Tefal OptiGrill+ XL GC7228 Contactgrill - Zwart - 2000W - 9 Programma's

Tefal OptiGrill+ XL GC7228 Contactgrill - Zwart - 2000W - 9 Programma's - Wafelijzers

9.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill+ XL GC7228 Contactgrill - Zwart - 2000W - 9 Programma's op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@g********15-05-2025

Mooie grote grill

De meest fantastische grill! Deze had ik echt al véél eerder aan moeten schaffen. Van tosti's tot hamburgers en van groente tot vlees, het smaakt echt heerlijk. Hier gaat geen enkel stukje vlees meer in de koekenpan en alle groenten gaan op de grill. Een absolute aanrader! Deze OptiGrill XL is zijn geld meer dan waard.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Heel veel opties
  • Mooi om te zien
  • Ruim genoeg
i***@o*************02-02-2025

Top product!

Geweldig apparaat. Meteen na aanschaf kipsate en shaslicks gemaakt. Deze waren perfect gegrild. Zeer eenvoudig te bedienen. Uitgebreide gebruiksaanwijzing waardoor zelfs ik makkelijk gerechten kan bereiden. De gill geeft zelf, met kleur en geluid, aan wanneer je eten klaar is zoals jij het wilt, in mijn geval goed doorbakken. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
m*************@g********08-01-2025

Bevalt zeer goed.

Super grill. Perfecte tosti's, perfecte biefstuk, eigenlijk alles is super makkelijk op de grill te bereiden. Ik gebruik hem dagelijks.
Pluspunten
  • Kan in vaatwasser
  • Genoeg ruimte
  • Makkelijk instellen
Iris30-11-2024

Black Edition! Geweldig!

Wauw ..de optiegril XL met n tal van mogelijkheden om vlees, groenten sandwiches en nog veel meer te bereiden..toen ik het zwarte model zag ging ik meteen overstag! Het werkt top , onze Ossehaas met chimmi churri heerlijk! Met grazy friday ga ik snel het opzetstuk kopen, je kan verschillende accessoires erbij kopen.Top..èn..nu met cashback
Pluspunten
  • Alles
Minpunten
  • Beschrijving niet in Nederlands
Rotterdam01019-05-2024

Top materiaal

Heel erg handig, verschillende opties die uit daadwerkelijk bewijzen het te kunnen doen op de juiste tijd en kwaliteit van maken. Ik raad het heel sterk aan voor in de keuken!
Pluspunten
  • Meerdere opties
  • Nauwkeurig tijd
Tefal Optigrill+12-01-2024

Zeer solide apparaat

Na verschillende contactgrills te hebben gehad, bevalt deze tot nu toe als beste! Apparaat is zeer solide, heeft veel mogelijkheden en is zeer goed schoon te houden. Platen laten zich makkelijk verwijderen en schoonmaken. Bereiding van vis, vlees, tosti’s gaat zeer goed. Apparaat verwarmt goed, producten worden goed gaar. Daar waar bij goedkopere grills de buitenkant zwart is, en de binnenkant nog rauw is, zorgt deze voor een perfect gegaard product. Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik voor een duurdere variant gekozen heb. Grillen is niet alleen in de zomer leuk, maar dus ook thuis onder de afzuigkap. Heel erg blij met zo’n mooi apparaat
Pluspunten
  • Wordt zeer warm!
  • Gaart geleidelijk
M***************@g********24-12-2023
De nieuwe grill is eenvoudig in gebruik en voldoet volledig aan de verwachtingen. Handig, efficiënt, de perfecte keuze voor het bereiden van heerlijke gerechten.
i**************@h**********30-05-2023

Optigrill xl

wat een prachtig en vooral slim apparaat. Niks is te gek voor deze oprigrill. Complete maaltijden kunnen hierop bereid worden. Sinds kort moeder van een prachtig meisje en ik zal dit apparaat dan ook zeer vaak gebruiken, om wat mama vet kwijt te raken door geen vetten meer te hoeven gebruiken, maar ook om veel tijd te besparen en naast mijn drukke baan meer tijd voor haar over te houden en wanneer ze groter is zal ik de bakingtray aanschaffen. Zodat we samen kunnen bakken.
Pluspunten
  • Bereiding van complete maaltijden
  • Makkelijk schoon te maken
  • Slim apparaat
  • Zeer veel opties om erbij aan te schaffen