Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart - Thuisbioscoopsystemen

Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 262 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denon HEOS HomeCinema Soundbar - 2.1 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jochem28-11-2017

Fantastisch geluid en fraai design

Het fantastische geluid van de HEOS Home Cinema zorgt voor een extra beleving bij het kijken van series en films. Gecombineerd met de fraaie strakke vormgeving is dit een sieraad voor in je woonkamer!
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Fraaie vormgeving
  • Uitstekend geluid
Jan28-11-2017

Draadloze bioscoopervaring!

Bij de eerste netflixfilm die thuis werd gekeken zeiden mijn zoons: "wauw, Net als in de bios, de bank trilt zelfs!" En dat klopt, de subwoofer is dusdanig krachtig dat de beleving lijkt op die in de bios. Daarnaast is het geluid scherp en krachtig. Niet alleen voor films, maar ook in combinatie met Spotify of reguliere televisie werkt deze set perfect. In de keuze tussen de sonos en deze denim heos ben ik super tevreden met deze keus. Goedkoper en on mijn beleving niet minder goed. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
  • Krachtige subwoofer
  • Draadloos
  • Spotify geïntegreerd
Minpunten
  • Bij wifiproblemen problemen koppeling speakers
ReneD28-11-2017

Geweldige geluidsbeleving

Ik heb mijn Heos soundbar sinds Juni in huis en heb er geen moment spijt van gehad, fantastisch geluid. De sub is klein maar o wee als je hem even wat harder zet. Ik lees veel dat mensen wat problemen hadden met het aansluiten (wifi) Als je een Horizon box van ziggo hebt of iets dergelijks zorg dan dat het wifi gedeelte uit staat, dan is er totaal geen probleem. De Heos app doet wat hij moet doen, wat ik ook af wil spelen of het nu muziek van mijn server is of een film. De concurrent (sonos in dit verhaal) heeft het bij mij afgelegen in zowel de geluidskwaliteit als prijs. ( 700 euro voor alleen de soundbar, dan nog eens 700 euro voor de sub...slik) De Heos presteert geweldig in alle regionen van hoge pitch tot sublaag. Bij hoger volume is er geen vervorming. Als je naar een betaalbare en hoogstaande soundbar met sub zoekt is de Heos in mijn ogen de beste keuze.
Bas28-11-2017

HEOS HomeCinema set FANTASTISCH

Ik was op zoek naar een betaalbare Home Cinemaset met een goed geluid. Ik werd in de winkel gewezen op het merk Heos wat me niet direct iets zei. Ik heb op het advies van de verkoper de koop gesloten. Thuis gekomen de boel direct aangesloten en de Heos app geïnstalleerd. Ik was verbijsterd, wat een fantastisch geluid! 1 week later heb ik de set uitgebreid met een HEOS7. De grote woonkamer die we hebben wordt nu helemaal gevuld met fantastisch geluid. Vooral de diepere zware bassen zijn ongelooflijk uit een relatief kleine set!! Ik zou graag de set nog verder uitbreiden voor in de keuken.
Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Eenvoudige bediening
  • makkelijk met spotify te verbinden
phosnum28-11-2017

geweldig product

Ik dacht dat onze tv niet zoveel extra geluid nodig had en dat het heel duur zou worden om een fatsoenlijk systeem te kopen. Dit systeem geeft een geweldig geluid en de prijs viel ons reuze mee.
Pluspunten
  • goede prijs
  • in een keer klaar
  • heel veel aansluitmogelijkheden
  • gemakkelijk in gebruik
  • te besturen door heel het huis
Minpunten
  • niet te combineren met andere heos surround sound
Perry Vrijburg27-11-2017

