Tefal Inicio Classic GC2718 - Paninimaker & grill - Zwart - Tosti-ijzers

Tefal Inicio Classic GC2718 - Paninimaker & grill - Zwart
Tefal Inicio Classic GC2718 - Paninimaker & grill - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 46,99 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Inicio Classic GC2718 - Paninimaker & grill - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

n***********@h**********08-01-2025

Fijne panini maker

Fijne paninimaker. Snel warm mooi groot. De panini's zijn zo klaar. Hij is makkelijk schoon te maken en je kan hem vast zetten zodat je hem schuin kan opbergen.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Groot
D*****************@g********31-12-2024

Onlangs de Panini maker gekocht en al veel gebruikt. Panini’s, tosti’s en hamburgers zijn hier favoriet. Snel warm, grilt/bakt snel en gelijkmatig en makkelijk schoon te maken. Met de vergrendeling is het apparaat ook makkelijk op te bergen. Enige minpunt is dat het niet in hoogte verstelbaar is. Verder fijn apparaat, ik kan hem aanbevelen.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Niet in hoogte verstelbaar
Chantal van Riemsdijk24-12-2024

Fijne panini grill

Deze panini maker is voor een groot gezin echt wel een uitkomst. Ben een grote bakplaat. Kan je zo gemakkelijk vier tosti’s maken. Waardoor kindermondjes gauw gevuld kunnen worden. De gerechten zijn binnen 5 minuten klaar en dankzij het lekbakje wat mooi is weggewerkt is het apparaat ook nog eens heel snel schoon te krijgen. Doordat je hem rechtop kan zetten en hem op slot kan doen, zodat hij niet openvalt, kan je hem ook nog eens handig wegzetten. Door zijn simpelheid is hij eigenlijk een goed start apparaat voor als je begint met tosti’s of panini of andere brood recepten te gaan maken. Het enigste wat misschien een beetje mist is een temperatuurregelaar Nu heb ik het niet gemist maar soms is het net fijner dat je weet hoe warm het apparaat is.. Al met al is het een heel fijn apparaat je kan er heerlijk mee bakken en zelfs een stukje vlees behoort tot een van de mogelijkheden.
Pluspunten
  • Snel klaar
  • Groot bak opervlakte
m******@h**********20-12-2024

Goed grillresultaat!

Blij met deze nieuwe aanwinst! Een fijne grill met zwaar deksel, waardoor het grillresultaat bij hamburgers en tosti’s erg goed bevonden is. Makkelijk op te bergen door de vergrendelknop.
Pluspunten
  • Stevig apparaat
  • Vergrendelknop
  • Groot oppervlak
Minpunten
  • Schoonmaak na vlees grillen is veel werk
e**********@g********20-12-2024
k gebruik de Inicio Classic Panini Maker & Grill Black GC2718 vooral om tosti’s te maken, en daar is hij echt perfect voor! Wat ik handig vind: Het apparaat is lekker groot, waardoor ik makkelijk 3 of zelfs 4 tosti’s tegelijk kan maken. Ideaal als je snel voor meerdere mensen iets op tafel wilt zetten. Hij warmt snel op en maakt de tosti’s mooi goudbruin en knapperig. Je kunt er ook prima verschillende soorten brood mee gebruiken dankzij de ruime grillplaten. Minpunten: Het schoonmaken is soms wat onhandig, omdat de platen niet uitneembaar zijn. Maar als je er een doekje overheen haalt als hij nog warm is, gaat het wel redelijk snel. Conclusie: Als je een groot en betrouwbaar tosti-ijzer zoekt, is dit een aanrader. Hij is simpel in gebruik en doet precies wat je ervan verwacht.
C**************@h**********19-12-2024

Super fijne grill

De tefal inicio grill is echt een super fijn product. Je kunt er super veel verschillende gerechten mee maken. Ik gebruik hem vooral voor quesadillas, tosti’s en panini’s en daarvoor is de grill ideaal. Hij is super snel warm en producten zijn snel klaar. Ook voelt en ziet de grill er heel erg robuust uit en zo voelt de grill ook aan. Ik vind het ideaal dat hij zo makkelijk schoon te maken is en het opvangbakje is ideaal. Enigste nadeel is dat deze er soms snel uitvalt als je de grill oppakt. Nog een voordeel is dat de grill makkelijk op te bergen is in een kastje. Al met al, zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Groot
j*****@l******19-12-2024
Ik heb sinds kort deze grill in gebruik. Hij verwarmd heel snel en is gemakkelijk in gebruik. De tosti's zijn tot nu toe een succes ook bij mijn gezin! Het is dus zeker een aanrader!
M************@h**********18-12-2024

Top grill

De Inicio Classic Panini Maker & Grill voldoet aan onze verwachtingen. De jongens (12 &13) gebruiken de grill dagelijks om heerlijke tosti’s en panini’s te maken. Maar inmiddels hebben wij hem ook gebruikt voor het grillen van groenten en vlees waar hij ook prima op gaat. Het lekbakje is ideaal. De grill is snel goed warm en de gerechten zijn super snel klaar. Daarnaast is de grill ook makkelijk schoon te maken. Wij zien wel een flinke energiepiek wanneer de grill aangestaan heeft maar dat hebben wij er zeker voor over.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Makkelijk schoon
  • Goed resultaat
Minpunten
  • Veel energie
a**********@g********18-12-2024

