NordVPN Standard Premium VPN Services - 1 Year - 10 Devices - PC - Videogamesoftware

NordVPN Standard Premium VPN Services - 1 Year - 10 Devices - PC
NordVPN Standard Premium VPN Services - 1 Year - 10 Devices - PC
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 69,99 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de NordVPN Standard Premium VPN Services - 1 Year - 10 Devices - PC op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

San197322-09-2025
Ik ben zeer tevreden over NordVPN. De app is super handig in gebruik en is denk ik ook voor mensen die niet technisch zijn makkelijk te begrijpen. Je kan gemakkelijk in het buitenland naar Nederlandse streamingdiensten kijken, erg handig dus voor op vakantie! Verder vind ik het ook een fijn idee dat je wat beter beschermd bent op het internet. Het enige nadeel is dat ik toch wel het idee heb dat het internet wat trager is. Maar als ik echt iets snel moet doen, dan schakel ik gewoon even de VPN uit en dan is dit zo opgelost.
LeonM8119-09-2025

Snel, veilig, praktisch, maar niet de goedkoopste

Ik gebruik NordVPN nu al een tijdje en het bevalt me erg goed. Het grootste voordeel vind ik dat ik er tien apparaten tegelijk mee kan verbinden. Zo zijn mijn laptop, telefoon, tablet en tv allemaal in één keer beveiligd. Dat geeft me veel rust, want ik hoef niet meer na te denken of ik ergens onbeschermd online ga. Qua snelheid merk ik nauwelijks verschil met een gewone verbinding. Streamen gaat soepel, films starten direct en ook bij gamen heb ik geen last van vertraging. Dat is voor mij een belangrijk punt, want ik wil niet inleveren op gebruiksgemak. Op het gebied van veiligheid vertrouw ik NordVPN volledig. De sterke versleuteling, geen logs en extra functies zoals Threat Protection en dubbele VPN geven me echt het gevoel dat ik goed beschermd ben. Er zijn ook minpunten. Na de eerste abonnementsperiode loopt de prijs flink op en dat voelt aan de hoge kant. Daarnaast merk ik dat sommige functies op mijn laptop uitgebreider zijn dan op mijn telefoon, en de app kan soms wat druk ogen. Ondanks dat, overheerst voor mij het positieve. NordVPN is snel, veilig en praktisch. Het kost iets meer, maar voor de zekerheid dat al mijn apparaten beschermd zijn vind ik het de investering waard.
Marianne9512-09-2025

Handig en gebruiksvriendelijk

Of je nu een MacBook of iPhone gebruikt, deze VPN is binnen enkele kliks actief. De app is overzichtelijk en voelt intuitief. Geen ingewikkelde menu’s, geen technische rompslomp gewoon downloaden, inloggen, aanzetten en klaar. Je switcht makkelijk en snel tussen landen via bijvoorbeeld de app op mijn iPhone. Dat gezegd hebbende is het ook wel handig dat je zowel op je telefoon als laptop gebruik kan maken van de VPN zonder extra licentie. Ik gebruik het met name voor serie's die hier niet beschikbaar zijn, maar wel in het buitenland. Het is overigens ook erg handig wanneer je je serie af wil kijken op vakantie, maar die alleen in Nederland beschikbaar was haha.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Soms wat traag
Hypermotard 11-09-2025

Na een maand intensief gebruik ben ik over het algemeen zeer tevreden met NordVPN Standard. De installatie is snel, de app werkt op zowel mijn laptop als mobiel, en de snelheid is uitstekend, vooral door het NordLynx-protocol. Streamingdiensten zoals Netflix en BBC iPlayer zijn eenvoudig te deblokkeren en de beveiliging is top met sterke encryptie en een betrouwbare kill switch. Een klein nadeel is echter de serverlocaties: hoewel er veel keuze is, merk ik soms dat de snelheid afneemt bij servers in minder populaire regio's. Dit kan frustrerend zijn als je specifieke locaties nodig hebt voor werk of streaming.
Pluspunten
  • Aantal servers
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Snelheid verre servers
j****@v*********08-09-2025

De VPN doet wat hij moet doen, met regelmaat zie ik een geblokkeerde webpage dus dan merk je dat het op de achtergrond meedraait. Installatie was soepel en simpel, met een activatiecode krijg je de toegang via NordVPN. Ik heb deze op MacOS geinstalleerd, wil deze ook nog op mijn router zetten (want 6 apparaten klinkt leuk, maar gaat hard met een gezin). Daar schijnen nog wat nadelen aan te zitten, maar dat moet ik nog uitzoeken. Al met al goed gevoel hierover en na een kleine maand gebruikt te hebben, zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Kan ook op router geinstalleerd worden
Minpunten
  • Router installatie nog niet gelukt
jkbakker02-09-2025

Fijne VPN app

Ik ben pas kort geleden begonnen met NordVPN Standard maar merk nu al dat ik er veel aan heb. De app was heel snel geïnstalleerd en alles werkte direct zonder gedoe. Het geeft me een veilig gevoel dat mijn data beter beschermd is, vooral als ik onderweg ben en wifi gebruik in de trein of café’s. Wat ik ook handig vind is dat ik gewoon van land kan wisselen, ideaal als ik even iets wil kijken wat normaal geblokkeerd is. De verbinding is verrassend snel, ik merk nauwelijks verschil met zonder VPN. Prijs had misschien iets lager gekund maar eerlijk gezegd vind ik het dat wel waard. Al met al gewoon heel tevreden tot nu toe.
Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Elk land kiezen
Minpunten
  • Soms ietsje trager
soepah29-08-2025

Prima VPN!

Minpunten
  • split tunneling werkt niet op mobiel
DXXG28-08-2025
5.0

Niet mijn ding

5.0
Om 1 of andere reden is dit niets voor mij. Het instellen en installeren gaat vlot maar het blokkeert of vertraagt mijn internet. Ik heb het dan ook snel verwijderd.
Thezz27-08-2025

Bevalt prima, niet de voordeligste maar wel een van de beste

NordVPN is een fijne en betrouwbare VPN die goed werkt voor zowel veiligheid als besparen op kosten. Ik wilde vooral een bonafide VPN om goedkoper gebruik te maken van streamingdiensten zoals Netflix. In Oost-Europa zijn de abonnementen veel voordeliger en met NordVPN kon ik eenvoudig van locatie wisselen om die lagere prijs te krijgen. Bij andere VPN-providers werkt dit vaak niet goed of worden de kortingen niet geaccepteerd, maar met NordVPN ging het zonder problemen. Daarnaast biedt het sterke beveiliging, geen opslag van je gegevens en snelle servers zodat films en series vloeiend afspelen. De app is duidelijk en makkelijk te gebruiken op computer en telefoon. Wie veilig online wil zijn én goedkoper wil streamen, zit met NordVPN helemaal goed.
soepah27-08-2025

Prima VPN

Het is fijn om een VPN te hebben. Dat geeft toch een meer gerust gevoel dat je niet in de gaten gehouden wordt. Het is natuurlijk lastig om te zeggen of het product "werkt", maar ik ben er blij mee. Handig is natuurlijk dat je zelf je locatie kunt bepalen. Je kunt automatisch verbinden, maar ook zelf een land uitkiezen. Handig als je bepaalde content wilt bekijken die alleen in die landen beschikbaar zijn. Gelukkig heeft de VPN verbinding geen negatieve invloed op de internet prestaties. Heel soms het ik het idee dat het iets trager is, maar ik heb niet vast kunnen stellen dat dit daadwerkelijk door de VPN is. Het is handig dat je deze VPN voor meerdere apparaten kunt gebruiken. Zo kun je al jouw internetverkeer afschermen. Al met al een prettig product. Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken, is dat de split tunneling functie niet werkt voor je mobiele telefoon. Zo kun je geen apps uitsluiten voor de VPN verbinding.
Pluspunten
  • doet wat t moet doen
Minpunten
  • split tunneling werkt niet via mobiele telefoon
CKramer9715-08-2025

Makkelijke VPN

De vpn van NordVPN is makkelijk en eenvoudig in gebruik. Het verbinden met servers overal in de wereld gaat snel en gemakkelijk dankzij de gebruiksvriendelijke app en software voor pc. De vpn vertraagt Download en uploadsnelheid en eigenlijk niet. Het is althans niet merkbaar. Verbinding maken met servers gaat snel en zonder problemen. Regionale content kijken lukt in meeste gevallen. Enige minpunt is tijdens het gamen kan de ping wel wat hoger liggen en lag worden ervaren.
Pluspunten
  • Snel
  • Goed serveraanbod
  • Goede software
Minpunten
  • Verhoogde ping
Punkbythebook13-08-2025

