Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Inventum VST413WA

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Ventilatoren
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VST413WA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patricia de Man 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

10,0
Super fijne ventilator, 8 standen en een afstandsbediening. Je huiskamer is zo koel met dit warme weer. Het design is ook heel mooi

Pluspunten

  • 8 standen
  • Mooi design
  • Afstandbediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahmed 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

precies goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

10,0
Het is wat ik echt wil.mooi en veel functie en past goed in woonkamer ,slaapkamer dus niet meer zoeken koop deze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriet 06-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stille ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

10,0
Aan het uiterlijk al te zien dat het kwaliteit is . Deze is 2x duurder dan een goedkoop merk, maar is het dubbel en dwars waard. Superstil en krachtig koele lucht, ook fijn voor op de slaapkamer! Zou hem iedereen aanraden, deze heeft allemaal pluspunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaser 01-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille en nette ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

10,0
Mooie en zeer stille ventilator. Handig zijn de 8 standen en afstandsbediening. Gewoon een prima product.

Pluspunten

  • Stil
  • Net
  • 8! standen
  • afstandsbediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille ventilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

9,0
Zeer stille en handige ventilator, 1 kritisch puntje is het kantelen, kon wat handiger.
Ook handig de afstandbediening, dus prijs kwaliteit zeer goed.

Pluspunten

  • Stil
  • afstand bediening

Minpunten

  • kantel functie niet echt handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo ten Hout 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Statiefventilator VST413WA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

10,0
Gekozen artikel op basis van Nederlandse kwaliteit. Juiste keuze want na ontvangst en na een verrassend eenvoudige montage in gebruik genomen en perfect. Wat een fluisterstille motor tot in de hoogste stand toe. Ventilator geeft een prettige luchtstroom en verkoeld heerlijk.

Pluspunten

  • Eenvoudige montage
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 14-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en stil

Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

9,0
Ik wilde een stille en stevige ventilator. Dat is met deze ventilator prima gelukt. Met prima werkende afstandsbediening en 8 standen, waarvan de eerste 4 fluisterstil, zelfs in zwenkstand. Klein minpuntje: Bij elke keuze hoor je een hele harde pieptoon die niet uit te zetten is. Een duurdere ventilator, maar het geld absoluut waard!

Pluspunten

  • stil, ook in zwenkstand
  • krachtige ventilator
  • Degelijk

Minpunten

  • piepgeluid als je een keuze maakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Smits 13-08-2020
  • Product gekocht

Design apparaat ziet er echt mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

9,0
Heb het tafelmodel van inventie reeds in het bezit en uiterst tevreden en prijs kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanengelen 23-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil en koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VST413WA

Algemene score

8,0
prima ventilator voor in de huiskamer maar ook op de slaapkamer. De is niet de goedkoopste ventilator die te krijgen is maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer