Liebherr GN 3835-21 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr GN 3835-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**n@h**l.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai, functioneel en voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

9,0
Fraaie middelhoge vriezer. Voldoende ruimte voor een gezin van 4. Wij kozen deze ook omdat de vriezer in de garage kan staan.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Kan in de garage staan

Minpunten

  • Kort snoer van 2 meter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t**f@h**l.com 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

9,0
mooi apparaat, voeld degelijk aan. diepe brede bakken zijn fijn. vooral de handgreep is gemakkelijk. ook de meegeleverde koelaccu en ijblokjesbak is een uitkomst.

Pluspunten

  • afmetingen
  • handgreep
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieter M 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact veel inhoud, energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

10,0
Goede en energiezuinige vrieskast. Compact en toch veel inhoud.
Was opzoek naar een vrieskast niet hoger dan 140 cm en die in de garage kon staan.
Deze voldeed aan mijn wensen.

Pluspunten

  • hoogte
  • inhoud
  • energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWO 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

10,0
prima geisoleerd dmv dikke wanden en heeft energieklasse D, erg belangrijk voor ons milieu!
Dit type hebben wij geselecteerd ivm plaatsing in onverwarmde garage, waarbij het apparaat zelfs blijft werken tot -15 gr C, wat andere merken niet kunnen garanderen.
Ook fijn dat we niet meer hoeven te ontdooien, toch een lastige bezigheid nomaliter en moelijk om producten op dat moment niet te laten ontdooien.
Kortom wij zijn hier meer dan tevreden mee.

Pluspunten

  • D klasse
  • zelf ontdooiend
  • speciaal voor onverwarmde ruimtes tot -15 gr C

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manders 18-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote diepvrieskast

Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

9,0
grote gemakkelijke diepvrieskast
ruim bakken, met overzicht.
duidelijke menustructuur

paste net door de kelderdeur

Reageer

Do 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer

Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

9,0
Overzichtelijke indeling van de kast, niet te groot, nooit meer ontdooien is ook erg fijn, duidelijk gebruiksmenu

Pluspunten

  • kastindeling
  • no frost
  • goede ervaringen met Liebherr apparatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BC Vegt 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en dankzij no-frost geen ijsvorming meer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

8,0
Deze mooie, stille vriezer heb ik ter vervanging gekocht van mijn vorige Liebherr die na 18 jaar zijn beste tijd had gehad. Een mooie vriezer die doordat hij iets breder en dieper is erg grote laden heeft. Vooral de no-frost functionaliteit maakt het grote verschil met de vorige. Geen ijsvorming meer, dat gaat echt veel tijd opleveren doordat je niet meer hoeft te ontdooien. Een minpuntje is de prijs. Het betreft "slechts" een comfort-model en geen premium-model wat ik wel voor deze prijs verwacht. Verder loopt de bovenste lade schuin af waardoor de achterzijde van deze lade lager is. Hierdoor kunnen spullen over het randje in de lade eronder vallen. Geen ramp, maar niet goed over nagedacht. De bediening is heel gemakkelijk en wijst zichzelf. Al met al ben ik er heel blij mee. Ik hoop dat we van deze net zolang plezier hebben als de vorige.

Pluspunten

  • Grote diepe laden
  • No-frost
  • 2 + 5 jaar (gedeeltelijke) garantie
  • Heel erg zuinig
  • Netjes afgewerkt, zelfs aan de achterzijde

Minpunten

  • Wifi-module is een optie
  • Prijzig voor een comfort-uitvoering
  • Bovenste lade loopt schuin af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vriezer!

Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

10,0
Top vriezer, groter dan verwacht en doet het uitstekend. Mooie vormgeving.
Makkelijke installatie, veel waar voor je geld. Duidelijk display erop.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooie uitstraling
  • makkelijk openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vloet 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime vrieskast voor het gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr GN 3835-21

Algemene score

10,0
Al direct in gebruik een genot om de deur te openen, zeer ruime laden met meer mogelijkheden tot vullen dan verwacht. Degelijke materialen, ook kinderen kunnen er mee vooruit zonder dat je zorgen maakt over kapotte lades. Super blij met deze kwalitatief goed vrieskast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer