De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 280 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5203-20 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is de fijnste koel-vries combinatie die ik ooit gekocht heb. Het apparaat is heel degelijk, en de afzonderlijke temperaturen worden digitaal weergegeven en blijven constant.
De deuren hebben geen handvat, maar over de gehele zijkant een gleuf. Dat vind ik fijner dan een handvat.
Super koelvriescombinatie die er van buiten en binnen goed uitziet en prima werkt. Eenvoudig in gebruik.
Alleen jammer dat je de SmartDevice er niet standaard inzit.
De Liebherr Koelvriescombinatie is een prachtig en zeer goed functionerend apparaat, met een bijzonder goede indeling. Hij voldoet voor 100% aan de verwachtingen!
Gekocht op advies van WRA Almelo en ik ben er echt heel blij mee. Hij doet het goed, weinig energieverbruik, makkelijk te installeren (al heeft WRA dat uiteraard gedaan) en een snelle levering. Daarnaast mooie prijs! 1 puntje eraf; de bedieningsknoppen zijn niet logisch. Dat is eventjes een klein puzzeltje of je moet de bijgeleverde bijbel (gebruiksaanwijzing) even doornemen.
Verder top! Beslist een aanrader!
Voor vervanging van de oude koel-vries combinatie waren de criteria, geluid onder 40 dB, energie verbruik, inhoud in liters en de prijs kwaliteit verhouding.
Met deze criteria zijn wij gekomen tot een Liebherr CNd 5203-20.
Die tot nu toe goed bevalt.
Uitstraling heel mooi, koelt snel en koud zoals je dat mag verwachten van een koelkast. Echter is het brommen wanneer de koelkast aanslaat en de ‘bij geluidjes’ best luid en persoonlijk moet ik hier echt aan wennen. Vandaar het cijfer 8.
Het is een mooie ruime koelkast, met no frost (zeer belangrijk). Is aan mij verkocht als de ‘Mercedes’ onder de koelkasten en zo voelt hij ook aan. Prettig zware deur en stevig materiaal. Display is duidelijk en wijzigingen in temperatuur volgen snel op.
ik ben voor deze koelvrieskast gegaan omdat ik ervaren heb dat liebherr een zeer goed en betrouwbaar product is bovendien is deze kast prachtig om te zien een mooie strakke kast zonder de uitstekende handgrepen een sieraad voor elke keuken ! ik kan hem iedereen aanraden .
De koelkast is ruim, handig ingedeeld en door de leverancier kundig geïnstalleerd.
Hij is stil en mooi afgewerkt.
Bediening en instellingen zijn gemakkelijk en overzichtelijk.
Kortom een aanwinst.
Hebben op 03-09-2022 een Liebherr koel-vries combinatie besteld. Vanaf de eerste dag waren we er zeer tevreden mee. Helaas kregen we in de eerste week al een storingsmelding. In ieder geval was dit zelf te verhelpen. De storingsmelding heeft zich nog 2 keer herhaalt. Na de derde keer hebben wij Liebherr service in Uithoorn ( firma Buram ) gebeld en de storing gemeld. Ze waren bekend met dit probleem, en hebben mijn gegevens genoteerd. Het gaat om een foute printplaat die vervangen wordt. Ook hebben ze ons nog opmerkzaam gemaakt om de garantie uit te breiden naar 7 jaar ( geheel gratis ). Wij zijn uitstekend geholpen door de Firma Buram. Ondanks deze storingsmelding zijn wij zeer tevreden over deze koel-vries combinatie van Liebherr.
Ik heb deze combinatie gekocht omdat ik hiervoor ook een Liebherr combinatie heb gehad die al 25jaar probleemloos heeft gewerkt en het nog niet stuk was.
Alleen deze is heeft een veel lager energie verbruik.
De oude had een verbruik van ongeveer 500 kW/h per jaar
Deze volgens de specificaties 201 kW/h per jaar
Dus veel goedkoper in gebruik.
Deze koelvriescombinatie is een zeer praktische kast. De ruimtes zijn goed in te delen. De laden zijn heel ruim. Deze combinatie beveel ik aan omdat ik zeker weet dat het een uitstekend product is. Heb meerdere producten van Liebherr en ben over alle heel tevreden.
Wij zijn heel blij met onze Liebherr CND 5203-20 PURE koel-vriescombinatie.
No Frost zorgt ervoor dat onze boterhammen nooit meer aan elkaar geplakt uit het vriesgedeelte komen. De lades zijn van zeer degelijk materiaal. De behuizing is zeer stevig. Waar je ook je spullen bewaart in de koelkast, alles lijkt dezelfde temperatuur te hebben. De koelkast beschikt over 1 groente en fruitlade. Daar kun je veel in kwijt. De koelkast is goed verlicht.
1 punt van aandacht: de deuren gaan vrij moeilijk open waardoor je altijd de koelkast moet vasthouden om de deur open te krijgen om te voorkomen dat de hele koelkast naar voren schuift. Dit lijkt me minder geschikt voor ouderen of mensen met minder kracht. Voordeel hiervan is dan wel weer dat de koelkast goed is afgesloten.
Kortom, een aanrader!