De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal GV9910 Pro Express Vision Max Stoomgenerator - GV9910E0 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De strijkbout van dit apparaat is erg licht waardoor ik het fijner strijken vind. Daarnaast strijkt deze echt alles goed glad, zeker wanneer je de stoomboost gebruikt. Het waterreservoir is lekker groot waardoor je een hoop was weg kunt strijken zonder tussendoor bij te moeten vullen. Het is ook heel handig dat je dit reservoir eruit kunt halen om onder de kraan te vullen.
Het lichtje voorop het apparaat vind ik ook prettig. Ik strijk vaak in de avond en dan is het net een beetje extra licht op je strijkgoed.
Wanneer je het strijkapparaat even niet gebruikt schakelt deze vanzelf uit, mooie beveiliging. Het opwarmen hierna gaat heel snel.
Bij het uitpakken van de verpakking vroeg ik mij af of er wel een stoomgenerator in zat: een compacte stoomgenerator in leuke kleur en ene echt lichtgewicht. Heel fijn, want zo kan ik het makkelijk verplaatsen. Het vullen van het waterreservoir gaat makkelijk en de ruime opening zorgt ervoor dat het snel gevuld is. De stoomgenerator is in enkele minuten opgewarmd en startklaar voor gebruik. Je kunt makkelijk wisselen tussen de verschillende standen en ook een extra stoom impuls geven bij kleding met meer kreukels. Overhemden gaan prima in de normale stand. De max stand gebruik je bij meer kreukels, dat werkt heel fijn. Voor fijne stoffen is er ook nog een aparte stand, hierdoor ga je rustiger over de stof heen en daardoor zien ook blouses er netjes uit.
Wat een fijn strijkijzer is dit. Krachtige stoom, lichtgewicht ijzer.
Door het lichtje voorop het strijkijzer sla je geen kreuk over. Omdat er een lang snoer aan zit is staand stomen ook geen enkel probleem.
Mooie stoomgenerator, licht in gewicht en vele mogelijkheden
Het meest kreukelige dekbedovertrek gestreken en zonder enige moeite glad gestreken!
Strijken gaat nu nog makkelijker en sneller.
Niet eens altijd de boost stand nodig gehad.
Vindt deze stoomgenerator een hele verbetering tov mijn vorige stoomgenerator
Ik heb de Pro Express Vision Max sinds kort in gebruik. Het is een mooi en robuust apparaat om te zien. Zo voelt ie ook aan tijdens het strijken. De verschillende standen geprobeerd, bij horizontaal strijken toch uitkomend op de smart stand. Het apparaat reageert direct wanneer je begint en stopt met strijken en geeft voldoende stoom. De strijkbout zelf voelt goed hanteerbaar en is niet te zwaar. De strijk was snel weg. Verticaal "strijken" is handig en werkt goed. Vooral wanneer je een kledingstuk voor het dragen nog even de kreukels eruit wilt halen.
Wat ben ik blij met deze aankoop. Echt een apparaat wat doet wat het beloofd. Het werkt ook heel snel en makkelijk met kleding aan een hanger. Dus het horizontale strijken. De lamp voorop het ijzer leek me onnodig. Maar hierdoor zie je nog beter of er plekken zijn vergeten. Vooral in de avonden heel fijn.
Licht gewicht, wordt goed warm en ligt fijn in de hand.
Het waterreservoir is te vullen tijdens gebruik, het lampje voorop is ideaal.
Hij glijd eenvoudig over je kleding, geeft makkelijk extra stoom