Snel, stabiel en handig in gebruik

Fijn product, doet wat het moet doen. Gebruik het om bijvoorbeeld vanuit België naar Videoland (NL) te kunnen kijken. Tijdens het streamen, nooit vertraging. Draait onmerkbaar op de achtergrond op mijn iPhone. Bij sommige apps werkt het niet maar dat zijn absolute uitzonderingen. Enig nadeel is de relatief hoge aankoopprijs voor een jaar. Al zou ik het toch zelf ook aankopen.
Pluspunten
  • Snel
  • Stabiel
  • Handig
Minpunten
  • Relatief duur
Glamournailart09-08-2025

Enorm aanbod aan beveiliging

Ik kreeg de kans om NordVPN Standard - Premium VPN  & Cybersecurity Software te testen. Het was de eerste keer dat ik een VPN gebruikte en ik vond het dan ook heel interessant om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.  Deze standaard versie van NordVPN kan tot 10 toestellen (laptop, tablet, smartphone, …)  tegelijk beveiligen en is dus geschikt voor het hele gezin.  Naast dat deze dienst bescherming biedt tegen websites met slechte bedoelingen vind ik het ook handig dat je dankzij de VPN op bijvoorbeeld Netflix films en series kunt bekijken die anders niet in België beschikbaar zijn. Niks dan voordelen dus! Nu even over hoe de installatie is verlopen.  Ik heb NordVPN zowel op mijn laptop (HP) als op mijn smartphone en tablet (beide van Samsung) geïnstalleerd.  Dit verliep zowel bij Windows als bij Android vlot, al zijn er wel enkele kleine verschillen in de manier waarop je de installatie moet uitvoeren.  Ik ben gestart met mijn laptop en ben naar de website gegaan en heb een account aangemaakt (als je er al één hebt hoef je alleen in te loggen).  Je moet ook je licentie nog activeren door je licentiecode in te geven op de website. Je gaat in het dashboard naar ‘code verzilveren’ en dan kun je je activerings- of licentiecode ingeven.  Dit abonnement is een jaar geldig, je hebt de mogelijkheid om automatisch verlengen in te schakelen maar dat heb ik niet gedaan. Op mijn Samsung (Android) apparaten heb ik de app ‘Nord VPN: VPN Snel en Onbeperkt’ geïnstalleerd en ingelogd.  In de app zijn er heel wat mogelijkheden en manieren om je beveiliging in het oog te houden.  Er is een Dark Web Monitor en de app geeft aan wat de veiligheidsscore van je apparaat momenteel is.  Er is ook een onderdeel ‘Meshnet’. Dit blijkt een manier te zijn om vanop elke locatie ter wereld veilig toegang tot apparaten te krijgen. Er zijn nog andere mogelijkheden zoals bestanden veilig overzetten en andere apparaten als VPN server gebruiken. Er is ook ‘Threat Protection’ zodat je gevaarlijke websites kunt vermijden.  Kortom: een enorm aanbod aan beveiliging. Ik ben zeer tevreden over dit product omdat er zoveel mogelijkheden zijn en dat aan een betaalbare prijs. Je kunt NordVPN gebruiken op 10 apparaten dus perfect voor het gezin en ook de installatie verloopt heel vlot en is eenvoudig. Een aanrader voor een complete beveiliging!
Pluspunten
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Groot aanbod aan beveiliging
  • Mogelijkheid om op 10 toestellen te gebruiken
Miya09-08-2025

Het product doet wat het belooft

Het product doet wat het belooft. Het was de eerste keer dat ik een VPN gebruikte, en het doet echt wat het belooft. Ik kon websites uit andere landen gebruiken zonder geblokkeerd te worden door de zone waarin ik me bevond. Ik vond de interface echter verwarrend en heb nog steeds moeite om hem te begrijpen. Het is niet erg intuïtief en ik denk dat het daardoor verwarrend is om te gebruiken. Ik had iemand nodig die me kon helpen.
k****************@g********08-08-2025

