- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA VWV144ZWA - Vrijstaande Vaatwasser - Zwart - 14 Couverts - 44dB - Vaatwassers
Energieklasse D
Goede en mooie vaatwasser.
Mooie en goed werkende vaatwasmachine. Hij is veel stiller dan mijn vorige machine. Erg fijn dat de klep automatisch open gaat aan het einde. Klein min punt is dat er geen zichtbare timer op zit.
Pluspunten
- Goed schone vaat
- Stil
- Goedkoop
Minpunten
- Geen zichtbare timer (rest tijd)
Het is een super vaatwasser, deur gaat als klaar is open, maakt goed schoon en mooi design
Heel goede stille vaatwasser wast goed schoon en droog
Blij ik en mijn vriend gekregen van mijn moeder
Ik vind hem supper fijn qua gebruik
Wel heb ik 1 min punt de hardheid van het water kan ik niet in stellen want hij staat op h3 maar moet h2 komen en er is geen digitaal scherm dat je kan zien welke hardheid je in kan stellen
Minpunten
- Hardheid kan ik niet instellen want er zit geen digitaal scherm dat je hem kan aflezen om een andere hardheid in te stellen
- Boven in waar je kleine bordjes zet ijzer niet hoog genoeg bordjes kunnen om vallen tijdens de was beurt
bevalt erg goed
Goede vaatwasser voor de prijs. Ben super blij, dat na afloop van het programma de deur vanzelf open gaat.
Pluspunten
- maakt weinig lawaai
- deur gaat vanzelf open
Top machine Top prijs !
In de prijs kwaliteit verhouding viel deze Etna gelijk op.
De machine heeft een mooie afwerking en is lekker stil tijdens het gebruik.
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Handige indeling
Bevalt goed
Werkt naar behoren, doet goed zijn werk. Ziet er ook mooi en netjes uit. Qua geluid ook vrij stil.
Een perfecte vaatwasser
Een perfecte vaatwasser. gemakkelijk in gebruik En wat heel belangrijk is dat met het verbruik van het zout kan instellen. Dit is makkelijk als men hard water heeft. en de prijs die val reuze mee.
Pluspunten
- Niet duur
- Geruisloos
- zout gebruik instelbaar
Minpunten
- Geen
- Geen
Ik heb gekozen voor ETNA, omdat het een bekende naam is en ik al jaren vertrouwen heb in de producten van ETNA. Ik heb een vaatwasmachine gekocht en ben heel gelukkig met de prestaties van deze machine. Schoon en glanzend komen de spullen er na de wasbeurt weer uit!! Top dus!
Fijne,stille makkelijk te bedienen vaatwasser met super lange garantie
voor de prijs moet je het al doen
voor de prijs moet je het al doen. zeer goede kwaliteit en elegante uitstraling. is makkelijk te bedienen en maakt goed en snel schoon. ben zeer tevreden
Pluspunten
- duidelijke bediening
- elegante uitstraling
Hele mooie goedwerkende vaatwasser
De zwarte vaatwasser heeft een hele mooie uitstraling en werkt heel erg stil, heeft veel ruimte waardoor er veel vaat ingezet kan worden en door de verschillende opklapbare beugels goed stevig staat in de vaatwasser. Vaat komt zeer schoon uit de vaatwasser en door het automatisch open gaan van de deur is de vaat ook snel helemaal droog.
Pluspunten
- Stil
- Schone vaat
- Ruim
- Deur gaat automatisch open zodra hij klaar is waardoor condens snel weg is
- Bediening super eenvoudig
Zeer tervreden over een goed uitziende vaatwasser.
Bevalt zeer goed en is vrij stil. Was alleen even wennen met de indeling, maar dat is zo weer vertrouwd. Ziet er ook stukken degelijker uit in vergelijking met onze oude vaatwasser van een ander merk. Dus tot nog toe zeer tevreden.
Pluspunten
- Uiterlijk
- Degelijkheid
- Prijs
Bevalt heel goed
Heel fijn product, werkt goed en ook nog eens 5 jaar garantie!!
Pluspunten
- Stil
- Zuinig
Etna vaatwasser VWV144zwa super fijn!!
Super blij met onze nieuwe vaatwasser vwv144zwart.
Fijne programma’s. Ook een 1/2 knop voor vaat die niet zo vies is en als er niet zo veel in staat.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vaat is helemaal droog. Deur opent zich automatisch.
Mooie compacte machine voor een goeie prijs
Het is een mooie compacte machine, relatief stil, wast de vaat goed schoon!
Het lijkt dat we iets minder vast kwijt kunnen dan in onze vorige machine, we missen ook verlichting in de machine.
We zijn verder zeer tevreden, hij doet wat hij moet doen, ook de prijs sprak ons zeer aan.
Pluspunten
- Mooie vormgeving
- Praktisch menu
Minpunten
- Geen verlichting in machine
- Lijkt wat klein qua inhoud
Het is een mooie vaatwasser. Fijne programma’s. Past veel in en is erg stil.
Vaatwasser
Product voldoet aan alle eisen die je van een vaatwasser verwacht. Tis simpel te bedienen, wast en droogt goed en maakt weinig tot geen herrie.
Pluspunten
- Wast en droogt goed
- Simpel te bedienen
Minpunten
- Op zwart zie je alles
Etna dishwasher 10/10
Using Etna dishwasher from two weeks and I’m very happy with it, perfect price-quality relationship 🙂
Pluspunten
- Prijs
- Energie consumptie
Chique vaatwasser
Zo ontzettend tevreden over mn etna vaatwasser ,niet alleen zn zwarte uiterlijk is chique ,eindelijk een vaatwasser waar ook mijn hoge wijnglazen glanzend chique uitkomen Toppie!!
Pluspunten
- Hoogte voor hoge wijnglazen
- Zwarte kleur
- Opend automatisch dus droogt mooi
Minpunten
- Bestekmand is wat minder handig
Mooie betaalbare vaatwasser
Hele mooie vaatwasser qua design maar ook vooral qua prijs.
Ruim en goede indeling van binnen.
Roestvrijstalen binnenbak waardoor je minder kans dat eea kapot kan gaan.
Heel tevreden tot dusver.
Pluspunten
- design
- indeling
Goede aankoop
Sinds kort in het bezit van een mooie zwarte Etna vaatwasser. Past mooi in het interieur van de keuken en is zeer stil tijdens gebruik. Wast goed schoon en droogt prima.
Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
- Stil tijdens gebruik
- Eco programma
Minpunten
- Droogt niet tijdens het ultrakorte programma
Fijne vaatwasser
Fijne vaatwasser, het belangrijkste... vieze vaat komt ook echt schoon uit de vaatwasser en na het programma springt de deur direct open.
Erg fijn ook deze zwarte uitvoering, dat staat een stuk mooier dan de reguliere witte.
Pluspunten
- Opent automatisch wanneer gereed
- Maakt weinig geluid
Bevalt enorm goed!
Mooie en fijne stille vaatwasser die doet wat deze beloofd! Ben er erg blij mee
Pluspunten
- Simpel in gebruik
- Mooi uiterlijk
- Stil
Bevalt erg goed !
Wij hebben een vaatwasser gekocht.
Voldoet aan alle eisen die we hadden.
De prijs voor dit product was ook goed !
Ik zou zeggen koop gerust iets van Etna , het is gewoon goed !