Heos sounbar

De Heos soundbar is icm met wireless subwoofer een perfect alternatief voor de talloze bekabelde speakers van onze vorige homecinema set die we voorheen hadden. De Heos soundbar zorgt voor een perfecte weergave van het tv geluid en biedt daarnaast nog veel meer digitale mogelijkheden voor radio etc. Zelf hebben wij 2 extra Heos draadloze speakers in huis geplaatst en kan afzonderlijk naar muziekstations geluisterd worden.
Pluspunten
  • Simpel te bedienen met de Heos app
  • Uit te breiden met Heos speakers
Minpunten
  • Van radio naar tv moet op de app het volume omhoog
phvink27-11-2017

Super geluid in mooi design

Deze set hebben we nu geruime tijd in bezit en we zijn nog elke dag blij hiermee. Een zeer goed geluid in een mooi compact design. De afwerking is zeer degelijk. De soundbar staat mooi onder de tv. Geen woud aan draden mee en doordat de basbox draadloos is kan je deze op elke gewenste plaats neerzetten. Het aansluiten en het bedienen (via de app) is een fluitje van een cent. De afspeelmogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig. Buiten de audio via je tv is er m.b.v. de app de keuze uit meerdere streamingdiensten. Maar ook muziek uit je netwerkomgeving en van je telefoon zijn mogelijk. Het geluid is van goede kwaliteit en vervormt niet als je in een enthousiaste bui het volume opentrekt. Ook werkt de multiroom functie erg goed. Over meerdere speakers dezelfde muziek en perfect synchroon. Kortom een fijn apparaat waar we nog elke dag van genieten.
Pluspunten
  • Aansluitgemak
  • Geluid
  • Multiroom werkt goed
  • Strak design
  • Vrij te plaatsen basbox
heos soundbar27-11-2017

heos soudbar

de heos soundbar deze heb ik vanaf december 2016,daarbij heb ik ook de heos 1 speaker 2 stuks met heos go-pack gekocht. ik was zeer verast wat voor een geweldig geluid er uit komt. de set was makkelijk te installeren en ik was ook verast wat men met deze set allemaal kan bv koppelen met meerdere en diverse speakers.
Pluspunten
  • diverse speakers
  • makkelijk te koppelen
Harry Senden27-11-2017

Via de App zijn de instellingen Bass,Treble aan te passen.

Ik ben zeer tevreden over de Heos Homecinema omdat ik een beter geluid van de TV heb. Ook is naar muziek luisteren een groot genot geworden en de mogelijkheden voor muziek te streamen is prima en het is ook fijn meegenomen dat je naar zoveel zenders kunt luisteren via Internet radio zenders. En de prijs kwaliteit verhouding is goed.
WJP27-11-2017

Heos soundbar en subwoofer l.

Super tevreden met de aankoop van mijn soundbar en draadloze WiFi subwoofer. Prachtig design super geluid. Met je smartphone kun je gemakkelijk de geluidseffecten veranderen zoals meer bass etc. Ook kun je via je smartphone muziek luisteren via Spotify etc. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Pluspunten
  • Super geluid
JurreS27-11-2017