Luxe en grote grill

Prachtige grote panini maker.Tosti's en panini's komen er heerlijk en krokant uit.Door de grote passen er 4 tosti's met gemak in.Heel fijn en handig dus voor een gezin.Hamburgers smaken ook erg lekker op de grill.Even uittesten hoelang maar dat merk je vanzelf.Rechtop neer te zetten in bv kastje.Mis alleen een temperatuur regelaar en het zou nog mooier geweest zijn als de platen los gemaakt konden worden om onder de kraan schoon te maken
Pluspunten
  • Grootte
  • Heerlijk krokant
Minpunten
  • Mis een temperatuur regelaar
  • Platen van grill kunnen niet losgemaakt worden om schoon te maken
s********@h**********16-12-2024

Hele fijne grill!

Deze grill van tefal voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. Groot oppervlakte om veel producten tegelijk te kunnen bereiden. Erg veelzijdig in gebruik en makkelijk op de bergen omdat de grill rechtop kan staan. De platen zelf kunnen er helaas niet uit maar het opvang bakje is erg handige en kan wel in de vaatwasser.
Pluspunten
  • Makkelijk op de bergen
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Kan geen temperatuur instellen
  • Platen zelf kunnen er niet uit.
b******@a*****15-12-2024
Top een apparaat combi grill Tefal Inicio voor 6 mensen. Mijn eerste indruk was dat dit apparaat voldoet aan mijn alle verwachtingen: veelzijdge grill combo 2 in 1 voor tosti', panini's, vlees en groenten, snel opgewarmd 2000W, makkelijk schoonmaken dankzij bakplaten met anti aanbakleeg. Bovendien de gril geeft zelf aan wanneer hij op hoogste temperatuur staat en is klaar om te bakken. Uniek gedurende 15 jaar repareerbaar bij 6200 erkende reparateurs.
Coinman15-12-2024

Forse en simpele grill

Ik ontving een flinke doos en de grill is ook aardig groot. Enerzijds fijn omdat het grill oppervlak ook lekker groot is, maar om op te bergen toch wat aan de forse kant omdat ook de handgreep groot is. Het toestel kent geen temperatuurinstelling en wordt lekker snel warm. Ik mis de temperatuurinstelling niet, maar kan me voorstellen dat voor sommige gerechten dat handig kan zijn. Hier in huis worden alleen tosties en pannini's gemaakt dus wij vinden het prima. Schoonmaken gaat ook makkelijk door de antiaanbaklasg. De bakplaat kan niet worden verwijderd. Ik verwacht dat op den duur het apparaat toch wat vettig zal worden omdat de walm overal langs gaat.
Pluspunten
  • Groot grilloppervlak
  • Grilloppervlak makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Toestel neemt veel ruimte in
  • Geen temperatuurinstelling
K****************@g********15-12-2024

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk in gebruik. Deze is ook erg snel opgewarmd. Door het grote oppervlak kun je veel in 1x maken. Schoonmaken gaat ook erg gemakkelijk. Opbergen is handig gemaakt zodat je deze rechtop weg kunt zetten. Door het lock systeem klapt deze niet open
Pluspunten
  • Snel opgewarmd
  • Makkelijk opbergbaar
Minpunten
  • Geen temperatuur regeling
Hans263813-12-2024

Fijn tosti / pannini apparaat

Ik gebruik dit apparaat vooral voor het bakken van tosti's en pannini's. Voordelen: + snel op temperatuur + flink oppervlak + makkelijk op te bergen + tosti's snel klaar en goed warm + degelijk apparaat. Schoonmaken is niet moeilijk, echter kunnen de bakplaten niet worden uitgenomen. Dit houdt mij ook tegen om vlees te grillen, maar is persoonlijk.
Pluspunten
  • Snel op temeratuur
  • groot bakoppervlak
  • eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • bakplaat niet uitneembaar
  • temperatuur niet instelbaar
wouterriel13-12-2024

Super multi-functionele panini grill

Recent heb ik deze multi-functionele frill en panini maker gekocht ter vervanging van mijn oude vertrouwede panini maker. Werd snel geleverd! De eerste indruk is dat dit apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Hij werkt gemakkelijk, heeft een aan- en uitknop en je kunt de platen blokkeren zodat je hem ook recht-op in je keuken kunt neerzetten. Scheelt dus ruimte en ziet er mooi uit. De platen zijn gemakkelijk schoon te maken en er zit een afvoerbakje bij waar overtollig vocht en vet in kan lopen. Gemak dient de mens! Dus veel instellingen heb ik niet nodig bij een panini maker. Ideaal apparaat dus!
Pluspunten
  • eenvoudig schoon te maken
  • Kan verticaal geplaatst worden
  • opvangbakje voor vet