De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Gigaset Baby 300 Video - Babyfoon met Terugspreekfunctie, Nachtzicht en Nachtlampje op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij zijn erg blij met de Gigaset Baby 300 die wij voor onze pasgeboren zoontje hebben gebruikt. Dit is een uitstekende, basic babycamera die boven onze verwachtingen voldoet.
De installatie is een fluitje van een cent: het is plug-and-play en het gebruik voelt direct makkelijk en intuïtief. Wat wij als een groot voordeel ervaren, is dat we hem meerdere keren kunnen gebruiken met slechts één keer opladen. Bovendien houden we dankzij de handige thermometerfunctie de kamertemperatuur bij de baby in één oogopslag in de gaten via de webcam!
Kortom, zocht u naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke camera? Dan kunnen wij dit product van harte aanbevelen!
De Gigaset Baby 300 heeft ons nu enkele weken al heel goed geholpen. Wij zochten een makkelijk en goed product om ons pasgeboren kind in de gaten te kunnen houden. Het opzetten was een eitje; Uitpakken, aansluiten en binnen enkele minuten ben je klaar om te gaan! Knoppen spreken voor zichzelf en daardoor vinden wij hem makkelijk in gebruik. Ondanks dat het een klein apparaat is, is de accuduur echt heel lang (ongeveer 12 uur op de ouderunit)! Hierdoor hoef ik mij nauwelijks druk te maken over opladen en elke zorg minder is top op het moment;) Verder is de camerakwaliteit gewoon goed, ook ’s nachts.