uitstekende vpn

na wat marktonderzoek te doen gekozen voor deze NordVPN en nog geen seconde spijt van gehad. de software doet echt exact wat het moet doen, zonder een impact te hebben op snelheid van je machine of storend aanwezig te zijn. De connectie gaat moeiteloos, de bandbreedte is zeer aangenaam op de verschillende servers en je kan heel snel wisselen indien gewenst. Het pakket werkt zeer intuïtief zodat beginnende enthousiastelingen hier onmiddelijk mee aan de slag kunnen. Tevens zijn er genoeg tweaks mogelijk voor meer ervaren gebruikers om dit pakket naar hun hand te zetten. zeer stabiele connectie zorgt er ook voor dat je je geen zorgen moet maken eens ze loopt. dit kan je ook constant monitoren trouwens in de app op gsm of tablet of via icoon op de pc in startbalk.
Pluspunten
  • betrouwbaar
  • snel
  • stabiel
Minpunten
  • nog niet ontdekt
O*********@g********07-08-2025

Fijn product

Doet echt wat het moet doen. Ook goede prijs kwaliteitsverhouding. Raad het zeker aan.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
locker1404-08-2025

Fijne VPN software

Fijne VPN software! Draait onmerkbaar op de achtergrond op mijn iPhone, en dat is een compliment. Want meestal heeft VPN een negatief effect op je internetverbinding, maar met NordVPN nergens last van! De iOS app draait soepel op mijn devices en er is veel keuze uit VPN locaties.
Pluspunten
  • App werkt feilloos
  • Veel VPN locaties
  • Internetsnelheid blijft hoog
ChrisAssen31-07-2025

Goede snelheid en prijs, installatie verliep wat verwarrend.

Overzichtelijke en makkelijke app en goede snelheid. Het installatieproces verliep voor mijzelf wat verwarrend. Als je de app opent en je aangeschafte registratiecode invoert, vroeg hij steeds welk "plan" ik wilde bestellen. Dat was vreemd want ik had net mijn code ingevoerd. Maar als alles eenmaal is geinstalleerd is het eigenlijk gewoon een prima VPN. Uitgebreide landenkeuze en hij attendeert je op onveilige situaties tijdens het surfen. Goeie prijs ook trouwens, zeker als je de VPN vergelijkt met andere merken. Je krijgt wat dat betref wel waar voor je geld. Aanrader. Ik heb in het verleden ook andere VPN's gebruikt en ik vond de snelheid eigenlijk altijd belabberd. Dat issue heb ik bij Nord niet. Snelheid is gewoon prima.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Uitgebreidheid
  • Landenkeuze
Minpunten
  • Installatieproces
JD8528-07-2025

Een goede, stabiele VPN/PC-beschermer

Deze NordVPN is een aanvulling op mijn NordPASS, die ik al enkele jaren in mijn bezit heb. Omdat ik daar erg tevreden van was/ben, koos ik om ook deze VPN eens te proberen. De installatie verliep ok, want het was niet zo eenvoudig om aan mijn bestaande account dit nieuwe product toe te voegen. Toch lukte het uiteindelijk relatief vlot na wat enkele stappen te hebben gevolgd. Het dashboard is overzichtelijk en toont eenvoudig wat je van deze NordVPN kan verwachten. Hij dient ook als PC-beschermer en je scant heel gemakkelijk je PC/laptop om te zien of er bedreigingen aanwezig zijn. De snelheid van je PC/laptop blijft hetzelfde, wat uiteraard ook een voordeel is. Ik ben uitermate tevreden en zou deze VPN dan ook durven aanraden.
Pluspunten
  • Overzichtelijk dashboard
  • Geen invloed op PC-snelheid
Minpunten
  • Iets lastigere installatie (als je al account hebt bij Nord)
sanneb8928-07-2025
Overzichtelijke app en makkelijk in gebruik. Je kunt het ook makkelijk uitzetten of wisselen tussen locaties. Werkt ook goed en geen vertragingen in internet oid gemerkt.
isa92326-07-2025

