FLOWSTEAM® Luxe Kledingstomer - Matte Black Edition - SG5657

FLOWSTEAM® Luxe Kledingstomer - Matte Black Edition - SG5657

N**********@h**********02-01-2026

Flowsteamer is boven verwachting gebleken

Ik ben meer dan tevreden over de Flowsteamer. Het is een handig compact formaat en makkelijk mee te nemen op reis vooral ook omdat je het ook kan aansluiten op een waterfles. Dus je kunt het reservoir thuislaten. Drie standen om verschillende kledingstukken mee te kunne stomen werken ook goed. Hoe hoger je het zet hoe meer stoom eruit komt. Eigenlijk ook vouwvrij stomen wat een pluspunt is tov strijken. Wat ik minder vindt is dat het apparaat geen aan en uit-knop heeft dus het uitzetten door de snoer uit het stopcontact te halen. Dit doe je dus ook om water in het reservoir aan te vullen. De opening van dit reservoir is aan de onderkant van het apparaat. Het lijkt handiger om dit juist bovenop te hebben. Er vormde ook snel kalk op het apparaat wat ik opvallend vond, wel makkelijk weg te halen na gebruik. Meegeleverde handschoen is ok, beter zou zijn om vinger handschoen te hebben zodat je ook goed kan vasthouden, nu is het een geheel. Kortom krachtig klein apparaat om te stomen met enkele minpunten
Pluspunten
  • Vrijwel direct te gebruiken
  • Drie stoomstanden voor verschillende materialen
  • Zowel horizontaal als verticaal te gebruiken
  • Compact reisformaat
  • Aan te sluiten op een waterfles
Minpunten
  • Kalkvorming
  • Geen aan en uitknop
  • Water niet tijdens gebruik aan te vullen