Heb de set mogen ontvangen om uit te proberen. Wanneer je de set uitpakt, vallen 2 dingen op; er is geen plastic te vinden, positief! Ook de batterijen waren meegeleverd, nog een pluspunt! Het installeren van de set is snel en makkelijk, de USB aansluiten en enkele vragen beantwoorden. Beide het toetsenbord en de muis kunnen apart van elkaar aan/uit worden gezet. Vind de muis fijn in de hand liggen en hij verplaatst soepel, eigenlijk heel erg over te spreken. Het toetsenbord is (net als de muis) nagenoeg niet te horen wanneer je het gebruikt. Wel neemt het in mijn persoonlijke situatie extra ruimte in, aangezien ik de set in combinatie met een laptop gebruik. Ik ben dus genoodzaakt hem over de laptop heen te schuiven, anders neemt het vrij veel plek in op het bureau. Wel merkte ik dat ik door het gebruik van het toetsenbord dat ik kan verschuiven, een stuk beter achter mijn laptop zit. Vind de USB aansluiting aan de grote kant. Een prima set, niet uitzonderlijk maar prima voor op kantoor wanneer je een losse monitor beeldscherm gebruikt.
Pluspunten
- Typen maakt geen geluid
- Muis ligt lekker in de hand