Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 29,99Bekijk alle aanbieders
7.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beurer SC 11 SpongeBob Elektrische Tandenborstel Kind – Sonische Tandenborstel voor Kinderen 3-12 jaar – Tot 65.000 Bewegingen/min – 2 Opzetborstels 3+ & 6+ – USB-C – Aqua Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tiffany198506-09-2026

Verrassend goed bevallen

Mijn zoontje is helemaal fan! Leuk design, heel licht en is super stil in gebruik. De tandenborstel heeft 2 leuke kleurtjes voor het aangeven van de standen. Ik ben er nog niet achter hoelang hij het doet als hij opgeladen is maar vooralsnog heel tevreden.
Pluspunten
  • Licht
  • Leuk design
Minpunten
C*******@g********05-09-2026
3.0
3.0
Ik heb deze tandenborstel aangeschaft voor mijn zoon. Leuk ontwerp licht gewicht. Ik vind hem alleen niet fijn werken met de 30 sec korte stop en weer verder dit is werkt niet met kinderen. Ik zou iets doen met kleurtjes of geluid
r*******@g********05-09-2026
Een hele fijne tanden borstel me dochtertje was gelijk helemaal enthousiast over dat het SpongeBob was en de leuke kleuren heel fijn ook dat er 2 verschillende maten borstels bij zitten zowel voor de kleine als was grotere kindjes hij maakt bijna geen geluid wat enorm fijn is voor de kinderen met prikkels wij vinden hem super fijn en me dochter gebruikt hem elke dag met veel plezier ook fijn dat hij een C aansluiting heeft voor het opladen en een meeneem doosjes wij zijn zeer te vreden!!
E**************@h**********02-09-2026
Mijn zoontje is helemaal fan van SpongeBob, dus deze tandenborstel viel natuurlijk meteen in de smaak. Wat ik vooral fijn vind, is dat hij elektrisch poetsen ineens hartstikke leuk vindt. Normaal gesproken is tandenpoetsen hier best een gedoe en moeten we hem echt aansporen om te poetsen. Met deze tandenborstel gaat dat gelukkig een stuk makkelijker. Het laden is ook makkelijk met usb-c kabel. Hij vindt het leuk om hem zelf te gebruiken en heeft er daardoor ook veel meer zin in om zijn tanden te poetsen. De SpongeBob-uitvoering helpt daar natuurlijk ook een handje bij. Alles wat tandenpoetsen hier wat leuker maakt, is mooi meegenomen. We gebruiken hem nog niet zo heel lang, maar het borsteltje begint er inmiddels wel wat gebruikt uit te zien. Dat komt waarschijnlijk ook doordat hij hem enthousiast en regelmatig gebruikt. Tot nu toe zijn we in ieder geval erg tevreden. Voor een kind dat normaal niet bepaald staat te springen om tanden te poetsen, maakt deze tandenborstel echt een verschil. En als SpongeBob ervoor zorgt dat het zonder strijd lukt, ben ik helemaal blij!
k****************@g********02-09-2026
Een hele fijne tandenborstel hier getest met 3,5 jarig mannetje die gek is op spongebob het opladen ging sneller dan gedacht het kleinste borsteltje werkt hier t beste borstel zelf kan ie ook goed vasthouden. De timer is heel erg fijn en wordt ook gepoetst tot die gaat al met al vinden wij t zeker n aarader
r*****@g********02-09-2026
Mijn zoontje vind het nu wel heel leuk om zijn tandjes te poetsen. We zijn nog volop aan het oefenen. Het is handig dat er 2 soorten opzetstukken zijn die aan de leeftijd van het kindje zijn ontworpen. Ik vind het jammer dat er verder maar 1 opzetstukken bij zit. Verder is het een aanrader!
m**************@h**********30-08-2026
Opzich fijne borstel, maar het opladen via usb aan de onderkant vind ik een minpunt. De driejarige is er wel erg blij mee, vind m erg leuk!
v**************@h**********28-08-2026
Mijn zoontje vind het een fijne tandenborstel, hij is blij met de kleurtjes en timer functie. Het heeft een mooi design en hij vind het een stuk leuker om te poetsen. Of het veel verschil maakt met de concurrent dat weet ik als ouder niet maar wat wel telt is dat hij het leuk vind