VpnLover

Ik heb deze product voor het eerst ondekt voor ik op reis ging. Ik ga namelijk een city reis maken en ik zocht iets dat ik veilig online mijn thuis series kon kijken via veilig sites. Ik was namelijk wat bang om zomaar in buitenland op me servies te gaan. Ik ben namelijk geschokeerd hoe goed en veilig deze app je mobiel en sites beschermd. Allereerst vond ik het uitleg heel erg goed zeker voor iemand die niet echt goed weg is met online dingen, het is heel erg makkelijk om te gebruiken, je kan namelijk ook gewoon melding krijgen als een wifi code niet veilig is ook wat heel erg handig is tegenwoordig met de spams. Ook kan je verschillende landen en locaties aanduiden dit maakt het nog leuker als je bv eens zin hebt om een programma te bekijken die niet online bij je in de land staat! Ik ben ook heel erg blij dat ik via buitenland met een veilig netwerk naar mij familie kan bellen! Ik voel me veilig als ik online surf wat vroeger heel erg twijfels was is dit nu erg belangrijk geworden voor mij! Ik denk dat dit de beste app is om bv via buitenland je zelf veilig te stellen op netwerken! Ik ben heel erg blij met me keuze! Eén ding die ik zelf minder vind is hebt uitschakeling van de app ik begrijp het moeilijk hoe je deze dan achteraf kan uit zetten.
Katitinka25-07-2025

Handig koppelen aan meerdere toestellen

Ik maak nu al even gebruik van NordVpn, ik vond de installie wel vlotjes verlopen via de pc want werkt niet bij eerste registratie alleen via iPhone. Je moet het dus eerst installeren op je pc en dan kan je u iPhone koppelen aan je account. Ik vond het ook moeilijk te vinden waar je de sleutel voor je abonnement moest invullen. Na het ingeven ging alles wel vlotjes en is het handig in gebruik. Je kan je vpn kiezen zodat je bv op reis makkelijk kan blijven genieten van je favoriete programma’s. Ik voel me toch goed beveiligd met dit programma. Geeft ook lekken aan op dark web van je gegevens. Kortom veel support voor weinig geld. Ik zou het iedereen aanraden! Goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
  • Snel
  • Veilig
Minpunten
  • Installatie
r**********@o**********24-07-2025

Snelle en handige VPN

NordVPN gebruik ik nu al een tijdje en ben er erg tevreden over. De installatie was in het begin zoeken, je moet de code eerst via je laptop activeren. Dit proces had wat duidelijker gekund. Zodra je de registratie gedaan hebt gaat het installeren op telefoons en tablets snel en makkelijk. Ik vind het gebruik van NordVPN een veilig gevoel geven. Het wisselen van landen gaat ook makkelijk en je kunt de verbinding ook pauzeren wanneer dat nodig is. Het is handig om te gebruiken in het buitenland. Ik heb NordVPN niet alleen op mijn eigen telefoon, maar ook op de tablets van mijn kinderen geïnstalleerd zodat zij ook veilig gebruik kunnen maken van de WiFi. Door deze VPN kan ik gewoon Nederlandse series blijven kijken, zonder blokkades. Ik ben tevreden over NordVPN!
Pluspunten
  • Handig te gebruiken op meerdere devices
  • Snel en makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Even zoeken qua installatie
SamRyan9923-07-2025

Snel en makkelijk beschermd

Ik was al langer opzoek naar een goede VPN die ook echt goede bescherming biedt. Gelukkig kon ik NordVPN proberen. Ik ben namelijk zeer tevreden met deze VPN. Op dit moment gebruik ik het op mijn laptop, telefoon en tablet. Op alle devices was de installatie makkelijk en snel. Naast makkelijke installatie, is het ook nog eens makkelijk in gebruik. Je krijgt een melding als je (wifi) netwerk niet veilig is. Je kan kiezen om automatisch een VPN in te laten schakelen of om dit handmatig te doen. Beide opties werken snel. Klein nadeel, niet alle streamingdiensten werken goed met de VPN aan. Sommige laden wel, maar langzaam. Voor andere moet je hem uitschakelen. Verder biedt NordVPN naar .ijn idee goede bescherming. Daarom raad ik het ook zeker aan!
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Niet alle streamingdiensten werken goed
Izaa22-07-2025

Prima product

Ik gebruik NordVPN nu een kleine maand. De registratie ging niet helemaal soepel en de instructies hadden zeker duidelijker gekund. Maar zodra het werkt, werkt het goed. De app is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je maakt verbinding, kiest een land uit en klaar. De verbinding is snel en valt niet weg. Tot nu toe heb ik geen problemen gehad en ben ik zeer positief. Makkelijk in gebruik en betrouwbaar.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Stabiele verbinding
  • Te gebruiken op meerdere apparaten
Minpunten
  • Registratie ging moeizaam