Hisense Mini-LED 75U79Q / 2025

Hisense Mini-LED 75U79Q / 2025 - Televisies

75 inchQLED4K UltraHD

Hisense Mini-LED 75U79Q / 2025 - Televisies

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.099,00Bekijk alle aanbieders
9.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense Mini-LED 75U79Q / 2025 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

v**********@l******27-11-2025
Ik ben er heel tevreden mee. Kwalitatief een goede tv met een goed beeld. Prijs kwaliteits verhouding erg goed. Ik vind het een mooie tv.
Geweldige televisie27-11-2025

Ik raad het aan

Een fantastisch scherm, perfect om films en voetbalwedstrijden in high definition te kijken.
Pluspunten
  • Hoge nauwkeurigheid
  • Goed geluid
Minpunten
  • X
  • X
m*********@l******18-11-2025
Het is een mooie fijne televisie, vooral qua prijs-kwaliteit verhouding. Het beeld is top (de Pro variant). Het geluid had iets overtuigender gekund, maar er zit wel een lekkere bass/sub in voor een TV. Al met al ben ik erg tevreden over deze aankoop.
L. Alvarez13-11-2025

Lekker groot voor splitscreen gamen

Kei dikke TV, yo. Nu kan m'n vrouw eindelijk lezen welke pipa ze heeft.
Pluspunten
  • Makkelijk installeren
Minpunten
  • Extra speaker is een must
S**********@g********15-10-2025

Goed Merk! Aanrader

Ik heb deze tv 2 weken geleden aangeschaft, en ben er dik tevreden over. Ik twijfelde tussen de 65 en 75 inch ik ben blij dat ik uiteindelijk voor de 75 inch ben gegaan ! Mooi groot en duidelijk beeld het geluid is ook super. Ik ben blij dat ik voor een Hisense ben gegaan het is net zo goed als een Samsung of ander bekend merk.
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid