook fijner in. De warmte is sowieso ontspannend.
Fijne stevige deken, die niet snel verschuift. Bediening werkt overzichtelijk met de verschillende functies en led lampjes geven goed de ingestelde keuze weer.
Aparte stand voor de voeten is heel handig als je alleen (nog) koude voeten hebt
De HN1312V elektrische deken van Inventum is zijn prijs zeker waard. Een fraai uiterlijk, makkelijk in gebruik, verschillende standen, en een apart te verwarmen voeten gedeelte.
Ik zet de deken op 2 voor het naar bed gaan, en als ik in bed stap dan zet ik hem uit.
Op deze manier val ik vrij snel in slaap.
Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en wat voor mij belangrijk is dat hij een Kemakeur merk heeft en een overhittingsbeveiliging. Dit geeft mij toch wel een veilig gevoel. Echt een aanrader is deze elektrische deken!
Voor mijn vader ( 94 jaar ! ) een Inventum elektrische deken ( de HN1312V ) gekocht. Hij had alleen een voetenverwarming ( van 40 bij 30 cm ), maar die ging steeds verschuiven. Zijn reactie was : dit had ik eerder moeten doen ! Hij vindt ook de apart instelbare voetenverwarming ideaal. Hij slaapt nu echt beter en is er zeer tevreden over. In verband met zijn beginnende dementie is de automatische uitschakeling na 12 uur wat mij betreft zéér praktisch ! Goede keuze dus van mij ! Heel tevreden.
Ik heb dit product gekocht voor mijn 86 jarige vader die sinds een aantal dagen alleen slaapt door overlijden van mijn moeder en zijn vrouw. Hij had het koud uit alleen in bed en voelt kil en onprettig. Door deze warme deken stapt hij nu elke nacht lekker warm in bed en is het verdriet iets verzachtend.
Wat een fijne elektrische deken is dit geweest. Totdat hij na 3 maanden gebruik er helemaal mee stopte. Display ging niet meer aan. De deken kon gratis opgestuurd worden voor reparatie, maar dat was niet meer mogelijk. Het geld is terug gestort op mijn rekening. Jammer ik was er heel tevreden over.
Ik heb last van koude voeten ,onze zoon attendeerde mij dat er elektrische dekens zijn die verwarmde voeten apart in kan stellen dus meteen gaan google en gevonden
Een koude slaapkamer (altijd raam open) betekent een koud bed. Maar met deze electrische onderdeken stap ik tijdens de vorstperiode in een heerlijk voorverwarmd bed. Je kunt meerdere standen kiezen, of alleen het onderste gedeelte voor je voeten verwarmen. Het enige nadeel is de dikke stekker die in de deken is verwerkt. Als je een draaier bent in je slaap kun je daar wel wakker van worden. Ik hoop dat de knappe koppen bij Inventum daar een andere oplossing voor vinden.
In een warm bed stappen is heerlijk! en bevorderd de nachtrust. Voor mensen met restless legs (onrust benen) ideaal om in een warm bed te komen. Warme voeten geeft minder, of geen klachten.
kwaliteits elektrische deken weer geproduceerd door Inventum
Prima elektrische deken van Inventum.
Wat ben ik er blij mee. Nooit meer in een koud bed stappen, met drie verschillende standen en dan ook nog een speciaal knopje om apart het deel voor koude voeten te bedienen.
Dit is een prima aanwinst in m'n bed.
Helaas kan ik de foto niet plaatsen maar zelfs de beer van onze zoon lag in m n bed met de afstandsbediening in z n handjes.
Ben blij met deze héérlijke elektrische deken! Fijn dat voeten apart gewarmd kunnen worden, en ook fijn dat in het donker goed af te lezen is via het verlichte display op welke stand de deken staat. Nóg een pluspunt: na 12 uur schakelt de deken automatisch uit.
Als verbeterpuntje zou ik willen zeggen: Het zou fijn zijn als de knopjes midden op het bedieningspaneeltje waarmee je de warmtestanden kunt instellen ook verlicht zouden zijn zodat je de knopjes 's nachts in het donker meteen kunt vinden .
na 13 jaar vond ik het tijd worden voor een nieuwe deken.Ik had deze deken 13 jaar geleden gekocht en hoewel hij nog niet stuk was leek het me veiiger om toch een nieuwe te kopen.Ik kocht weer precies dezelfde omdat hij heel goed was bevallen en tot mijn verbazing was hij na 13 jaar niet in prijs gestegen,super!!!!!
Slechte bediening elektrische deken en slechte service
De deken is prima, maar de bediening is ZEEEER slecht. Die ging bij ons al na twee jaar kapot, maar omdat de garantie net was verlopen, kreeg ik als enig alternatief om een nieuwe afstandsbediening voor Euro 25 te kopen. Daar koop je elders een hele nieuwe deken voor. Geen enkele coulance van Inventum en een brief aan het hoofdkantoor werd niet eens beantwoord. Laatste keer dat ik iets van Inventum koop.
prima deken, dik materiaal, duidelijke en makkelijke bediening.
warmte-instellingen voldoen geheel aan verwachting. Prettige, subtiele verlichting op schakelaar.
Goede kwaliteit en ziet er prachtig uit met aan het voeten eind aangeduid met kleine voetjes.
Lekker warm als je je bed in stapt en handig te bedienen. Je kunt het voeteneind apart hoger zetten voor de extra koude voeten.
super deken, zeker met bloedverdunners, altijd koud in bed! makkelijk in gebruik.
snelle levering, gewoon een top product! Fijn dat deze dekens bestaan.