Ring Indoor Camera (2nd Gen) - Black - Wireless Indoor Security Camera

Ring Indoor Camera (2nd Gen) - Black - Wireless Indoor Security Camera

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 49,58Bekijk alle aanbieders
1977JOHE10820-08-2023

Toppertje

We hebben dit artikel mogen testen de afgelopen tijd en om maar gelijk met de deur in hij is zeker aan te bevelen en wij waren blij verrast. We hebben deze kunnen testen voor onze trouwe viervoeter, die nog maar enkele maanden oud is. Als we dan niet thuis waren dan konden we de hem van afstand volgen via de heldere en scherpe beelden. Ook konden we hem corrigeren indien noodzakelijk via de camera en geluid. Bij de bestelling hebben we er 2 genomen, omdat we dachten van elke kant van de huiskamer 1 neer te zetten, maar 1 bleek meer dan voldoende. Kamer is bijna 7 meter lang en dat lukt makkelijk met deze camera, waarschijnlijk nog wel meer. Het enige nadeel om het van 1 kant te zien is kan wel zijn dat je niet ziet wat er achter de bank gebeurd of iets anders wat er staat, maar was voor ons geen probleem. De verpakking en de indoor camera zijn klein en handzaam van formaat, maar je ziet het niet in je beeld en geluid kwaliteit, deze zijn erg goed. Ook kan je de camera uitzetten door aan te geven dat je thuis bent of door een schuif voor de camera te zetten, wat de kinderen ook fijn vonden. Het resultaat vonden we dan ook erg fijn en waren blij verrast. Een andere verrassing om hem zo optimaal te kunnen gebruiken moet je een abonnementje afsluiten, dit vonden jammer. Je koopt de camera en zou je verwachten dat alles er bij in zit, maar je kunt er wel heen veel mee standaard zonder abonnement.
Pluspunten
  • Goed beeld en geluid
  • Klein van formaat
Minpunten
  • Geen goede en uitgebreide handleiding