Dyson Clean + Wash Elektrische bezem | Droog en nat | Zakloos | Blauw, Koper

Dyson Clean + Wash Elektrische bezem | Droog en nat | Zakloos | Blauw, Koper

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
w************@g********15-03-2026
4.0

Teleurstelling niet gewend van Dyson producten

4.0
Ik had hoge verwachtingen van de Dyson Wash + Hygiëne, zeker gezien de prijs en de reputatie van Dyson. Helaas valt mijn ervaring tot nu toe behoorlijk tegen. Het grootste probleem is het dweilresultaat op gladde vloeren. Ik merk dat vuil en strepen regelmatig achterblijven en dat je meerdere keren over dezelfde plek moet gaan om het echt schoon te krijgen. Wat me daarnaast opvalt is dat haren nauwelijks worden meegenomen tijdens het dweilen. Die blijven vaak gewoon liggen of verzamelen zich op plekken waar je ze daarna alsnog handmatig moet verwijderen. Dat is juist iets wat je van een apparaat als dit niet verwacht. Ook het legen van het vuilwaterreservoir is geen fijne ervaring. Het kan behoorlijk een knoeiboel worden doordat vuil, water en haren tegelijk uit het reservoir komen. Dat maakt het schoonmaken van het apparaat zelf onnodig rommelig. Verder is het zelfreinigende programma verrassend luid. Wanneer je dat start maakt het apparaat behoorlijk veel geluid, wat niet echt prettig is als je het bijvoorbeeld in de avond wilt gebruiken. Daarnaast lijkt het apparaat tijdens gebruik en reiniging relatief veel water te verbruiken. Het design en het idee achter het product zijn goed, maar in de praktijk stelt de Dyson Wash + Hygiëne voor mij helaas teleur. Voor een product in deze prijsklasse had ik een veel beter en gebruiksvriendelijker resultaat verwacht.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksduur
Minpunten
  • Geluid
  • Ledigen van het apparaat
  • Schoonmaakresultaat