Liebherr GP 1213 Comfort Tafelmodel Vriezer - Wit

Liebherr GP 1213 Comfort Tafelmodel Vriezer - Wit - Vriezers

Energieklasse A, E

Liebherr GP 1213 Comfort Tafelmodel Vriezer - Wit - Vriezers

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 216 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1213 Comfort Tafelmodel Vriezer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m************@h**********19-06-2023

Fijn product. Werkt goed.

Fijn product, werkt goed en zonder problemen. Apparaat is stil en zuinig en kan direct gebruikt worden.
  • Deur verwisselbaar
p****************@o**********16-06-2023

Heel aanbevelingswaardig voor huishoudelijk gebruik!

Dit product heb ik gekocht omdat prijs-kwaliteitverhouding van deze vriezer heel redelijk is! De bediening is heel eenvoudig met behulp van handleiding. Een prettige bijkomstigheid is dat wanneer de vriezer aanslaat ,het nauwelijks hoorbaar is! En het gemak van lades is dat de inhoud goed te overzien is! De tussenstanden bevriezen niet ,zodat de lades gemakkelijk open en dicht blijven gaan. Kortom een goed product👍
Pluspunten
  • Heel zacht vriesgeluid
  • De tussenwanden bevriezen niet
Minpunten
  • Tot nu toe niet
Auke15-06-2023

Zeker een aanrader

Het is een fijne vriezer met voldoende ruimte voor 2 personen. Zou zeker voor een Liebherr gaan.
t********@g********10-06-2023

Liebherr staat voor wat hij beloofd.

prijs vriendelijk- voldoet aan alle gebruiksgemakken- is geruisloos- gemakkelijk schoon te maken- een keer geen zin in koken? lekker gezond diepvriesmaal- altijd ijsblokjes en voor de kleinkinderen een ijsje!
Pluspunten
  • gebruiksgemak
k***************@z*******04-06-2023
vriezer werd door verkoper aanbevolen door goede reacties van klanten. Vind de prijs redelijk voor deze vriezer. is mooie uitvoering en energiezuinig. Vriest goed en makkelijk schoon te maken (ijsafzetting verwijderen)
e***********@g********30-05-2023

Een super oroduct

Omdat we ook al een koelvriezer hebben. En het is een goed merk . Ik wil dit echt aanprijzen. Ook de levering gaat snel en de bezorging was op de afgesproken dag en tijd.
Pluspunten
  • Goed merk
  • Werkt zoals is beschreven.
l**********@h**********01-05-2023

Topvriezer, handig in gebruik en schoonmaak!

Na 25 jaar onze oude Liebherr diepvriezer omgeruild voor een nieuwer en zuiniger model. De lades zijn fijn diep, geen onnodige inkepingen of naden aan binnenzijde. Alles mooi glad. Zodat schoonmaken lekker makkelijk gaat. Zowel voor de lades als de binnenkant. Handige display zodat je ziet welke temperatuur is ingesteld. Vijf verschillende temperaturen instelbaar. Zeer tevreden. Zeer aan te bevelen.
Pluspunten
  • diepe lades/bakken
  • digitale display temperatuur
  • vriest snel en zo op temperatuur
  • ergs stil 39dB
  • direct klaar voor gebruik na levering
Minpunten
  • glasplaten
  • 3 lades/ bakken
a********@g********20-04-2023

vriest perfect

Prima vrieskast. Merk kiezen we al ruim 18 jaar. Nooit problemen. Oerdegelijk.
Albert19-04-2023

Stil en zuinig

Mooi en degelijk. Gekocht voor de schuur,kan tegen vorst. Is erg stil en zuinig.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Kan in de schuur
StanJ18-04-2023

Mooi apparaat, eenvoudig te bedienen.

Mooi tafelmodel vriezer. De vriezer heeft een Strak uiterlijk en is zeer eenvoudig te installeren en bedienen.
Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te installeren
p*************@h**********16-04-2023

Goede tafelvrieskast

Na een vergelijking van diverse tafelvrieskasten via internet blijkt dit voor ons de beste keuze te zijn. Niet alleen de inhoud voldoet, maar ook het energieverbruik en de duidelijke gebruiksbeschrijving waardoor de installatie erg eenvoudig was.
Pluspunten
  • inhoud / grote laden
  • energieverbruik
  • snelle vriescapaciteit
  • blijft bij stroomuitval langdurig koud
Ada09-04-2023

Hele fijne vriezer

Het is een mooie vriezer. Maakt geen geluid en heel veel ruimte om spullen in te vriezen.
m***************@g********05-04-2023

Liebherr, De Beste….

Supermooie en degelijk werkende vrieskast gekocht. Ondanks dat ik als alleenstaande op de kleintjes moet letten, heb ik toch voor Liebherr gekozen. Ik heb ook een koelkast van dit merk. En zoveel prijsverschil is het niet eens met andere merken!!! Liebherr, voor mij NIETS anders!!!!!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Geruisloos
a*************@g********05-04-2023

Bevalt goed

Goed merk meer kan ik niet zeggen ik heb die pas een dag dit merk stond goed in de beoordeling
h*********@k*********02-04-2023

Bevalt goed

mooie gebruiksvriendelijke vriezer Voldoet geheel aan onze verwachting Goede informatie van Expert Van Geel Roosendaal
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • gebruiksvriendelijk
mpvd58@gmail.com27-03-2023

Prima product.

Goed product. Goede levering. Afmeting uitstekend, handig in gebruik. Installeren prima.
Maria21-03-2023

Prima apparaat

Goed en degelijk afgewerkt apparaat. Fijne indeling. Maakt heel weiniggeluid Zeer tevreden mee.
Frans21-03-2023

Aanrader - Liebherr GP 1213 Comfort Vrieskast

Zeer stille mooie en ruime tafelmodel vrieskast. De kast is stiller dan verwacht en de afwerking is uitstekend. Ik koop mijn hele leven lang al alles van Miele en Liebherr en ook deze keer stelt mijn aankoop niet teleur. Erg blij mee.
  • Goede afwerking
Weet niet wat er bedoeld wordt14-03-2023

Vind de vriezer mooi en goed

Ik heb het gekocht op aanraden van de verkoper, het is een goed product en zeker niet duur. Ik vind hem ook mooi en is ook goed te schoonmaken als er ijs in zit .
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Weet ik niet
a***********@q**********10-03-2023
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Mooie afwerking, temperatuur uistekend zelf in te stellen.
Bertie02-03-2023

Bevalt goed, 7 jaar garantie is aantrekkelijk

Prima, makkelijk in gebruik. Door beperkte ruimte genoodzaakt voor een tafelmodel te kiezen.
Pluspunten
  • Fijne diepe lades
  • Neemt weinig ruimte in
d****************@h**********02-03-2023

Fijne vriezer

Wij hebben al jaren een Liebherr koelkast en zijn daar zeer tevreden over. Deze vriezer ziet er heel mooi uit en geeft weinig geluid. Wij zijn er erg blij mee.
m************@g********01-03-2023
Dit product is zuinig en genoeg voor 1 man, de prijs viel reuze mee, ik kan het iedereen aanraden voor een Liebherr te nemen.
j***********@c********20-02-2023

Bevalt goed

Energie zuinig en goed formaat, voor 2 personen ruimte genoeg in deze 3 lades vrieskast!
s**********@h**********19-02-2023

Ruim en onderhoudsvriendelijk

Vriezer makkelijk in onderhoud, fijn dat er 7 jaar garantie op zit. 2 ruime en diepe lades en 2 kleinere.