Liebherr GP 1213 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GP 1213 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roskam 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer GP 1213 Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Na onze verhuizing hebben we in onze nieuwe keuken een koelvriescombinatie laten opnemen. Omdat de vriezer een beetje aan de kleine kant is wilden we een los staande vriezer erbij in de bijkeuken. Er is ons door de consumentenbond een Liebherr aangeraden. Ik heb al aardig wat vrieskisten en kasten gekocht in mijn leven maat nog nooit was de vriezer zo netjes na het uitpakken. Altijd hebben we de vriezers na aankoop eerst aan de binnenkant schoon moeten maken voor gebruik. De leverancier verzekerde ons dat de Liebherr niet gepoetst moest worden. Enigszins sceptisch controleerde we de vriezer na installatie. En inderdaad de vriezer was sparloos schoon,de stekker zat al in het stopcontact en na een paar uur konden we hem al in gebruik nemen. Een fantastische aankoop. Toen we ook nog te horen kregen dat we 7 jaar garantie konden krijgen gingen we helemaal over de streep. Wat een goed apparaat. Hij is fluisterstil en ziet er mooi uit, de onderdelen zien en voelen zeer solide. Ik raad iedereen aan ook eens naar Liebherr te kijken als je witgoed moet vervangen.

Pluspunten

  • solide uitvoering
  • zuinig
  • invriezen tot -32
  • standaard -18 (verlagen tot -23)

Minpunten

  • aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mylène 30-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Omdat onze 20 jaar oude vriezer van Liebherr slechter werd, wilde ik een nieuwe. Ik koos voor een vergelijkbare vriezer van Liebherr, vertrouwde kwaliteit.
Deze vriezer is weer stil en koud. De maximum temperatuur is zelfs lager dan bij de vorige.
De lades zijn dieper dan ik gewend ben. Hierdoor kan er per lade meer in. In deze vriezer kan nu bijna net zo veel als in de vorige kon.
Soms is een lade minder niet minder vriesruimte.
Ik ben blij, ook deze vriezer van Liebherr is voor mij weer de goede keuze.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel op kou
  • Ruimer dan verwacht
  • Weinig ontdooien, nauwelijks rijpvorming

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 23-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrieskast

Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
Compact en laag energieverbruik. Eenvoudige bediening. Groot genoeg voor een tweepersoons huishouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilona 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Mooie prijs-kwaliteit verhouding. Plug and play. Eenvoudig in gebruik. Simpel design. Goede uitstraling

Pluspunten

  • Garantie
  • Stevige lades
  • Diverse standen

Minpunten

  • Simpel design
  • Kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van der velden 10-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De vrieskast van Liebherr is een toppertje!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Na al heel veel jaren in het bezit te zijn van een grote vrieskast van Liebherr waar wij uiterste tevreden mee zijn qua gebruikersgemak, kwaliteit, uitstraling en de vriendelijkheid van het bedrijf....is voor onze uitbreiding wederom gekozen voor een vrieskast van Liebherr. Kan iedereen dit aanraden.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • energie gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gron 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Een fijne diepvrieskast, met drie hoge lades waarin je de levensmiddelen goed kwijt kunt.
Bediening is super duidelijk en eenvoudig. Is heel stil. Mooi afgewerkt. Veel inhoudsruimte voor een tafelmodelkast.

Pluspunten

  • Bediening
  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Obbink 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en stille vriezer. de display is duidelijk en de menustructuur is duidelijk. Het afstellen van het apparaat is erg simpel. Degelijk en mooi product van Liebherr zoals ik gewend ben

Pluspunten

  • Stil
  • vormgeving
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima Vriezer 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

8,0
Kleine vriezer met veel ruimte en geruisloos snel geleverd , Prima Product en past in een kleine ruimte en ook nog eens 7 jaar extra service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JSBach 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr, Koelen en Vriezen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Ervaring met Liebherr koel- vriescombinatie en wijnkast. Uitstekende kwaliteit en functionaliteit.
Vormgeving en afwerking.
Aan het design én aan het product zelf wordt aandacht besteed.

