De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 280 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5203-20 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een super fijn product van Liebherr. Al eerder koelkast gehad van Liebherr en nu wederom weer, fijne service en lange garantie. Dit model is wederom een topper, goede combi koel/vries en vergeet je de koelkast dicht te doen geeft hij een alarm af en energiezuinig wat wil je nog meer;)
Opnieuw gekozen voor een Liebherr No Frost Koel-/Vriescombinatie. De Liebherr CNd 5203-20 voldoet aan de verwachtingen. De indeling van de koelkast is ruim en naar eigen voorkeur in te richten. De verlichting is ook prima en het apparaat heel stil. Het vriesgedeelte kent drie ruime opbergladen. Extra voordeel is dat de temperatuur van zowel koel- als vriesgedeelte apart is in te stellen. De display en de bediening ervan is prima.
Enige nadeel is dat de koelkastdeur iets minder opbergruimte heeft dan mijn vorige Liebherr en dat bij het deuralarm ook de verlichting gaat flikkeren.
Ik gebruik deze koel/vriescombinatie nu ruim 4 maanden en ben er heel tevreden mee.
Het invriezen van producten gaat zeer snel.
Wat mij toch wel een beetje tegenvalt is dat dit apparaat veel aanslaat en dan blijft het geluid best lang aanhouden.
Gelukkig staat de combi niet in mijn keuken maar in de berging.
Nog steeds heel tevreden met mijn koelkast. Moet wennen aan het ontbreken van handgrepen op de deuren. Deur van het vriesvak sluit zo goed af dat ik iets kracht moet zetten om hem te openen. Heb een thermometer in het koelvak en in het vriesvak. De koelkast houdt in beide delen de temperatuur prima stabiel.
U kunt het product goed kopen de nofrost is een uit komst die hoef je niet elk half jaar te ontdooien
Dat scheeld een hoop werk en hij is zuinig in gebruik
Onze oude Liebherr was na 20 jaar toe aan vervanging. Niet omdat hij niet meer goed werkte maar omdat de huidige koel/vriescombinaties energie zuiniger zijn. Omdat Liebherr zeer betrouwbaar is gebleken hebben we opnieuw voor dat merk gekozen.
Prima functionele koelkast met vriezer. Ruim en overzichtelijk. Handig in te delen. Koelt erg goed. Gekocht als energie zuinig alternatief voor verouderde machine. Mede met de 7 jaar garantie een veilige aankoop van hét koelkast merk Liebherr.
Voldoet aan de eisen die we stelden. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Goede verhouding koel en vriesgedeelte. Erg ruime bak voor groente en fruit om dit vers te houden mooi afgewerkt.
Het automatische ontdooien is ook een pluspunt.
De Liebherr CNd 5203 voldoet aan de verwachtingen, is energiezuinig en is heel stil. Fijn is de gescheiden temperatuurinstelling. Zowel het koel- als vriesgedeelte zijn ruim. De koelkast is te openen zonder handvat. Dat is wennen maar gaat prima. Enige minpunt is dat bij het deuralarm ook de verlichting begint te flikkeren. Deuralarm dus uitgezet om de lamp te sparen.
Gekozen vanwege goede eerdere ervaringen met Liebherr koel/vries combi. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. De zojuist gekochte variant heeft het automatisch ontdooien, wat ik qua energieverbruik belangrijk vind. Verder mooie ruime bakken.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidGoed
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
ruime bakken
automatisch ontdooien
Minpunten
Minder ruimte in koelkastdeur dan de vorige versie
Ik heb de koel/vries combinatie van Liebherr gekocht omdat mijn vorige koel/vries combinatie ook een Liebherr was en daar heb ik zeker 13 jaar plezier van gehad het enige nadeel was dat ik het wel moest ontdooien en schoon moest maken dat was wel vervelend daar heb ik nu geen omkijken meer naar omdat de nieuwe een zelf ontdooi systeem heeft.
Het enige nadeel van de nieuwe koel/vriescombinatie geen verlichting heeft in de 3 vriesladen.
Daar moet de fabrikant zich over buigen of dat mogelijk is.
Over het algemeen ben ik tevreden met mijn nieuwe aanwinst.
Ik was zeer tevreden over mijn vorige Vries/koelkast ook een Liebherr deze combinatie heeft het 16 Jaar
volgehouden naar volle tevredenheid toen hij de geest gaf .Dus weer een LIEBHERR
Super kwaliteit van alle materialen, deur buitenkant perfect afgewerkt. Topkwaliteit binnenkant. Geruisloos en goed in te stellen m.b.t temperatuur. Zeer ruime groente/vleeswaren lade. Extra 5 jaar garantie bij produkt registratie
Vervanging van defecte Bosch koelkast.
Bij aankoop geadviseerd door verkoper heeft de zelfde
uitstraling.
De indeling was voor ons de doorslag tot aankoop.
Ook technisch zou hij beter zijn.
En 7 jaar garantie bewijst dat!
goede vries koel combinatie. licht is goed. mooie ruimte zit er in mooie lades voor de spullen er in te doen. niet te kleine lades. mooi groot genoeg. . niet moeilijk om in te stellen. groot genoeg voor de flessen in te doen. ook nog iets bijgeleverd. om er een paar flessen op te leggen . mooie aperte bakjes voor de eieren. en een diepvriesklontjes in te doen was er ook bij. we zijn zeer te vreden . over de liebherr
Over mijn nieuw aangeschafte koelvriescombinatie is gezien de korte tijd dat ik hem nu bezit wat de bruikbaarheid betreft nog weinig te zeggen. Ik heb daar echter het volste vertrouwen in omdat de
afgedankte - ook een Liebherr - 20 jaar naar volle tevredenheid zijn diensten heeft bewezen.
Door zijn gunstige prijs/kwaliteit verhouding, strakke design (zelfs de achterzijde - geen stofnesten meer) , no-frost, digitale instellingen en de deuren zijn op ieder punt te openen behoeft een aankoop geen belemmering te zijn.
Dat men aan het werk de meester kent , moge blijken uit de extra 5 jaar garantie die de fabrikant durft te geven.