Rowenta X-Clean 10 GZ7035 2-in-1

Rowenta X-Clean 10 GZ7035 2-in-1

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 388,00Bekijk alle aanbieders
Chantal13-04-2026

Bevalt uitstekend

Daar ik een zelfstandig werkende vrouw ben , heb ik weinig tijd voor mijn huishouden en zoek ik naar tijdbesparende apparatuur. Na veel gezoek kwam ik uit op de Rowenta XL 10 , welke mij een uitstekende uitkomst leek te bieden om de vloeren (tegels en laminaat)van mijn huis ,goed schoon te krijgen daar dit voor mij altijd een hele opgaaf was . Eerst moppen en daarna droog dweilen of moppen ,met schoon water . Het lukte mij nooit om de vloer goed schoon te krijgen en was dit altijd een vervelende en tijd rovende taak , totdat ik de Rowena xl 10 , ontdekte, Hoewel ik in het begin nogal scepsis was, bleek het resultaat uitstekend te zijn . De machine maakt de vloer erg goed schoon en is deze spoedig droog en dit in een zeer korte tijd terwijl de bediening ligt en gemakkelijk is , ook is het water verbruik met sop middel veel minder dan voorheen .Met een volle accu kan ik het gehele huis schoon maken . Ik kan dan ook iedereen dit apparaat sterk aanbevelen . De prijs is redelijk en zeker goed koper dan zijn concurrenten .
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Is zuinig in gebruik van water en schoonmaak middel
Minpunten