Nikon Z 6 + FTZ Mount Adapter - 24.5MP Mirrorless Camera - Black

Nikon Z 6 + FTZ Mount Adapter - 24.5MP Mirrorless Camera - Black

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon Z 6 + FTZ Mount Adapter - 24.5MP Mirrorless Camera - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

LucL16-04-2020

Nikon Z6

Ik ben onder de indruk van de prestaties die dit toestel levert. Ook het kantelbare scherm is zeer handig en haarscherp. Echt top !
Michael10-07-2019

Zeer goei kamera

At first I was doubting about bad reviewed autofocus system, but honestly I think it's not so bad, it autofocusescin really dark situations, it's not so perfect as sonys, but I think it's pretty much professional level. I'm satisfied with it.
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Autofocus
Minpunten
  • Eee af
  • Gaat langzaam aan.
Philip W.16-06-2019

Prachtig toestel, voldoet aan mijn verwachting

Ik heb dit toestel gekocht ter vervanging van mijn Nikon D90, het toestel voldoet aan mijn verwachtingen. Momenteel gebruik ik het toestel nog met mijn DX objectieven in combinatie met de FTZ-adapter, en ben aangenaam verrast van de resultaten die ik met deze configuratie bekom. Ik wacht wel met spanning op het aangekondigde Nikon Z 58mm F/0.95 S Noct objectief om alles uit de camera te halen.
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijkheid
  • goede saturatie van de kleuren
  • goede contrast contrastweergave / belichting
  • degelijkheid / afwerking
Minpunten
  • zijn er niet