De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIFNci 3954 Prime NoFrost Inbouw Vrieskast - 87 liter - C - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Stille vriezer met praktische lades en wifi koppeling, zodat je gealarmeerd wordt als iemand bijvoorbeeld de deur niet dicht gedaan heeft. De deur heeft overigens soft close, dus de kans dat die niet goed dicht gedaan wordt is klein.
Na de verbouwing van onze keuken zijn de oude al vijfentwintig jaar en intensief gebruikte inbouw koelkast en inbouwvriezer (ook van Liebherr) aan het einde van hun bestaan. Nu hebben we weer voor beide weer gekozen voor Liebherr omdat we geen afbreuk aan kwaliteit en zuinig verbruik willen doen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken prinsen.
Mooie inbouw diepervrieskast met voldoende ruimte. Met name no-frost is een perfecte toegevoegde waarde, nooit meer ijsvorming of ontdooien van je diepvries. Lades zijn voldoende hoog voor je diepvries artikelen.
Mooie en degelijke kwaliteit van Liebherr
Dit model is maar iets minder groot dan onze oude vriezer met dezelfde maat. Maar dat lever ik zeer graag in omdat de nofrost echt een zeer grote aanrader is. De lucht circulatie is dan nog belangrijker. Niet alleen geen ijsvorming meer! Maar juist ook de producten blijven veel langer goed! Let maar eens op al die producten waar ijsvorming op komt in de supermarkt waar de vriezer niet (meer?) nofrost werkt! Plus de softclose deur is zeer prettig. Altijd gaat de deur vanzelf goed dicht. Tenzij je zelf de deur wagenwijd open laat staan natuurlijk! Het alarm gaat als de deur te lang open staat. Dit model is ook zeer stil. Terwijl het nofrost systeem, normaal gesproken, vaak wat meer geluid produceert. Ook zeer belangrijk is dat de 4 doorzichtige laden zeer stevig zijn. En erg mooi. Plus ik had geen verlichting in mijn oude vriezer. En nu een goede led verlichting. Geweldig dat het energie label een C is!!! Goede documentatie hoe je hem moet inbouwen. Maar als je meer uitleg wilt hebben. Er zijn diverse instructie videos te vinden op YouTube. Gewoon zoeken op Liebherr klaar. We hadden een sleepdeur systeem. Maar gelukkig is de (oude?) deur heel makkelijk (nogmaals) te gebruiken als deur op deur! Veel fijner dan het "oude" sleepdeur systeem.
Mooi, degelijke kwaliteit, makkelijk in gebruik (met app).
Vriezer gekocht vanwege de no-frost optie, dat het zuinig zou zijn en dat het net zo ruim was als onze vorige vriezer.
Nette vriezer (mooi en degelijk), makkelijk om te bedienen (helemaal via de app). Hoe de vriezer het doet, moet blijken. We hebben het net geïnstalleerd.
Goed om op te letten vóór aankoop: netto inhoud! De netto inhoud van deze vriezer zou 4 liter minder zijn dan onze oude vriezer.
Deze vriezer blijkt minder diepe laatjes dan oude vriezer te hebben waardoor onze spullen er niet goed inpassen. Een heel brood past er in de diepte niet in, moet in de breedte en daardoor kan er minder in (2 ipv 3 broden per lade). Bovenste 3 laatjes zijn even groot. Onderste laatje is minder diep en iets hoger dan de bovenste 3 laatjes.
GebruiksgemakUitstekend
IndelingGoed
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Degelijke kwaliteit
Makkelijk in gebruik (ook met app)
Ziet er mooi uit
No frost
Minpunten
Inhoud/ laatjes zijn kleiner dan onze oude vriezer
Na dat we een koelkast van Liebherr hebben gekocht en waar we heel tevreden mee zijn hebben we nu de vriezer aangeschaft. het is een zeer betrouwbaar merk en functioneert feilloos. Ziet er mooi uit en heeft mooie praktische lades. Het menu werkt eenvoudig. De kast blijft heel goed op de ingestelde temperatuur. Ook het soft close systeem van de deur is prettig. En als laatste zijn we heel blij met het no-frost systeem.