De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV385NRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De ETNA KCV385NRVS is een stijlvolle, stille en ruime koel-vriescombinatie. Dankzij No-Frost Plus hoef je nooit meer te ontdooien en door de MultiFlow 360° worden al je producten gelijkmatig gekoeld. Het LED-display maakt bedienen eenvoudig en de FastFreeze-functie is superhandig voor snel invriezen. Met zijn moderne uitstraling en energiezuinige werking is dit een koelkast waar je dagelijks plezier van hebt. Al met al een top aankoop voor een goede prijs.
Kortom: een echte aanrader!
Deze koelkast gekocht is geweldig mooi afgewerkt en heel belangrijk( stil ) hij staat in een open keuken en is nauwelijks hoorbaar heel blij mee zeker een aanrader !
Prima koelkast, precies de juiste afmeting en staat mooi in de keuken. Genoeg ruimte om alles kwijt te kunnen, ook de vriezer is groot genoeg. Maakt wel iets meer geluid dan ik had gedacht, maar dat was alleen in het begin even wennen, nu hoor ik het niet meer. De groente blijven echt een stuk langer goed dan bij de vorige koelkast.
Erg mooie en fijne koelvries combinatie.
Veel ruimte in het koelgedeelte en ook diepvries gedeelte heeft ruime vakken. En het digitale scherm op de deur is ideaal om temperatuur af te lezen. En als je de deur te lang open laat staan, geeft hij een alarm. En met No Frost hoef je nooit meer te ontdooien. Het apparaat is ook met zijn RVS kleur een knappe verschijning in je keuken. Ik ben erg tevreden en koelt en vriest goed.
Kortom een super apparaat, makkelijk in gebruik en ook de prijs voor deze koelvries combinatie is zeker niet duur. Prijs/ kwaliteit heb ik eigenlijk geen minpunten.
Hele mooie stille koelkast met veel ruimte en energie zuinig. Display op de deur toont de temperatuur, en de rvs uitvoering ziet er strak uit. Goed prijs- kwaliteit verhouding. Ik ben erg blij met mijn nieuwe koelkast.
Uitstekende vervanging voor mijn vorige koel/vries kast. Hij voldoet aan mijn verwachtingen en ik heb hem gekozen wegens de uitstekende kewaliteit/prijs verhouding.
Hele mooie fijne ruime koelkast.
De vriezer heeft ruime lades waar veel in kan.
De koelkast is fijn en het kleine laatje is handig, voor bv kaas.
Ik ben erg blij met de koelkast die ook erg weinig geluid maakt en (als het goed is) heel zuinig is.
Enig vreemde vind ik dat het soft close deuren zijn die vanzelf dicht gaan, maar vooral bij de vriezer is dat echt alleen het laatste stukje. Dus als je de deur een zetje geeft gaat hij eerder juist weer open, pas als de deur nog ongeveer 10cm open is gaat hij automatisch dicht. Hierdoor heb je juist meer kans dat hij niet goed dicht gedaan wordt…
Dit is een mooie koel/vries combie. 8
Voor dit product gekozen omdat het een prima vervanging voor mijn defecte apparaat is. 8
Ik heb hem net geinstalleerd en hij werkt zoals verwacht. 8
Prijs kwaliteits verhouding voorlopig een 10,maar dit moet nog door de levensduur apparaat bevestigd worden,natuurlijk.
Een mooie compacte koelkast. Ik heb hiervoor een duurder merk gehad. Maar deze ziet er zelfs beter uit aan de buitenkant. Koelt snel en de extra lade om groente extra koel en droog te houden is een groot pluspunt. En het geluidsniveau is heel laag, je hoort bijna niet.
We wilden nog een extra koelkast voor in de garage en kozen voor deze RVS versie, prettige ruime koelkast. Nu nog opzoek naar een wijnrek voor in deze koelkast.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
Ruimte
Energie label C
Minpunten
Als ik de deur opendoe klappen de flessen naar voren
daarom opzoek naar een flessenrek wat we in de koelkast kunnen neerleggen
We hadden een nieuwe koelkast nodig na veel gezoek terecht gekomen bij expert waar ik deze koelkast zag staan ik heb m gekocht en ik ben er super tevreden mee koelt en vriest goed maakt geen geluid wat heel fijn is
We zochten een combinatie koel/diepvries en via onze vaste leverancier vonden we deze combinatie. Prima apparaat beide functies zowel koelen als vriezen voldoen aan onze verwachtingen. Fijne opbergruimtes en zeer praktisch allemaal. Kortom zou het een ieder aanbevelen.
Mooie kast. Koelt goed. Diepvries koelt apart is belangrijk. Klimaatklasse is de beste voor in warme schuur. Flessen kunnen onderin deur is niet altijd zo. Maar... indeling had beter gekund: er is maar 1 plank waar normale bierflesjes rechtop kunnen staan en je kunt dit niet aanpassen. ( tenzij je alleen la chouffe pakt dan geen probleem
Wij zijn echt heel blij met deze mooie ruime koelvriescombinatie. Twee heel ruime lades in de koelkast en dan nog veel ruimte erboven. De vrieslades zijn ook ruim. Hij past extra goed in onze keuken omdat hij minder diep is dan de meeste andere. Toevallig is de kleur en de hoogte bij ons ook precies goed.
Heb de combinatie nu een maand in gebruik.De aflevering ging razendsnel.Na het uitpakken waren we aangenaam verrast door de fraaie kleurstelling.De inwendige verdeling is bijzonder goed.Wat opvalt is het geluid,beter gezegd de stilte,ook bijzonder handig is het aflezen van de temperatuur in de deur.Nu na een maand zou ik geen negatieve dingen kunnen vermelden
Ziet er goed uit,vriest en koelt goed,is stil,wat wil jenog meer 100%