Liebherr GP 1213 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 72 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1213 Comfort op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Norbert 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader " zeer tevreden"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze diepvries kist. Makkelijk schoon te maken. Stil en werkt uitstekend. Qua prijs en kwaliteit een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**e@z**o.nl 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie compacte vriezer, ruim genoeg voor 2 persoons huishouden. Snel op temperatuur, geluid is bijna niet waarneembaar. Fijn dat gratis 5 jaar garantie wordt gegeven na aanmelden

Pluspunten

  • Compact model
  • Bijna geen geluid
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n**r@c**a.nl 06-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
goede vrieskast. gebruiksvriendelijk. beter schoon tge maken dan mijn vorige vrieskast. Heb al een keokast van Liebherr..

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 06-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vrieskasten zijn niet te overtreffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
De vriezer in onze stacaravan was aan vervanging toe.
Gezien onze fantatische ervaringen met onze Liebherr vrieskast thuis sinds 2007, hebben wij voor onze stacaravan ook gekozen voor een Liebherr vrieskast.

Pluspunten

  • Vriest fantastisch
  • Duurzaam, betrouwbaar
  • Goede service
  • Goed prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**m@g**l.com 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding ik moet afwachten of ik wel de juiste keuze heb gemaakt om een kast te kiezen die geen no-frost heeft, de ouwe Liebherr had dit wel.

Minpunten

  • geen no-frost

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w**4@g**l.com 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lijkt een prima apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Beetje vreemd dat er bij aflevering gevraagd wordt naar een gebruikers review want ik heb nog geen gebruikerservaring.

Reageer

vrijman 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Gunstige prijs en kwaliteit ,prima levering .Vriendelijke bezorger.Afspraak bezorging goed nagekomen.

Pluspunten

  • goede afleesbare display.
  • weinig of geen geluid producerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Agnes 14-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Fijne, compacte diepvries met stevige, diepe lades die er niet uitvallen als je ze te ver opentrekt. Producten vriezen snel in.

Pluspunten

  • De lades zijn heel stevig
  • De lades blijven "hangen" en vallen er niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees uit Zwaag 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Mooie vriezer met grote ruime en stevige laden. De zuinigheid is zeer goed voor een vriezer van deze grootte.
Het eenvoudige display is duidelijk leesbaar en geeft direct de juiste informatie bij de gewenste koelinstelling.
De duidelijke handleiding geeft goed aan met hoe de deur simpel omgedraaid kan worden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Laag verbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjo slot 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed absoluut geen ijsvorming in de vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
De leibherr tafelmodel diepvrieskast is simpel en degelijk, daarbij 7jr garantie zegt veel over het product!!!

Pluspunten

  • Glasplaat tussen de laden

Minpunten

  • Kan energie zuiniger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**e@g**l.com 08-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
dit is voor ons een vriezertje voor erbij de vorige was ook een liebherr gekocht in 2004 deze ging stuk direct naar de winkel weer een liebherr gekocht als wij weer 17 jaar plezier van deze mogen hebben zijn wij heel gelukkig.

Pluspunten

  • duurzaam
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**y@g**l.com 23-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste keus is Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Van een oude Boss met 6 laden naar deze Liendert met 3 lades gegaan.
Zeer ruime lades overzichtelijk en zeer zuinig en stil.
Ben blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Zuinig
  • Overzichtelijk
  • Compact en grote lades

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**s@g**l.com 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding en werkt perfect.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
Goed functionerende diepvries, die degelijk afgewerkt is en makkelijk instelbaar is.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**f@c**o.nl 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Als je voor kwaliteit gaat koop je een liebherr, het 1e koel of vriezermerk

Pluspunten

  • Stilte
  • Koelvermogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r**m@g**l.com 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding prima keus. Zuinig met energie en is goed af te stellen. De 3 lades zijn groot genoeg en zijn overzichtelijk

Pluspunten

  • Prijs en kwaliteit verhouding
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**r@q**t.nl 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Wij vinden Liebherr een heel goed merk. Wij hebben al 8 jaar een vriescombi staan van Liebherr, daar naast stond een klein vrieskastje van een ander merk .Nu deze oude vrieskast het begaf, hebben wij besloten een kleine vrieskast van Liebherr erbij te kopen omdat de combi heel goed bevalt. Hij is lekker ruim en de lades zijn doorzichtig dus zie je in een oog opslag wat erin zit. En wat ook bevalt de glasplaten, dat is fijn als je eens iets groots in wil vriezen dan haal je de laden eruit dan is er ruimte genoeg. Wat nog een plus punt is dat je de temperatuur aan de buitenkant kunt aflezen. Wij hopen nog jaren van deze vrieskast te mogen geniete.

Pluspunten

  • Glasplaten
  • Graden buitenkant aflezen
  • Doorzichtige laden
  • Makkelijk schoon te maken, gladde wanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 07-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
voor deze gekozen na advies verkoper. zochten een vriezer voor in de schuur op de camping en niet iedere vriezer blijkt te blijven werken onder de 10 graden. vriest goed en maakt weinig lawaai.

Pluspunten

  • bijna geluidloos
  • blijft ook werken onder de 10 graden

Minpunten

  • wellicht de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**k@k**t.nl 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
nvt vriezer gekocht omdat ik er een nodig heb. en dit lijkt mij een goede keus.....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JPLkkr 24-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
De vriezer (tafelmodel), is gekozen vanwege betrouwbaarheid en effectiviteit. De ruimte binnen de vriezer kan optimaal worden benut door het slimme vriessysteem. De mogelijkheid om gratis extra garantietermijn te krijgen geeft extra vertrouwen in het product.

Pluspunten

  • betrouwbaarheid
  • Effectiviteit

Minpunten

  • iets vaker defrosten dan ik dacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**s@h**e.nl 19-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Wilde een kleine vrieskast met lades.
Heb voorheen Liebherr gehad die nu na 25 jaar nog bij mijn zoon in de garage staat en tot volle tevredenheid werkt. Die is iets groter en wat ik nu heb.
Liebherr is een geweldig merk vooral voor vriezers en daarom heb ik weer voor Liebherr gekozen.
Heb hem nu 4 maanden en ben super tevreden.
Geen spijt van mijn keuze

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Grote lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews