Beurer Heaty Velvet Smokey Taupe Wireless Heating Pad - 45x45cm - 3 Year Warranty

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 66,00Bekijk alle aanbieders
Amayo20-11-2025

Prettig in gebruik en comfortabel, maar wel prijzig

Het materiaal van het kussen viel me als eerste op. Het voelt zacht, glad en fijn aan, en daarnaast ziet de kleur er ook erg leuk uit. Bij het openen bleek alles netjes verpakt te zijn en waren de accessoires gemakkelijk terug te vinden, mede omdat de accu al in het kussen zelf zat. De gebruiksaanwijzing is duidelijk geschreven, eenvoudig te begrijpen en beschikbaar in meerdere talen. Volgens de instructies zou de accu drie uur moeten opladen voor gebruik, maar dat bleek niet nodig omdat hij al volledig vol was voordat die tijd voorbij was. Het kussen warmt bovendien snel op, binnen ongeveer vijf minuten, en schakelt na een bepaalde tijd automatisch uit, wat ik om veiligheidsredenen erg prettig vind. In gebruik is het kussen verder heel eenvoudig. Ik zou het zeker aanraden, al wel met enige aarzeling vanwege de hoge prijs.
Pluspunten
  • Lekker zacht
  • Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Prijzig