De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 117 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FE 1404 - Vrijstaande Vrieskast - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De naam Liebherr geeft vertrouwen en heeft een zeer duidelijke site om de producten te bekijken. Het model 1404 is voor ons compact,heeft 4 ruime lades en is niet te hoog. Snel op temperatuur en is erg stil. Bediening duidelijk en makkelijk. Pluspunt is ook de verlichting in de vrieskast.
Ik had al 25 jaar deze soortgelijke tafelvriezer en er nooit problemen mee gehad. Alleen vervangen door een nieuwe vanwege mogelijke stroombesparing. Daarom ook weer voor Liebherr gekozen!
Wij waren op zoek naar een tafelmodel vriezer met veel inhoud aan liters
En een betrouwbaar merk dat was een Liebherr
Mijn ouders hadden vroeger ook een Liebherr vries kast tot alle tevredenheid
Wij hebben een vriezer van Lieberr zeker 16jaar geleden gekocht. En zijn daar heel blij mee. We hebben meer laden nodig dus gelijk weer een Lieberr gekocht. De keus was niet moeilijk
Een goede tafelmodel vriezer nodig. Deze lijkt aan de eisen te voldoen. Nette prijs. 4 lades, dus overzichtelijk producten invriezen. Ook ideaal de led verlichting in de vriezer. Ook het alarm op de vriezer is een goede hulp. Zodat je de werking extra kunt controleren. Of gewoon de duur moet sluiten. Bediening simpel, als je eenmaal weet hoe deze werkt.
Ik kwam vriescapaciteit tekort ivm groentetuin. Wilde een handig tafelmodel dat precies paste in de bergruimte. Het aanzetten ging wat moeizaam. De aansluitstekker maakte niet goed contact en daardoor ging het aanzetten en de juiste temperatuur instelling lastig. Toch gelukt en hij doet het voortreffelijk en vooral erg stil.
Onze vorige vrieskast, niet zijnde een Liebherr, was kapot. Wij wilden per se een kleinere en kwamen uit op een tafelmodel, 55 cm. breed, een Liebherr. Neemt niet teveel ruimte in en past mooi in de bijkeuken. Hij heeft een heel fijne deur. Qua ruimte zien wij geen verschil met een 60 cm. brede diepvries. Al met al een fijne, beslist niet te dure, diepvries die zijn prijs meer dan waard is.
Op zoek naar een goede makkelijk onderhoud arme vrieskast. Deze 4 laden vriezer voldoet uitstekend. Alarm gaat luid af als het per ongeluk lang open staat. Hoeft maar 1x p jr te ontdooien. Geluid stil. Uitstekende aankoop. Zeker aan te bevelen.
Handzaam tafelmodel diepvries (afmetingen). Goede informatie. Wij zochten diepvries met 4 laden. We hebben diepvries 1 dag, maar lijkt goed werken. Installatie ging eenvoudig. Fijn om geen 24 uur meer te hoeven wachten voordat de diepvries gevuld kon worden.
De oude vriekast (ook een Liebherr) was na 20 jaar aan vervanging toe. Gelet op deze eervaring hebben we gekozen voor deze vrieskast. Mooi uiterlijk en een overzichtelijke indeling