De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 280 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5203-20 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij hadden reeds een Koel Vries combinatie van Liebherr en hebben nu een nieuwe gekocht. Het is een mooie kast met uitstraling en makkelijk te bedienen display voor de instellingen. Prima service en garantie regeling op dit product. Kortom een tevreden gebruiker van dit Liebherr apparaat.
Dit is al het 3de Liebherr apparaat wat gekocht hebben als vervanging. Alle 3 apparaten werken nog naar volle tevredenheid en doen hun werk. Nieuwe koelkast is voorzien van 2 compressoren voor een beter temperatuurbeheersing over de koelen diepvries gedeelte.
Zoals een nieuw ontwerp, kan de uitlezing via de wifi op de telefoon gevolgd worden. Ik heb dat zelf nog niet geinstalleerd.
Na aanmelden bij Liebherr boven op de 2 jaar standaard garantie 5 jaar extra. Wel dient, bij een storing de voorrijkosten betaals worden.