Heerlijk geluid

Once you go black, you cannot go back. Deze spreuk gaat ook zeker op voor het zwarte Heos HomeCinema systeem van Denon. Ik heb nooit veel waarde gehecht aan een geluidssysteem, totdat ik dit juweeltje heb gekregen. Geluid: We beginnen gelijk met het belangrijkste onderdeel van een geluidssysteem. Denon is van origine een speaker bouwer en dat is zeker terug te zien in het feit dat ze op de geluidskwaliteit geen concessies hebben willen doen. Voor zover ik het kan beoordelen is het geluid kraakhelder, iets wat ik graag aan mijn gasten laat horen door het nummer 'Tsunami' op te zetten. Het loopt lekker over van de hogere tonen naar die lekkere diepe bass. Volume niet eens vol open, en toch weggeblazen worden op de bank. Mijn buren zijn ook heel erg blij met dit systeem :-). Vormgeving: Zoals al in andere reviews is aangegeven, is het eerste wat opvalt dat de bar vrij zwaar is. Het systeem is gemaakt van een degelijk soort hout, hierdoor heb je ook daadwerkelijk het idee een stuk kwaliteit in handen te hebben. Omdat het systeem over het algemeen goed in het zicht hangt bij de meeste mensen thuis is het ook erg belangrijk dat het er goed uitziet. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar ik vind hem er persoonlijk hartstikke strak uitzien. Hij ziet er erg goed uit in mijn kamer! Gemak: Het systeem wordt geleverd met een bijbehorende wandbeugel, deze is dus gelijk op te hangen. Verder is het hele systeem aansluiten erg gemakkelijk. Het zijn maar een paar kabels, en met de bijgevoegde plaatjes is het zelfs mijn moeder gelukt. Wat rest is vervolgens alleen het systeem aanzetten en het werkt direct. Bijgesloten in de doos vond ik ook een IR-Repeater. Hierdoor is het mogelijk al je overige apparaten in een gesloten kast te plaatsen. Dit zorgt weer voor een nog strakkere kamer! Mogelijkheden: Heos heeft een eigen Iphone en Android app. Hierin is het geluid verder te regelen en is het mogelijk speakers op te delen in groepen. Via bijvoorbeeld Spotify kun je rechtstreeks streamen naar je speakers, hiervoor is het niet eens nodig de Heos app te openen. Overig: Ik heb zelf een klein issue dat mijn soundbar automatisch switcht naar mijn TV (optical in) als deze uit staat. Work-around is dat ik mijn TV aanzet als ik muziek luister. Conclusie: Ik vind het Heos geluidssysteem een geweldige oplossing. Ik zou deze dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar een betaalbare Home Cinema oplossing, met de mogelijkheid om uit te breiden naar een multi-room speaker systeem.
Pluspunten
  • Geweldige Geluidskwaliteit
  • Makkelijk te bedienen
  • Ziet er goed uit
  • Degelijke Bouwkwaliteit
  • Bijgeleverde IR Repeater
Minpunten
  • Mogelijke ruzie met de buren
Erwin27-11-2017

Kwaliteit, design, gemak, duurzaam

Na altijd een 5.1 Home Cinema set te hebben gehad ben ik eens gaan kijken naar een set met de zelfde kwaliteit aan geluid maar met minder boxen, bedrading etc. In de winkel heb ik de mogelijkheid gekregen om verscheidende sets te kunnen testen maar naast de kwaliteit van het geluid en het design stak deze er voor mij ver bovenuit. Het is werkelijk waar een super strak design en het geluid is kraakhelder. Naast de lage prijs van de Denon HomeCinema set krijg je er ook nog eens een subwoofer bij. Deze moet je normaal gesproken bij veel overige merken er nog los bij aanschaffen. De subwoofer is gemakkelijk aan te sluiten door dat deze alleen op netstroom aangesloten hoeft te worden. De soundbar zelf heb ik aangesloten met een optische kabel naar de tv en uiteraard ook op netstroom. Door ze op het zelfde wifi netwerk aan te sluiten kun je ze met 1 knop aan elkaar koppelen. Met de bijbehorende app van Heos kun je trouwens gemakkelijk je muziek streamen en ook de set zo afstellen dat deze op bijvoorbeeld spraak, films of muziek de hoogste kwaliteit er uit haalt. Al om al een super set die ik iedereen kan aanbevelen.
Pluspunten
  • Design
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Kwaliteit geluid
  • Heos App
henk R27-11-2017

Geen dradenwirwar en het gemak van "streamen".

De soundbar met subwoofer geven een erg goed en vol geluid. Hier zijn we erg tevreden over. Maar het goede geluid valt helaas regelmatig weg. Een gevolg van steeds meer apparaten in huis met wifi. Zet ik de TV aan, ben ik het geluid kwijt. Spotify gebruiken i.c.m. de Heos vereist een hoop geduld. Samenwerking met het interactieve kastje van KPN verloopt ook moeizaam. Met de ervaring die ik nu heb weet ik niet zo zeker of ik deze set dan nog had gekocht
Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • streamen
Minpunten
  • erg gevoelig voor storingen
  • gebruiksaanwijzing alleen op de site van Heos
AJL27-11-2017