Pluspunten

  • afwerking
  • kwaliteit van onderdelen
  • vormgeving
  • duurzaamheid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ap 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn ouders hadden al Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Hallo, mijn ouders hadden al Liebherr producten en ze waren heel tevreden. Dat is de reden waarom ik in 1992 ook al voor Liebherr heb gekozen. Helaas was er iets mis met het product en Liebherr heeft deze vervangen door een nieuwe. Nu we kleiner zijn gaan wonen moest ik een ander koelkast en vriezer hebben, zonder verder te kijken is het Liebherr geworden. Voor mij een veilige keuze en een bedrijf met goede service en oplossingen bij problemen.

Pluspunten

  • goede producten
  • goede service
  • bij problemen goede oplossing

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marks85 12-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte vriezer geschikt in koude garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Onze koelvriescombinatie die we hadden kon niet in onze koude garage staan. Deze sloeg steeds af en hierdoor konden we ons eten niet langer goed houden. Daarom speciaal deze vriezer gekozen omdat deze tot een omgevingstemperatuur van -15 graden kan staan.
Andere modellen kunnen maar vanaf 10 graden of zelfs 16 graden goed hun werk doen.
Deze vielen voor ons af.

De liebherr 1213-21 heeft een superfrost functie. Handig als je veel tegelijkertijd wil invriezen. Tevens zijn de 3 lades ruim en overzichtelijk. Je kan ze ook eruit halen en dan je spullen op de glazen plaat zetten, handig als je een ijstaart moet invriezen.

Enige minpunt is dat het jaarlijkse stroomverbruik alleen gegarandeerd kan worden als je de afstandshouders die erbij zitten gebruikt. Hierdoor is de vriezer nog een stukje dieper (35mm) dan de specificaties. Maar voor onze situatie maakt dat niet zoveel uit. Maar wel goed om rekening mee te houden als je voor het meeste optimale stroomverbruik wilt gaan en je bent gebonden aan een beperkte inbouwdiepte.

Wij zijn blij met deze vriezer. De oude kan de deur uit!

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Superfrost

Minpunten

  • Inbouwdiepte grote met afstandhouders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam Veltman 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige bediening

Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Prima apparaat. goede afwerking, stevige materialen, makkelijke bediening, mooi stil en functionele instelling helderheid display. Had verwacht dat de bereikte temperatuur in cijfers werd aangeduid. Na korte gewenning is het lezen van de (positie) van de temperatuurblokjes in de display voor ons net zo duidelijk.
kortom zeer tevreden.

Pluspunten

  • gebruikte materialen
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Thuring 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze energiezuinige vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een extra vriezer. De kwaliteit van Leibherr was ons al bekend, en na andere merken en modellen te hebben vergeleken op inhoud, indeling, energieverbruik, gemakkelijk ontdooien en levensduur, kwamen wij weer uit op model GP 1213 van Liebherr. Top product met ook een instelling voor een hoge vriesstand voor snel invriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 29-11-2020
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Het betreft duidelijk een Liebherr. Degelijk materiaal en doet wat het moet doen! Vertrouwd vriezen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 11-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke compacte diepvries.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
Heb deze diepvries gekocht als extra diepvries om geordend meer spullen te kunnen invriezen.
Hij is energiezuinig en van degelijke kwaliteit.
Ook de 3 grote vakken/lade’s zijn ideaal en goed te overzien.
Had ik veel eerder moeten kopen.😀

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

10,0
wil geen rommel. staat 24/7 aan. vorige vriezer heeft het ook 25 jaar gedaan. als je bedrag uitsmeert over 25 jaar zijn de aanschafkosten minimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm D 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en Ruim

Geschreven voor: Liebherr GP 1213 Comfort

Algemene score

9,0
Kleine ruime diepvries. Genoeg ruimte voor een 1 á 2 persoons huishouden. 98 liter.
Past perfect in mijn kleine kelder. Maakt totaal geen geluid.
3 ruime lades, die er makkelijk uitschuiven.
Energiezuinig, A++

Pluspunten

  • energiezuinig
  • klein

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer