BaByliss E976E - Titanium Tondeuse - 26 Lengtestanden - Zwart/Titanium

BaByliss E976E - Titanium Tondeuse - 26 Lengtestanden - Zwart/Titanium

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 55,00Bekijk alle aanbieders
fgoestoh09-11-2019

Handige en goed hanteerbare shaver

Deze BaByliss shaver heb ik getest voor een test panel van de Reviewclub. Tot op dit moment gebruikte ik een Wahl en dat merk heeft een behoorlijke faam en wordt als kwaliteitsmerk neer gezet in de markt. Bij het uitpakken valt op dat alle benodigdheden in de doos zitten dus je kan snel aan de slag. Hoewel hij moet toch echt eerst 16 uur laden dus knop dat in je oren als je even snel aan de slag wilt. Na de eerste lading kan die een uur knippen volgens de handleiding maar na paar weken testen is die nog niet leeg. Gemiddelde knipbeurt is 15-20 minuten dus je kan er wel even mee doen. Daarna is het opladen 8 uur. Een nadeel vind ik dat de shaver niet aangeeft dat hij volgeladen is. Het knippen zelf is erg soepel. Door de 25 standen is hij prima instelbaar. Hoewel op basis van de vergelijking tabel kam nr 2 6mm moet zijn is dat toch korter als normaal dus ik schat toch meer nr2 is 7 a 8mm. Even zelf uitproberen dus. Hij trekt niet aan je haren en de houder van de messen is goed en eenvoudig schoon te maken. Design is mooi en hij ligt echt wel goed in de hand. Snoerloos is echt handig trouwens. Helaas is alles plastiek behalve de messen natuurlijk. Dat was iets dat ik niet verwacht had zeker door de naamgeving van deze versie. Maar dat slaat dus alleen op de kleurstelling van het apparaat. Eind conclusie: prima apparaat maar voelt goedkoper aan.
Pluspunten
  • Licht gewicht
  • Soepele messen
  • Geen haren getrek
  • goed instelbaar nauwkeurig
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Oplaadtijd lang - maar wel aansnoer te gebruiken
  • Raakt verstopt met haar
  • Allemaal plastiek