HEOS HomeCinema icm HEOS 7 is ultiem

Ik heb de Heos HomeCinema icm de Heos7. Is een echte aanrader. Het geluid van zowel TV als streaming diensten verbluffend. Je merkt dat dit uit de stal van Denon komt, decennia ervaring in het "produceren" van optimaal geluid. Geen kabels meer in huis, en uitzonderlijk bedieningsgemak. Het ziet er ook nog goed uit.
Pluspunten
  • Heos app
  • Wireless
  • Installatie
Bart27-11-2017

Geweldige bioscoopervaring!

Ik was opzoek naar een product om mijn filmervaring een boost te geven. Na wat research uitgekomen bij de Heos Homecinema. Ik ben nu anderhalf jaar in bezit van deze set en nog steeds heel erg tevreden over dit product. Het geluid klinkt super helder en zuiver. Prijs kwaliteit verhouding is bij dit product meer dan perfect! Ik heb later ook nog de Heos 1 aangeschaft voor in de badkamer. 100% geen spijt garantie
Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te gebruiken Heos app
  • Perfect geluid
  • Een echte bioscoopervaring
de easy listner27-11-2017

Heos HomeCinema super !!!!

Jarenlang had ik een Harman Kardon, wat een draden en wat een ruimte nam deze in. Draadloos moest het worden. Mezelf gek gemaakt en een Teufel moest het worden. Totdat ik in de pas geopende winkel kwam en het zag. Direct afgehaakt. Bij een specialist zag ik HEOS. Verkocht en direct gekocht. Wat een meesterlijk goed design. En een geluid. Je waant je altijd in een concertzaal. Hoe harder hoe mooier. (gelukkig woon ik vrijstaand) Ik heb de HomeCinema incl. subwoofer en bezit ook een HEOS 1 inclusief Go-pack. Laatst genoemde gebruik ik overdag voor het luisteren van vooral radio. De HomeCinema. Aansluiten, zelfs mij is het gelukt. In het begin van 2017 nog een klein aantal storinkjes in de app. Nu opgelost en heel erg betrouwbaar. Het gemak en instellen via de app op je telefoon, tablet werkt erg goed en is heel erg eenvoudig. En de mogelijkheden zijn enorm. Ook allemaal instelbaar via de app en ook voor mensen die niet de meest handigste zijn, zoals ikzelf. Kortom wil je je oren je ogen verwennen is de keuze niet moeilijk en kun je alleen maar kiezen voor HEOS.
Pluspunten
  • oogstrelend mooi
  • oorstrelend geluid
  • bediengemak
  • ja zelfs de prijs
Minpunten
  • nog niet gevonden
Marco27-11-2017

Geweldig geluid HEOS

Geweldig geluid, eenvoudig in gebruik. Via app heerlijk genieten van Deezer, spotify of tv. WiFi werkt super. Het aller belangrijkste: een erg goede geluidskwaliteit!
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Arend Huibers27-11-2017

Heos HomeCinema

Wat een verademing. Geen kabels meer, geen "stereotoren", geen grote zuilen en toch een geweldig geluid!!!!! Mijn vrouw blij en ik blij :-) Na uitgebreid geluisterd en naar de mogelijkheden gekeken te hebben zijn wij heel blij met dit Denon product. Onvoorstelbaar wat voor geluidskwaliteit er ook op hogere volumes wordt gehaald en van vervorming is absoluut geen sprake.
Pluspunten
  • geluid perfect
  • stekker in stopcontact en klaar
Mark27-11-2017

Fantastisch geluid door het hele huis

Ik heb mij HEOS home cinema gekoppeld aan 2 HEOS 1 speakertjes. Wat een geluid komt er uit. en alles te bedienen met de goede app die wordt aangeboden. het geluid van mijn TV door het hele huis of overal Spotify luisteren, of gewoon muziek vanaf een usb. het kan allemaal.
Patrick P.27-11-2017

Zeer mooie soundbar

Ik heb deze soundbar in combinatie met een aantal Heos 1 HS2 speakers gekocht. Zeer net geholpen met eerlijk advies. Prijs is zeer goed in vergelijking met de concurrent waar je nog een aparte subwoofer los erbij moet kopen. Je kunt met de set heel goed muziek luisteren. Het geluid loopt helemaal gelijk. 5.1 surround ervaring bij films of tv is helaas niet mogelijk i.c.m. met de HEOS 1 boxjes. Dit is een minpunt. Bij het afspelen van muziek via bijvoorbeeld Spotify connect of de Tunein app is dit wel mogelijk en werkt dit super. Deze app's staan allemaal in de Heos app en werkt zeer eenvoudig. Ik heb de soundbar aangesloten via Hdmi Arc op mijn Samsung tv. App geeft foutmelding bij installatie. Werkt echter wel goed. Telkens komt de melding terug in de app dat het apparaat mogelijk niet goed is aangesloten. Hierover contact gehad met Heos en de verkoper. Schijnt normaal te zijn. Dit kan mogelijk met een update van de app simpel verholpen worden. Ik ben zeer tevreden over dit product en de vele mogelijkheden.
Pluspunten
  • Subwoofer inbegrepen
  • Prima geluid
  • Snel aangesloten
  • Strak uiterlijk
Minpunten
  • Geen surround optie bij tv
  • App geeft foutmelding met Hdmi Arc, werkt wel
Erik27-11-2017

Super systeem!

Super systeem, werkt super samen met de tv en de handige app. Echt een aanrader. Wat ik het mooist er aan vindt is dat het systeem automatisch aangaat wanneer je de tv aan zet, geen extra afstandsbediening og handeling dus.
Pluspunten
  • Tv aan = Heos aan
  • Werkt op afstandsbediening tv
Ince27-11-2017

Geweldig surround geluid!

Geweldig geluid en werkt super mooi met Spotify. Wij laten het geluid van de TV er op afspelen en luisteren dus muziek via Spotify. De draadloze subwoofer hebben we naast de bank neergezet zodat we de bass horen en voelen waar we zitten en tegelijkertijd niet onze buren storen.
Pluspunten
  • Geluid
  • Draadloze subwoofer
  • Werkt met Spotify
  • Makkelijke App
Arno Foppen27-11-2017

Zeer indrukwekkend geluid.

Ik ben een half jaar in het bezit van de heos Home cinema set. Deze is heel eenvoudig te installeren mede doordat alle soorten kabels mee geleverd worden. Direct word je overdonderd door een zeer volwassen geluid. Iets wat je ook van Denon mag verwachten. De app is heel overzichtelijk en werkt heel makkelijk samen met allerlei streamingdiensten. Kort geleden heb ik de set uitgebreid met 2 heos 3 speakers. Deze combinatie zorgt voor een ware bioscoop ervaring ( tot ergenis van je buren). Zorg voor een goede WiFi bij je thuis, heb je dat dan werkt dit systeem altijd en kun je je muziek in elke ruimte waar jij je speakers heb staan beluisteren.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk te biedienen app
  • Indrukwekkend geluid
Lianne27-11-2017

Super goed geluid!

Product nu 1 jr in gebruik. Heel mooi helder geluid. Prijs kwaliteit is goed! Jammer dat de app niet altijd goed werkzaam is
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • Niet kunnen koppelen met televisie geluid
  • App werkt niet altijd optimaal
Frank26-11-2017

Super geluid

Super product, nu een jaar in gebruik en nog geen dag spijt gehad. Echt mooi geluid uit de bar speaker en een super bass uit een mooie kleine subwoofer. Gemakkelijke installatie en vele aansluit mogelijkheden. Ideale bediening via de app. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Vele aansluitingen
  • Gemakkelijke installatie
  • Simpele bediening
  • Perfect geluid en mooie bass
Minpunten
  • Bijgevoegde HDMI kabel is aan de korte kant