Comfortabel, prijzig warmtekussen met kleine minpunten
Het warmtekussen is goed gevuld en gemaakt van zachte fluwelen stof, wat prettig aanvoelt. Het voelt kwalitatief degelijk aan en de buitenhoes is bovendien wasbaar. Het kussen komt netjes verpakt in een doos waarin het precies past, al had er van mij wel een plastic verpakking omheen gemogen. De bijgeleverde handleiding is duidelijk, al is deze eigenlijk niet nodig. De bediening van het kussen is erg eenvoudig. Er is slechts één knop om het kussen aan en uit te zetten, en met diezelfde knop stel je de warmte in, waarbij drie warmtestanden mogelijk zijn. Het bedieningspaneel heeft felle, duidelijke lampjes en kan eenvoudig in het kussen worden weggeduwd, zodat het harde leren paneel en de lampjes niet storend zijn tijdens gebruik en in het donker. Binnen een minuut voelt het kussen al warm aan en na ongeveer tien minuten is het op volledige temperatuur. De warmte blijft constant tijdens gebruik, wat erg prettig is. De warmte zit echter vooral in het midden en een beetje aan twee zijkanten, terwijl de andere twee zijkanten koel blijven. Ook is slechts één kant verwarmd, wat aan de ene kant jammer is, maar zo gaat er aan de andere kant geen warmte verloren. In het midden zit een klein hard gedeelte, wat licht storend kan zijn, en de geïntegreerde accu is ook voelbaar. Het opbergvakje hiervoor had wat dikker gemogen. De gebruiksduur is ongeveer acht uur, al is dit op de hoogste stand aanzienlijk minder. Een voordeel is dat het kussen na 90 minuten automatisch uitschakelt, waarna het eenvoudig opnieuw kan worden ingeschakeld. Een klein minpunt is dat de accu niet apart kan worden opgeladen, het hele kussen moet daarvoor naar het stopcontact worden meegenomen. Gezien de hoge prijs zou ik het zelf niet kopen en vind ik dat het de prijs zeker niet waard is.